Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Gouda

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Gouda

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Nieuwe Markt
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Nieuwe Markt
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Gouda

Gaat u binnenkort naar Gouda en bent u op zoek naar een parkeerplek? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van de beste deal. Door gebruikt te maken van de vergelijkings- en boekingstool kunt u in één oogopslag alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u, nadat u een keuze heeft gemaakt, direct uw parkeerplek boeken. Zo bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek en kunt u op de dag van uw bezoek direct naar uw parkeerplek toerijden.

Gouda is een oude stad in Zuid-Holland dat zich in de randstad bevindt. Gouda ligt bij zowel de Hollandse IJssel als de Gouwe, waar de stad haar naam van kreeg. Gouda is internationaal bekend door de productie van kaas. Dit is in de zomer te zien op de wekelijkse kaasmarkten. Naast kaas heeft Gouda nog meer interessante dingen te bieden. Zo kent de stad ook bekendheid door de productie van geglazuurde aardewerken en stroopwafels. De rijke historie van de stad zorgt voor verschillende interessante bezienswaardigheden. Zo is er bijvoorbeeld de gotische Sint-Janskerk en het stadhuis van Gouda. Voor liefhebbers van shoppen zijn de Goudse straatjes goed te vertoeven. Hier vindt u boetiekjes, winkelketens en conceptstores. 

Waar in Gouda u ook heen wilt, door het ruime aanbod van aanbieders kunt u altijd in de buurt van uw bestemming parkeren. Het is fijn dat u weet wat u kunt verwachten als u ergens parkeert. Om u hierbij te helpen hebben wij een lijst van faciliteiten bij elke aanbieder vermeld. Zo weet u precies waar u bijvoorbeeld uw elektrische auto kunt laden. Daarnaast worden alle aanbieders door ons persoonlijk gecontroleerd. Ook kunt u nog klantervaringen lezen van mensen die u voor zijn gegaan.

Parkeermogelijkheden in Gouda

U heeft verschillende opties voor het parkeren in Gouda. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te straat parkeren in het centrum van Gouda. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren op een van de parkeerterreinen om de stad heen. Dit is vaak de voordeligere optie. Ten slotte heeft u ook nog de mogelijkheid om te parkeren in een van de parkeergarages, zoals parkeergarage P4 Stationsgarage en parkeergarage Bolwerk. Hoewel gratis parkeren in centrum Gouda niet mogelijk is, helpen wij u graag met het laag houden van de kosten. Dit doen wij onder andere door geen boekingskosten in rekening te brengen. Zo kunt u altijd parkeren tegen de laagste prijs!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Het reserveren van uw parkeerplek

Om uw parkeerplek in Gouda te reserveren begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Dit doet u door de datum en tijd van uw parkeerbezoek in te vullen. Vervolgens klikt u op de gele knop en krijgt u een overzicht te zien van alle parkeeraanbieders die beschikbaar zijn. U vergelijkt de aanbieders aan de hand van prijs, locatie, beoordeling en faciliteiten. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. U vult vervolgens uw gegevens in en gaat door naar de betaling. Daar betaalt u met een van de betrouwbare methodes (iDeal, PayPal of creditcard). Nadat u heeft betaald krijgt u een bevestiging in uw email. Hier vindt u alle nodige informatie. Zo bent u helemaal klaar voor uw bezoek aan Gouda!

Veelgestelde vragen over parkeren in Gouda

Gratis parkeren in Gouda is alleen mogelijk op zondagen, met uitzondering van de parkeergarages.

Straaparkeren in Gouda kost gemiddeld €4,-. Voor het parkeren op terreinen of in garages betaalt u gemiddeld €2,- per uur.

Voor P+R parkeren bij Gouda kunt u terecht bij het treinstation Gouda Goverwelle op het gelijknamige terrein. Op dit terrein kunt u gratis parkeren.

Als u een bezoek brengt aan de binnenstad van Gouda dan kunt u het beste gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. In het geval van de binnenstad zijn dit Nieuwe Markt en Bolwerk. Voor de voordeligste parkeerplek kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Met een GPK kunt u gratis parkeren op de meer dan 80 gehandicaptenparkeerplaatsen in Gouda net als op de algemene parkeerplaatsen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk