Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren bij centra, events of vliegvelden in Nederland

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren in Nederland
Nederland

Airports
Nederland kent naast Schiphol nog 4 andere luchthavens: Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Maastricht Airport en Groningen Airport. Hoewel zij niet zo groot zijn als Schiphol, is het soms goedkoper en minder stressvol om vanaf een van de kleinere vliegvelden te vliegen. Hieronder vindt u alles over de verschillende airports van Nederland.

Schiphol
Schiphol Airport is het drukste en populairste vliegveld in Nederland. Dit is niet alleen het geval voor ons land, maar ook voor Europa: Schiphol staat op de 3e plaats van drukste luchthavens in Europa. Het vliegveld is in 1916 gebouwd op het drooggelegde Haarlemmermeer. De luchthaven groeide snel uit tot een grote luchthaven en werd na het herstel in 1945 steeds meer gebruikt. Tegenwoordig is het een belangrijke internationale hub en had Schiphol op haar piek bijna 72 miljoen jaarlijkse bezoekers. U kunt de terminals eenvoudig bereiken via de A4. Bij het vliegveld kunt u parkeren bij bijvoorbeeld Schiphol P3 of Eazzypark Schiphol.

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport is, na Schiphol, de drukste luchthaven van Nederland. Dit maakt het vliegveld een aantrekkelijk alternatief. Oorspronkelijk had het airport de naam 'Welschap' en werd het vooral gebruikt als locatie voor de vliegsport. Na de Tweede Wereldoorlog kreeg het vliegveld een dubbele functie, wat nog steeds het geval is. Eindhoven Airport is niet alleen een burgervliegveld, maar ook een vliegbasis voor de Koninklijke Luchtmacht. Ondanks het kleinere formaat van Eindhoven, trekt de luchthaven ongeveer 6 miljoen jaarlijkse bezoekers. Het vliegveld ligt ten noordwesten van de stad Eindhoven en is eenvoudig te bereiken vanaf de A2. Hier kunt u o.a. parkeren bij Park & Fly P26 en SchippersStop.

Groningen Airport
Groningen Airport had al plannen liggen in de jaren 20, maar is pas echt op gang gekomen door een Drentse particulier. Als eerste grote functie van het vliegveld werd er een vliegverbinding gemaakt tussen Groningen en Schiphol. Helaas kon de lijndienst niet in stand gehouden worden. Sindsdien richt het vliegveld zich vooral op vakantiebestemmingen in de vlieg seizoenen. Groningen Airport is het rustigste vliegveld van Nederland, waardoor het eenvoudig te bereiken is vanaf de A28. U kunt ook op loopafstand parkeren bij de officiële parkeerplaats Parkeren Groningen Airport P1 en Parkeren Groningen Airport P2.

Maastricht Airport
Maastricht Airport had net als het vliegveld in Groningen al lang de plannen liggen voor de aanleg. Uiteindelijk werden de plannen gerealiseerd door de geallieerden. Na de oorlog werd het vliegveld eerst gebruikt voor burgervluchten. De luchtmacht begon na enkele jaren ook interesse te krijgen in de locatie en kreeg het zo ook een militaire functie. Deze dubbele functie is nog steeds te zien tot vandaag. De volledige naam van het vliegveld is Maastricht Aachen Airport. De toevoeging Aachen werd voornamelijk gebruikt om meer reizigers te trekken uit Duitsland. Het vliegveld is gelegen aan de A2 en is makkelijk te bereiken met de auto.

Rotterdam Airport
Rotterdam Airport, of officieel Rotterdam The Hague Airport, is het jongste vliegveld. Hoewel er eerder wel een vliegveld in de buurt van Rotterdam was, werd deze in de Tweede Wereldoorlog vernielt. De nieuwe locatie Zestienhoven werd gebouwd voor zowel Rotterdam als Den Haag. Het nieuwe vliegveld trekt tegenwoordig 2,2 miljoen jaarlijkse reizigers met o.a. chartervluchten, seizoen vluchten en zakenvluchten. Het vliegveld ligt ten noordwesten van Rotterdam en is te bereiken vanaf de A13. Enkele opties voor het parkeren zijn Speed Parking Rotterdam en Park Air Valet.

Steden
Naast de verschillende vliegvelden in Nederland, biedt GoedkoopParkeren ook parkeermogelijkheden aan in meer dan 45 verschillende steden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht in Amsterdam, Rotterdam, en Utrecht, maar ook in bijvoorbeeld Haarlem, Leiden en Groningen. Parkeren in de steden en vooral in de verschillende centra is vaak erg prijzig. Daarnaast is het ook mogelijk dat u een specifieke parkeerplek nodig heeft zoals voor een boottocht in bijvoorbeeld Den Helder of Harlingen. Door al deze verschillende parkeermogelijkheden in ons assortiment te hebben, kunt u een parkeerplaats vinden binnen en buiten de centrumgebieden van verschillende steden. Door de grote bedrijvigheid in de steden wordt het steeds drukker in heel Nederland. Hierdoor is het ook steeds moeilijker om een gunstige parkeerplek te krijgen. Met onze website parkeert u altijd op een van tevoren gereserveerde plek. Doordat het verkeer en drukte in een binnenstad vaak moeilijk te peilen is, zorgt uw reservering ervoor dat u niet voor een dichte slagboom komt te staan. Naast alle bovengenoemde steden vindt u onze gehele lijst aan steden bovenaan de pagina. Zo weet u van tevoren de prijs en waar u uw auto kunt parkeren. Per stad ziet u ook een paar uitgelichte bezienswaardigheden. Hier kunt u ook rekening mee houden met het vinden van uw parkeerplek door de kaart die u bovenaan de steden pagina's vindt.

Evenementen
Parkeren op vaste locaties door heel Nederland heen kan best wel uitdagend zijn. Dit geldt vooral voor het parkeren voor evenementen. Op onze website vindt u verschillende parkeerlocaties die gebonden zijn aan bepaalde evenementen of evenement locaties. Hierbij kunt u denken aan parkeren voor voetbalwedstrijden of festivals. Door te reserveren via GoedkoopParkeren kunt u een deel van de hectiek, die bij bepaalde festivals komt kijken, naast u leggen. Door het hele land vindt u verschillende vaste en tijdelijke evenement parkeerplaatsen, wat soms erg verwarrend kan zijn. Bij ons kunt u de parkeerlocaties voor de evenementen gelijk ook inzien. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en waar de parkeerlocatie is. U kunt u dus gewoon ontspannen en u verheugen op een ontzettend leuke dag. 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk