Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Brussel

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Brussel

🚗 Aantal parkeerterreinen: 30 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Hallepoort
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Brussel

Gaat u binnenkort met de auto naar Brussel? En bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van uw parkeerplek. Wij hebben een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Op onze website kunt u eenvoudig de verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Hierdoor vindt u snel de aanbieder die bij u past. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Als u de juiste parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u ook direct een plek reserveren. Wist u dat vooraf reserveren een stuk goedkoper is, dan ter plekke een parkeerplek zoeken? Kortom, door te reserveren via GoedkoopParkeren bespaart u zowel tijd als geld!

Brussel is de hoofdstad van België. De stad heeft een mooi charmant centrum waar u kunt genieten van Brusselse wafels en pralines of geuze en kriek. Wanneer u door het centrum loopt, komt u vanzelf bij de Grote Markt of Manneken-Pis. Verder vindt u er de beste musea van België, zoals het Koninklijk Museum voor Kunsten en het Magrittemuseum. In het Heizelpark staat het Atomium. Dit is hét symbool van Brussel én van België. Vanaf hier kunt u uitkijken over de stad. Ook zijn de expositieruimtes zeker een bezoek waard. Het herbergt een schat aan historie en cultuur. In andere woorden heeft de stad een hoop te bieden.

Op onze website vindt u een ruim aanbod van gecontroleerde parkeeraanbieders. U kunt er dus van uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Bovendien is elke parkeeraanbieder voorzien van extra informatie over de betreffende locatie.

De parkeermogelijkheden in Brussel

In Brussel heeft u verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. Allereerst is het mogelijk om uw auto te parkeren bij één van de acht P+R-locaties rondom Brussel. Vanaf de P+R-locatie kunt u per openbaar vervoer naar het centrum reizen. Dit is vaak de goedkoopste optie. Echter is uw reistijd wel een stuk langer. Wilt u liever dichterbij parkeren? Ook dat is mogelijk. In Brussel kunt u onbeperkt parkeren direct buiten de winkelgebieden. Voor het gebied ten zuidoosten van het centrum en in delen van de gemeenten Sint-Gillis en Elsene geldt een maximum van 4,5 uur. In geval van grote evenementen, zoals concerten, festivals of voetbalwedstrijden, kan er sprake zijn van een tijdelijk aangepaste parkeerregeling. Tot slot zijn er in Brussel veel parkeermogelijkheden in de vele parkeergarages.

GoedkoopParkeren zet de mogelijkheden voor u op een rij. Hierdoor wordt parkeren in Brussel een stuk makkelijker. Op deze pagina vindt u een kaart met daarop de verschillende parkeeraanbieders. Zo kunt u in één oogopslag zien waar alle parkeerplaatsen zich bevinden in Brussel. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Voordelig parkeren in Brussel: Hoe werkt dat?

Op onze website vult u eerst uw gewenste locatie en datum in. In dit geval is dat ‘Brussel’. Check uw gegevens en klik op de gele knop. Vervolgens verschijnt er een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving van de locatie. Als u specifieke wensen heeft, kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier vult u uw persoons- en contactgegevens in. Zodra u het formulier heeft ingevuld, kunt u de betaling afronden door te betalen. Het is mogelijk om met iDeal, PayPal of creditcard te betalen. Nadat u heeft betaald, ontvangt u per mail een reserveringsbevestiging. De bevestiging kan in uw ongewenste mailbox terechtkomen. Daarom is het verstandig om ook uw ongewenste mail te controleren. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen over parkeren in Brussel

De parkeerkosten in Brussel verschillen per locatie en parkeeraanbieder. Om de voordeligste parkeerplek te vinden die aan uw wensen voldoet, is het verstandig om gebruik te maken van onze vergelijkingstool.

In Brussel kunt u gratis parkeren bij één van de P+R-locaties. Deze bevinden zich rondom de stad. De P+R-locaties in Brussel zijn Reyers, Ceria, Stale, Hermann-Debroux, Delta, Roodebeek en Kraainem. Deze parkings zijn bedoeld om minder auto’s in het centrum van Brussel te hebben. Ze zijn allemaal gratis en zonder tijdsbeperking, behalve P+R Ceria.

In Brussel wil men minder auto’s in het centrum. Er zijn daarom zo’n zeven parkings rondom het centrum. Daar kunt u uw auto gratis en zonder tijdsbeperking parkeren. Dit geldt niet voor parking Ceria.

In een groot deel van het centrum van Brussel geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag. Op zon- en feestdagen kunt u vrij parkeren. De parkeerduur is beperkt.

Als u op zoek bent naar een parkeerplek bij Brussel Airport, dan is het verstandig om gebruik te maken van de online vergelijkingstool op onze website. Hier kunt u de verschillende parkeeraanbieders en hun parkeerservices met elkaar vergelijken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk