Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Rotterdam

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Rotterdam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 36 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Nieuwe Binnenweg
🏙 Dichtstbij centrum: P+R Proveniersplein
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Rotterdam

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek in Rotterdam? GoedkoopParkeren helpt graag bij uw zoektocht. Op onze website vindt u een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Om snel de aanbieder te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van de online vergelijkingstool. Vervolgens kunt u ook direct uw parkeerplek via onze website reserveren. Wist u dat vooraf reserveren vaak een stuk goedkoper is, dan wanneer u ter plekke een parkeerplek zoekt? Met vooraf reserveren bespaart u dus zowel tijd als geld!

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland. De Rotterdamse haven is de grootste van Europa. Verder staat de stad bekend om zijn moderne architectuur met vele wolkenkrabbers. Een aantal populaire attracties van Rotterdam zijn de Markthal, Erasmusbrug & Euromast Tower. Een bezoek aan de Kubuswoningen kan ook niet ontbreken. Om de dag af te sluiten kunt u genieten van het Rotterdamse uitgaansleven.

Als u uw parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig staat geparkeerd. Op onze website vindt u een ruim aanbod van gecontroleerde parkeeraanbieders. Bovendien kan iedere klant een recensie achterlaten. Hiermee proberen wij u een zo compleet mogelijk beeld te geven.

De parkeermogelijkheden in Rotterdam

In Rotterdam heeft u als bezoeker verschillende parkeermogelijkheden. Allereerst zijn er rondom het centrum van Rotterdam verschillende P+R locaties. Als u uw auto hier parkeert, kunt u vervolgens per openbaar vervoer verder reizen naar het stadscentrum. Wilt u liever in het centrum parkeren? Dan kunt u op straat parkeren of parkeren in een garage. Hiermee kunt u vaak dichtbij uw bestemming parkeren. Echter is op straat parkeren vaak prijzig. Een goed alternatief is parkeren in één van de parkeergarages in Rotterdam. De prijzen van de parkeergarages zijn een stuk voordeliger. Om u een overzicht te geven vindt u op deze pagina een kaart met daarop de verschillende parkeerlocaties.

GoedkoopParkeren zet de mogelijke parkeerlocaties voor u op een rij. Hierdoor wordt parkeren in Rotterdam Centrum een stuk makkelijker. Daarnaast wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Via onze website vindt u eenvoudig de parkeeraanbieder die aan uw wensen voldoet. Het online vergelijken en vooraf reserveren zorgen ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Rotterdam. Heeft u vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Vliegt u binnenkort vanaf Rotterdam Airport? De parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport vindt u op een andere pagina.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe werkt goedkoop parkeren in Rotterdam?

Allereerst vult u uw gewenste locatie en data in. In dit geval is dat 'Rotterdam'. Vervolgens klikt u op de gele knop. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens. Alle aanbieders zijn voorzien van een omschrijving van hun locatie. Heeft u specifieke wensen? Maak dan gebruik van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de aanbieder die bij u past. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, klikt u weer op de gele knop. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier dient u uw persoons- en contactgegevens in te vullen. Heeft u het formulier ingevuld? Dan kunt u uw reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Als de betaling is afgerond, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen over parkeren in Rotterdam

Er zijn twee wijken waar u kosteloos kunt parkeren, namelijk Feijenoord en De Esch. Deze wijken liggen iets verder van het centrum. Verder vindt u rondom Rotterdam verschillende P+R-locaties. U kunt uw auto daar gratis parkeren. Daarna kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Let op! Voor een aantal P+R-locaties namelijk P+R Alexander, P+R Slinge, O+R Meijersplein, P+R Noorderhelling en P+R Kralingse Zoom geldt dat u hier alleen gratis kunt parkeren, als u verder reist met het openbaar vervoer. Hierbij gelden een aantal voorwaarden: 1. U reist van en naar het terrein met een OV chipkaart of een papieren RET-dagkaart. Andere papieren kaartjes en codes zijn niet geldig. 2. U parkeert niet langer dan 72 uur. Na 72 uur geldt het normale tarief van €0,50 p/min. Het dagtarief is €18,-. 3. Nadat u bent uitgecheckt, heeft u maximaal 1 uur de tijd om uw parkeerticket met uw OV-chipkaart aan te bieden bij de betaalautomaat. U hoeft dan géén parkeerkosten te betalen. Vervolgens heeft u 15 minuten de tijd om de parkeergarage te verlaten.

Op Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag is het parkeren op straat in betaalde parkeerzones in Rotterdam gratis.

In het centrum van Rotterdam heeft u verschillende parkeeropties. De stadsgarages van de gemeente zijn vaak het goedkoopste. Als u langer dan 2 uur parkeert, is het verstandig om een voordeelkaart te kopen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk