Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Leeuwarden

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Leeuwarden

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Oldehove
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren Leeuwarden

GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een parkeerplek in Leeuwarden. Op onze website kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Hierdoor vindt u eenvoudig en snel de parkeeraanbieder die bij u past. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan de filters. Vervolgens kunt u direct uw parkeerplek reserveren. Het voordeel van vooraf reserveren is dat dit vaak een stuk voordeliger is, dan ter plekke een parkeerplek zoeken. U bespaart dus zowel tijd als geld!

Leeuwarden, of op z’n Fries ‘Ljouwert’, is de hoofdstad van de provincie Friesland. In 2018 was Leeuwarden de culturele hoofdstad van Europa. Naast dat de stad op cultureel gebied interessant is, is de stad dat historisch ook. Het historische stadscentrum heeft meer dan zeshonderd monumenten, waaronder de scheve toren 'De Oldehove'. Het stadscentrum heeft verschillende grachten, winkelgebieden en een bruisend nachtleven. Verder kunt u er enkele mooie musea bezoeken, zoals het Fries Museum, Natuurmuseum Fryslân of het Keramiekmuseum Princessehof.

Als u een parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website vindt u namelijk alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Daarnaast is elke aanbieder voorzien van extra informatie over de betreffende parkeerlocatie.

Parkeermogelijkheden in Leeuwarden

In de gemeente Leeuwarden moet betaald worden voor het parkeren van uw auto. In de binnenstad van Leeuwarden is weinig parkeerruimte op straat. Daarom is het alleen mogelijk om op straat kort te parkeren. Als u langer in het centrum van Leeuwarden wil parkeren, dan bent u voornamelijk aangewezen op één van de parkeergarages of -terreinen. Buiten de stad zijn er enkele P+R locaties waar u gratis kunt parkeren. Vanaf daar kunt u met het openbaar vervoer naar de binnenstad komen. GoedkoopParkeren helpt u met het maken van een overzicht van de mogelijkheden. Hierdoor wordt parkeren in Leeuwarden een stuk makkelijker. Daarnaast is het prettig om niet te veel te betalen voor uw parkeerplek. Via onze website vindt u eenvoudig de voordeligste parkeeraanbieder die voldoet aan uw wensen. De vergelijkingstool in combinatie met het vooraf reserveren, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Leeuwarden. Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. 

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Goedkoop parkeren in Leeuwarden: Hoe werkt dat?

Allereerst vult u uw gewenste locatie en datum in. In dit geval is dat ‘Leeuwarden’. Voordat u op ‘Zoek parkeerplek’ klikt, controleert u uw ingevulde gegevens. Vervolgens verschijnt er een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders, die voldoen aan uw reisgegevens. Elke parkeeraanbieder is voorzien van een korte omschrijving van de parkeerlocatie. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, dan klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier kunt u uw persoons- en contactgegevens invullen. Als u het formulier ingevuld heeft, dan kunt u uw reservering afronden met de betaling. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Het is daarom verstandig om ook uw ongewenste mail te controleren. Bij vragen kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Veelgestelde vragen over parkeren in Leeuwarden

Om de binnenstad heen is het mogelijk om gratis te parkeren met een maximale parkeerduur. Afhankelijk van de locatie ligt de maximale parkeerduur tussen 1 en 4 uur.

Leeuwarden heeft 5 P+R locaties in de buurt van het centrum. 3 van deze locaties zijn gratis: P+R Kalverdijkje en P+R Station Camminghaburen zijn te vinden in het oosten van Leeuwarden en P+R Hemriksein is te vinden ten zuiden. De 2 betaalde P+R locaties liggen meer in het centrum: WTC Expo ten westen en Wijnhornsterstraat is te vinden ten zuiden van het treinstation Leeuwarden.

Als u naar de binnenstad toegaat kunt u gebruik maken van een van de twee parkeergarages: Zaailand en Oldehoven. Voor de meeste voordelige parkeerplek kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Leeuwarden maakt gebruik van een oplopend uurtarief. De kosten van uw parkeerbezoek zijn dus afhankelijk van de tijd dat u parkeert. Voor een duidelijk beeld van de parkeerkosten kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Alle parkeeraanbieders op onze website worden door ons gecontroleerd om veiligheid te garanderen. Daarnaast kunt u ons parkeeraanbod filteren op de beschikbare faciliteiten zoals bewakers en camera's. Kijk ook eens naar onze parkeertips.

GPK-houders kunnen op gehandicaptenparkeerplaatsen parkeren tegen het normale tarief. U mag ook buiten de vakken parkeren voor maximaal 3 uur. Hier gebruikt u een parkeerschijf voor.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk