Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Purmerend

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Purmerend

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Purmerend

Gaat u binnenkort naar Purmerend? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van een parkeerplek die bij uw wensen past. Met onze vergelijkings- en boekingstool kunt u in één overzicht eenvoudig vergelijken en binnen enkele minuten een parkeerplek reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een plek en hoeft u op de dag zelf niet te zoeken. Zo bespaart u tijd en stress!

Purmerend is een stad in Noord-Holland en ligt ten westen van Edam en Volendam. Purmerend kent een rijk verleden dat in de 13e eeuw stadsrechten kreeg en marktrechten kreeg, waardoor het uitbloeide tot een belangrijk centrum voor handel. Dit handelsverleden is nog steeds terug te zien in de vele markten die terug te vinden zijn in de stad, waaronder de Koemarkt. Het centrum kent naast geschiedenis ook cultuur, met de 2 musea die in het centrum te vinden zijn: het Purmerends Museum en het Kunsthuis Waterland. Als u wilt eten in de stad kunt u terecht bij een van de diverse restaurants, en voor de shoppers zijn er verschillende winkels, boetiekjes en het winkelcentrum Eggert Purmerend. 

Waar in Purmerend u ook naar toe gaat, door het grote aantal parkeeraanbieders op onze website kunt u altijd een parkeerplek vinden in de buurt van uw bestemming. Onze aanbieders worden allemaal persoonlijk door ons gecontroleerd zodat u zeker weet dat uw auto parkeren betrouwbaar is. Ook kunt u op onze website de ervaringen van klanten voor u lezen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten!

Parkeermogelijkheden in centrum Purmerend

U heeft verschillende opties voor parkeren in Purmerend. Hoewel het hart van het centrum een parkeerverbod kent, heeft u daaromheen de mogelijkheid om te straat parkeren. Hier betaalt u wel het hoogste parkeertarief. In deze zone kunt u ook parkeren bij de parkeergarages Eggert en Claxonate. Buiten de grachten van het centrum vindt u een voordeligere zone voor straat parkeren. Ten slotte vindt u bij het treinstation Purmerend en Purmerend Overwhere P+R locaties waar u gratis kunt parkeren. U reist het laatste deel dan met het openbaar vervoer. Bij GoedkoopParkeren vindt u altijd de beste deals voor parkeren in Purmerend.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Purmerend?

Om te beginnen met het reserveren van uw parkeerplek begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Deze kunt u bovenaan de pagina vinden. Nadat u de gegevens heeft gecontroleerd, klikt u op de gele knop. U krijgt vervolgens een overzicht te zien van alle beschikbare parkeeraanbieders voor het door u gekozen moment. Hier kunt u alle aanbieders vergelijken en gebruik maken van de filter functie. Bij elke aanbieder ziet u de prijs, locatie, beoordeling en beschikbare faciliteiten. Ook kunt op meer informatie klikken voor een beschrijving van de locatie. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op 'Reserveer'. U vult vervolgens uw gegevens in en betaald met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). U krijgt, na het afronden van de betaling, een reserveringsbevestiging in uw inbox. In de bevestiging vindt u alle nodige informatie over uw parkeerbezoek. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

Veelgestelde vragen over parkeren in Purmerend

Gratis parkeren in Purmerend kan bij de P+R locatie bij het treinstation Purmerend. Ook kunt u zondags gratis straat parkeren en gratis parkeren op verschillende parkeerterreinen.

Hoewel de prijzen per locatie verschillen, betaalt u gemiddeld een uurtarief van €2,50.

In de blauwe zone parkeert u maximaal 2 uur. Hiervoor maakt u gebruik van uw parkeerschijf.

Als u naar het centrum van Purmerend toegaat dan kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. De meest centraal gelegen parkeergarage is Eggert. Als u op zoek bent naar een parkeerlocatie ten noorden van Oss, dan kunt u ook gebruik maken van de parkeerterreinen Slotplein en Kanaalstraat.

GPK-houders kunnen 3 uur gratis parkeren met een blauw parkeerschijf.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk