Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Eindhoven

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Eindhoven

🚗 Aantal parkeerterreinen: 24 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Olmenlaan
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Geldropseweg
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren Eindhoven

Wilt u goedkoop parkeren in Eindhoven voor een dagje weg? Bij GoedkoopParkeren bent u bij het juiste adres! Op onze website vind u een vergelijkingstool, waarmee u gemakkelijk in één overzicht alle parkeeropties voor het parkeren in centrum Eindhoven met elkaar vergelijkt. U reserveert vervolgens uw parkeerplek online om ervoor te zorgen dat, op de dag van uw trip, u niet meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. 

Eindhoven is een moderne stad dat zich als de 5de grootste gemeente telt in Nederland. Een groot aandeel in deze groei was het Phillips bedrijf, wat in de stad uitgroeide tot internationaal succes. Hierdoor kent de stad veel innovatie en is er overal moderne architectuur en techniek te vinden. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de stad die een bezoekje de moeite waard maken. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Strijp-S, de oude Phillips fabriekgebouwen die zijn omgebouwd tot restaurants, hotels, en lofts. Daarnaast kunt u nog naar musea, zoals het DAF museum, het Phillips museum en het openluchtmuseum PreHistorisch dorp. Ook voor cultuur en natuurlijk shopping kunt u ook in het centrum van Eindhoven terecht. De winkels en boetiekjes zijn elke dag geopend en er is een rijke urban cultuur, waardoor u overal mooie streetart tegen kunt komen.

Door het ruime aanbod van parkeeraanbieder kunt u bij GoedkoopParkeren altijd wel een plek vinden in de buurt van uw bestemming, waar in Eindhoven u ook moet zijn! U vindt verschillend aanbieders zoals ParkBee en Q-Park. Wij controleren alle aanbieders die u vindt op onze site om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw parkeerbezoek zo hoog mogelijk is. Om u te helpen bij het maken van een goede keuze kunt u op onze website ook recensies lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Goedkoop parkeren Eindhoven centrum

Er zijn verschillende parkeerplekken in Eindhoven, van bijvoorbeeld een parkeergarage tot aan een P+R. Vanaf veel parkeerplekken is het mogelijk te voet verder te gaan. Uiteraard zit er een verschil in de loopafstanden. Zo zijn de parkeergarages die zich zo goed als in het centrum bevinden, zoals Parkeergarage Mathildelaan of Parkeergarage de Bijenkorf, vaak slechts 5 minuutjes lopen van de winkels en activiteiten in het centrum verwijderd.

Eindhoven kent verschillende parkeerzones met wisselende tarieven waardoor het soms erg onoverzichtelijk kan zijn waar u het voordeligst kunt parkeren. Gratis parkeren in Eindhoven is niet echt meer mogelijk, maar toch wil GoedkoopParkeren u graag helpen met het vinden van een voordelige plek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u eenvoudig de goedkoopste parkeerplek vinden. Daarnaast betaalt u bij ons geen extra boekingskosten. Zo zorgen we ervoor dat uw kosten zo laag mogelijk blijven!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek in Eindhoven?

Om het reserveringsproces te beginnen vult u de datum en tijd van uw parkeerbezoek in op de vergelijkingstool. Deze kunt u vinden bovenaan de pagina. Vervolgens klikt u op de gele knop en krijgt u een overzicht voor u van alle beschikbare parkeerplekken in Eindhoven. Hier kunt u alle parkeerplekken met elkaar vergelijken aan de hand van prijs, locatie, klantenbeoordeling etc. U kunt ook gebruik maken van de filter functie om het nog eenvoudiger te maken. Wanneer u een locatie heeft uitgekozen klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in en betaald vervolgens eenvoudig online. Dit doet u via een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Vervolgens krijgt u een reserveringsbevestiging binnen op uw e-mail met alle nodige info. Zo hoeft u alleen nog naar de parkeerplek toe te rijden en te genieten van uw dag in Eindhoven. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

Veelgestelde vragen over parkeren in Eindhoven

Eindhoven heeft meer dan 40 parkeermogelijkheden in en om het centrum, waardoor de prijs sterk kan verschillen per locatie. Het gemiddelde uurtarief in Eindhoven ligt rond de €3,-.

Helaas is het niet mogelijk om gratis te parkeren in Eindhoven op zondagen. Het uurtarief in blijft de hele week geldig.

Als u op zoek bent naar een centrale parkeerlocatie, dan kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. Dit zijn bijvoorbeeld de garages Heuvel, Centrum - De Admirant en Hooghuis. Als u op zoek bent naar de voordeligste locatie, dan kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Daar vindt u de exacte prijzen van uw parkeerbezoek.

Al onze parkeeraanbieders zijn voorzien van een faciliteitenlijst met bijvoorbeeld bewakingscamera's en een bewaker ter plaatse. Voor extra veiligheid kunt u tijdens het vergelijken van uw parkeermogelijkheden rekening houden met deze faciliteiten. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat. Om extra goed voorbereidt op weg te gaan kunt u ook nog onze parkeertips lezen.

Eindhoven ken 3 P+R locaties in de omgeving. Wanneer u buiten de stad wilt parkeren kunt u gebruik maken van de locaties Genneper Parken en Meerhoven Eindhoven. Bij het station Eindhoven Centraal vindt u ook een P+R locatie aan de zuidoost zijde.

Met een GPK kunt u zowel gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen als betaalde parkeerplaatsen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk