Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Alkmaar

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Alkmaar

🚗 Aantal parkeerterreinen: 9 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Businesscentre Overstad
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Grote Kerk
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Alkmaar

Gaat u een dagje naar Alkmaar? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van de beste parkeerplek. Met de vergelijkingstool op onze website kunt u eenvoudig alle parkeerlocaties met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u online snel uw parkeerplek reserveren, zodat u op de dag zelf niet hoeft rond te rijden door de stad. U bespaart dus zowel geld als tijd!

Alkmaar is wereldwijd bekend door de kaasmarkt die sinds de 17e eeuw een vaste plek heeft in het stadsbeeld. Deze eeuwenoude cultuur is ook terug te vinden in de rest van het historische stadscentrum: Alkmaar kent ongeveer 400 monumenten. Deze monumenten zijn te zien met een wandeltour door de stad. U komt dan ook langs de vele hofjes die door de stad verspreidt zijn. Naast een rijke historie is er nog meer te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de stad ontdekken vanaf het water met een ontspannende boottocht, of kunt u wat eten bij een van de talloze horecagelegenheden. Daarnaast is Alkmaar uitgeroepen tot leukste winkelstad. In het centrum van de stad vindt u namelijk zowel grote ketens als kleine alternatieve boetiekjes. Dit alles zorgt ervoor dat deze Noord-Hollandse stad zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Vanwege ons ruime aanbod kunt u altijd wel een parkeerplek in de buurt van uw bestemming vinden. Op onze website vindt u alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daarnaast kunt u op onze website echte en eerlijke recensies lezen van klanten die u voor gingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Goedkoop en veilig parkeren in Alkmaar

Parkeren in Alkmaar kan op verschillende manieren. Allereerst kunt u bij één van de P+R locaties parkeren. Dit is vaak de goedkoopste optie. Vanaf de P+R locatie kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. De parkeerkosten zijn exclusief de kosten voor het openbaar vervoer. Wilt u liever dichterbij of in het centrum parkeren? Dan kunt u op straat parkeren of in een parkeergarage. U mag maximaal 2 uur op straat parkeren in Alkmaar. Bovendien is op straat parkeren vaak een stuk duurder, dan in een parkeergarage of op een parkeerterrein. Ons aanbod bestaat vooral uit parkeergarages van Q-Park, ParkBee en Interparking. Om u te helpen met het vinden van een geschikte parkeerplek hebben wij een overzicht gemaakt van de parkeeraanbieders. Als u via onze website een parkeerplek reserveert, hoeft u geen rekening te houden met parkeerzones en parkeertarieven. Vanwege ons ruime aanbod van parkeeraanbieders kunnen wij de kosten laag houden. Daarnaast betaalt u bij ons ook géén boekingskosten. Kortom, door online te reserveren kunt u voordelig parkeren in Alkmaar.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Parkeren in Almaar: Hoe werkt dat?

Om een parkeerplek in Alkmaar te reserveren, begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Deze vindt u bovenaan de pagina. U vult de gewenste locatie en data in. In dit geval is dat 'Alkmaar'. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van de beschikbare parkeerplekken inclusief extra informatie. Hier ziet u bijvoorbeeld de gemiddelde beoordeling, de prijs, de locatie en de faciliteiten van de parkeerlocatie. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op reserveren. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier vult u uw gegevens in. U kunt uw reservering afronden door te betalen. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Nadat de betaling is verwerkt, krijgt u een reserveringsbevestiging per mail. Wilt u extra goed voorbereid op reis? Lees dan onze parkeertips!

Veelgestelde vragen over parkeren in Alkmaar

De parkeerkosten in Alkmaar lopen uiteen. In de binnenstad kunt u maximaal twee uur parkeren tegen een tarief van €2,96 p/u. Bent u benieuwd hoe hoog uw parkeerkosten gaan zijn? Vergelijk dan direct de prijzen.

In het centrum van Alkmaar geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 21:00. Op zondag dient u van 12:00 tot 17:00 te betalen. Hierbij geldt een maximale parkeerduur van 2 uur. Op enkele feestdagen, namelijk 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag, kunt u gratis parkeren.

Rondom de stad zijn er twee parkeerterreinen, namelijk P+R Oudorp en P+R Bergermeer. Daar kunt u uw auto gratis parkeren. Vervolgens kunt u per openbaar vervoer verder reizen naar het stadscentrum. De kosten voor het openbaar vervoer dient u wel te betalen.

Als u woonachtig bent in Alkmaar, dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. Een parkeervergunning kost circa €69,20 per jaar.

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Om de parkeeraanbieder te vinden die bij u past, is het verstandig om onze vergelijkingstool te gebruiken. Zo weet u eenvoudig en snel waar u het beste kunt parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk