Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Den Bosch

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Den Bosch

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: P+R Transferium Deutersestraat
🏙 Dichtstbij centrum: Winkelcentrum Arena
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Den Bosch

Gaat u een dagje naar Den Bosch toe? Door te reserveren bij GoedkoopParkeren verzekerd u zichzelf van een plek! Vergelijk snel en eenvoudig het gehele parkeeraanbod en reserveer eenvoudig online. Zo heeft u binnen enkele minuten uw parkeerplaats geregeld en kunt u zich verheugen op uw trip!

Den Bosch, eigenlijk 's-Hertogenbosch, is de hoofdstad van Brabant. De stad is sinds de middeleeuwen al een populaire locatie door de Sint-Janskathedraal, de grootste kathedraal van Nederland. De rooms-katholieke achtergrond van de stad is terug te vinden in zowel de kunst als de architectuur. Het oude centrum van de stad kent verschillende kwartieren die het bezoeken waard zijn. Zo is er bijvoorbeeld het marktkwartier waar wekelijks grote markten worden gehouden, en is er het museum kwartier, het culturele centrum. Naast kunst en cultuur is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo kent de stad vele cafés en terrassen die de stad erg gezellig maken. Ook zijn er verschillende specialiteiten, zoals de Bosscher bol, die het proberen waard zijn. Een trip naar deze stad is zeker de moeite waard!

Waar in Den Bosch u ook gaat parkeren, door het ruime aanbod van parkeerlocaties kunt u altijd ergens uw auto kwijt in de buurt van uw bestemming. Alle aanbieders die u tegenkomt op onze website worden door ons gecontroleerd om ervoor te zorgen dat u veilig en betrouwbaar kunt reserveren. Daarnaast kunt u bij elke aanbieder recensies lezen van klanten die u zijn voorgegaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u een parkeerplek reserveert.

Goedkope parkeermogelijkheden in Den Bosch

Wanneer u gaat parkeren in centrum Den Bosch heeft u verschillende mogelijkheden. Hoewel in het hart van de stad een parkeerverbod geldt, zijn er verschillende kleine zones door de stad heen waar straat parkeren mogelijk is. Daarnaast is het wel mogelijk om te parkeren in een van de vele parkeergarages door de stad heen. Ook is er nog de mogelijkheid om te parkeren bij een P+R in de buurt van het hoofdstation. Omdat er verschillende parkeerzones en parkeertarieven zijn kunt u met onze vergelijkingstool makkelijk alles op een rijtje zien. Zo bespaart u tijd maar óók geld. Hoewel gratis parkeren in Den Bosch niet echt mogelijk is, helpen wij u toch graag met de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Daarnaast betaalt u bij GoedkoopParkeren geen extra kosten! Zo kunt u tegen de laagste prijs parkeren zonder enige moeite.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren in Den Bosch

Helaas is het niet mogelijk om gratis te parkeren in en om het centrum van Den Bosch.

De parkeertarieven verschillen per parkeerlocaties. Over het algemeen kunt u uitgaan van een uurtarief rond de €3,-. Om precies te zien hoeveel uw parkeerbezoek gaat kosten kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool, waar u alle prijzen in een handig overzicht kunt inzien.

Als u in de binnenstad moet zijn kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. Dit zijn de parkeergarages Sint Josephstraat, Wolvenhoek en Tolbrug.

Hoewel het niet mogelijk is om gratis te parkeren op zondag, parkeert u over het algemeen tegen een lager tarief dan op andere dagen. Dit lagere tarief is voornamelijk van kracht als u voor of na de middag parkeert.

Den Bosch kent 7 verschillende P+R terreinen. 2 terreinen vindt u bij het station 's-Hertogenbosch Oost, 3 bij station 's-Hertogenbosch. Ten slotte vindt u nog 1 terrein aan de Deutersestraat en 1 terrein in Pettelaarpark.

Met uw GPK kunt u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen. Hier houdt u zich aan het geldende tijdslimiet. Daarnaast kunt u gratis parkeren op betaalde parkeerplaatsen en mag u onbeperkt parkeren bij parkeerplaatsen met een tijdslimiet. Ten slotte kunt u maximaal 3 uur parkeren op locaties met een parkeerverbod.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk