Beoordelingen voor Schiphol Parking EU

bij Schiphol -
8.3 Erg goed, beoordeeld door 61 klanten
Schiphol Parking EU foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.3 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 8.3
8.1 Klantenservice
« Terug naar Schiphol Parking EU

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Angela v nl 5.8 Geparkeerd van 10/06/2024 tot 20/06/2024

Klantenservice niet bereikbaar op het moment dat we er waren. Lang moeten wachten tot er eindelijk iemand kwam. Koffers moesten we zelf inladen (normaal wordt dit gedaan) bij de terugweg het zelfde verhaal. Hadden ons aangemeld, via ander nummer de chauffeur kunnen spreken en die vertelde dat wr niet aangemeld stonden. Uur moeten wachten tot we eindelijk werden gehaald. Volgende keren echt een andere parking.

Miranda P nl 5 Geparkeerd van 13/06/2024 tot 20/06/2024

Vond erg onduidelijk waar we moesten parkeren en dat we niemand konden spreken wachten was erg onzeker of er wel iemand kwam en duurde lang. Chauffeur was wel erg aardig!.Wij moesten onze reis eerder beeiindigen wegens overlijden vader onze enigste optie was om te landen in Rotterdam mijn zoon heeft ons daar opgehaald en afgezet in parkeer kelder maar toen wisten we niet hoe we eruit moesten slagboom bleef dicht allarmnummer gebeld en toen kwam het goed.Vond niet fijn dat er geen aanspreekpunt was! en nu weet ik ook niet of ik vergoeding kan krijgen hiervoor bij mijn verzekering

Stefan V nl 10 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 19/06/2024

Goede service. Vriendelijk personeel. 5 minuten van Schiphol. Ideaal

Henk v nl 7.5 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 19/06/2024

We hoorden van familie al goede berichten. Wij hebben het zelf ook goed ervaren, zowel heen en terugrit. De telefoon herkenning werkte ook prima. De terugrit stond busje al klaar en we waren er binnen ca 5 a 6 minuten weer op de kruisweg 381 Rozenburg.

Lydia D nl 9.2 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 17/06/2024

Fijne vlotte transfer naar de luchthaven. Was even een mis communicatie ivm de drukte en dat het adres verandert was. Goed opgelost. Ophalen hele snelle service en netjes.

Hafida D nl 7.5 Geparkeerd van 03/06/2024 tot 15/06/2024

Wij zijn netjes geholpen. Heel klantvriendelijk zijn deze mensen.

Bjorn P nl 9.2 Geparkeerd van 04/06/2024 tot 13/06/2024

Prima service, duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeur, dichtbij het vliegveld en betaalbaar. Zeker een aanrader!

Marc S nl 7.5 Geparkeerd van 07/06/2024 tot 13/06/2024

prima geregeld!

Samantha V nl 7.5 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 12/06/2024

We hebben een supper goede ervaring gehad met deze dienst om onze auto te parkeren in Aalsmeers studio. We werden opgehaald en vlak bij de vertrek hal afgezet . We waren er zo En we werden ook weer goed opgehaald op de afzetplek. En de chauffeurs waren heel vriendelijk en behulpzaam. De volgende keer als we weer vanaf Schiphol vliegen dan gaan we weer met organisatie boeken . Zo goeden ervaring hebben we gehad.

Yousif Y nl 8.3 Geparkeerd van 04/06/2024 tot 12/06/2024

Het ging over het algemeen soepel. We hadden een terugvlucht in de avond en we zouden aan het begin van de nacht aankomen op Schiphol, maar onze vlucht werd met anderhalf uur vertraagd. Het mailadres wat ze in mijn bevestigingsmail hebben vermeld is verkeerd. Ik kreeg namelijk een foutmelding. Ik heb het nummer gebeld wat in mijn bevestigingsmail stond en ik kreeg een antwoordapparaat. Je kan dus niet direct met iemand praten. Maar het antwoordapparaat gaf een ander mailadres aan. Ik heb mijn mail daarnaartoe verstuurd en ik kreeg een hele nette mail terug. Ze houden er rekening mee dat we veel later in de nacht zouden aankomen. Gelukkig ging alles goed en werden we op tijd opgehaald.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk