Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Arnhem

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Arnhem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Rijnstate
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Remisestraat
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Arnhem

Parkeren in Arnhem wordt u gemakkelijk gemaakt door GoedkoopParkeren. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op de website kunt u eenvoudig en snel alle beschikbare parkeerplekken zien en vergelijken. Vervolgens kunt u uw parkeerplek online reserveren, zodat u niet hoeft te stressen of u wel een parkeerplek kan vinden op de dag vertrek. Ideaal dus!

Arnhem heeft een oud stadscentrum en een rijke historie. Zo heeft de stad een grote rol gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog wat terug te zien is in de grote hoeveelheid aan monumenten door de stad heen. Naast monument zijn er nog veel meer bezienswaardigheden om aan te raden. Zo is er Park Sonsbeek, het Nederlands Openluchtmuseum en de Koninklijke Burgers' Zoo. Naast bezienswaardigheden heeft Arnhem ook een leuk winkelgebied in het centrum, en zijn er verschillende restaurants en cafés te vinden in de straten en pleintjes van het centrum.

Waar u ook naartoe gaat, door het ruime aanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd in de buurt van uw bestemming een parkeerplek vinden. Alle aanbieders die u op onze website vindt worden daarnaast ook nog persoonlijk door ons gecontroleerd om de betrouwbaarheid te verzekeren. Daarnaast vindt u op onze website ook nog de ervaringen van bezoekers van Arnhem centrum die u voor zijn gegaan.

Goedkoop parkeren in Arnhem: De parkeermogelijkheden

In en om het centrum van Arnhem zijn er voornamelijk parkeergarages te vinden. Toch zijn er hier en daar ook nog straat parkeerplekken te vinden buiten de autoluwe zone. Iets verder uit het stadscentrum zijn er ook nog 3 P&R locaties te vinden. Hiermee reist u het laatste stuk met de trein. De parkeertarieven van Arnhem zijn verschillend per parkeerzone. GoedkoopParkeren helpt u met het overzicht door de prijzen van alle parkeermogelijkheden op een rij te zetten. Naast duidelijkheid helpen wij u ook graag met de kosten van het parkeren zo laag mogelijk te houden. Dit doen we op verschillende manieren. Zo betaald u bijvoorbeeld vooraf uw parking zodat u niet afhankelijk bent van een wisselend parkeertarief. Daarnaast betaalt u bij GoedkoopParkeren géén extra boekingskosten. Zo kunt u altijd voordelig parkeren!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Reserveren van uw parkeerplek in Arnhem

Om een parkeerplek in Arnhem te reserveren begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Hier vult u de datum en de tijd van uw parkeerbezoek in. Vervolgens drukt u op de gele knop en wordt u naar een parkeeroverzicht gebracht. Hier ziet u alle verschillende opties voor uw specifieke zoekopdracht. In de vergelijkingstool kunt u bijvoorbeeld zien wat de kosten zijn, welk cijfer klanten voor u de parkeerplek geven en welke faciliteiten beschikbaar zijn op de locatie. Als u een keuze heeft gemaakt drukt u op reserveren. Hier vult u uw gegevens in en betaald u de parking vooraf. Dit doet u door gebruik te maken van een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Veelgestelde vragen over parkeren in Arnhem

Er zijn verschillende parkeermogeljkheden buiten de autoluwe zone van Arnhem met verschillende tarieven. Het gemiddelde uurtarief wat u kunt verwachten ligt rond de €3,- per uur. Wilt u weten hoeveel u precies kwijt gaat zijn? Maak dan gebruik van de vergelijkingstool.

Als u een centrale parkeerplek zoekt kunt u terecht bij een van de parkeergarages direct om de autoluwe zone. Dit zijn parkeergarage Rozet, Musis en Broerenstraat.

Het treinstation Arnhem Centraal heeft geen P+R locatie. Wel kunt u aan de voorzijde van het station uw auto kwijt in de parkeergarage Centraal.

Helaas is het niet mogelijk om gratis te parkeren in het centrum van Arnhem. De stad hanteert elke dag van de week betaald parkeren.

Bezoekers van het Gelredome kunnen terecht bij de gratis P+R locatie Transferium Gelredome.

Alle aanbieders die u ziet op onze website worden persoonlijk door ons gecontroleerd om betrouwbaarheid te verzekeren. Ook ziet u bij elke parkeeraanbieder of er camera's en bewaking aanwezig is, voor als u graag wat extra veiligheid wilt. Lees ook eens onze parkeertips, om goed voorbereid op pad te gaan.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk