Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Maastricht Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Maastricht Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Maastricht Airport

Parkeren bij Maastricht Airport

Parkeren bij Maastricht Airport regelt u eenvoudig en zorgeloos via GoedkoopParkeren. Op onze website kunt u eenvoudig het beschikbare aanbod vergelijken. Daarbij kunt u gebruikmaken van de filters. Zo vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die aan uw wensen voldoet. Vervolgens reserveert u de plek direct zodat u zeker weet dat u uw auto kwijt kunt tegen een goedkope prijs. Vooraf reserveren is namelijk een stuk goedkoper dan ter plekke een parkeerplek regelen. Bovendien zet u de prijs vast!

Op deze pagina vindt u alle informatie over het parkeren bij Maastricht Airport. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u onze veelgestelde vragen bekijken.

Goedkoop parkeren bij Maastricht Airport

Bij GoedkoopParkeren helpen wij u graag met het laag houden van uw parkeerkosten. Op onze website vindt u de beste deals. Bij hanteren namelijk dezelfde prijzen als onze aanbieders en soms zelfs lagere tarieven. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Na het invullen van de vergelijkingstool ziet u precies welke parkeeraanbieders beschikbaar zijn en wat de prijs is. Zo vindt u eenvoudig de goedkoopste parkeeraanbieder. Tot slot betaalt u bij ons geen boekingskosten. U kunt er dus van uitgaan dat u bij ons goedkoop kunt parkeren bij Maastricht Airport.

Lang parkeren Maastricht Airport

Bij Maastricht Airport kunt u terecht voor zowel kort als lang parkeren. U wilt natuurlijk dat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw afwezigheid. Daarom controleren wij al onze aanbieders ook zelf. Daarnaast wilt u natuurlijk niet dat de prijs hoog oploopt. Om de prijs lager te houden, kunt u kiezen voor een goedkopere aanbieder. De parkeertarieven zijn afhankelijk van het seizoen, de parkeervorm en de faciliteiten van de aanbieder. Over het algemeen is shuttle parkeren de goedkoopste parkeervorm.

Parkeertarieven Maastricht Airport

De prijs voor een parkeerplek bij Maastricht Airport verschilt per aanbieder. Om u een beeld te geven van de prijzen vindt u hieronder een tabel met daarin de tarieven voor een parkeerduur van 7 dagen.

Dagtarief Vanaf
3 dagen Binnenkort beschikbaar
8 dagen Binnenkort beschikbaar
15 dagen Binnenkort beschikbaar

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Maastricht

Maastricht Airport

Het vliegveld van Maastricht heeft verschillende parkeerplaatsen voor haar reizigers. Deze officiële parkeerplaatsen zijn P1, P2 en P5. Parking 1 en Parking 2 zijn gelegen aan de voorzijde van het vliegveld, dicht bij de vertrekhal. Parking 5 ligt verder weg achter de luchthaven. Wanneer u hier parkeert, wordt u met een shuttle bus naar de vertrekhal toegebracht. Deze officiële parkeerplaatsen heten zo omdat ze van de luchthaven zelf zijn. Daarnaast vindt u ook nog verschillende andere parkeeraanbieders in de omgeving.

Over Maastricht Airport (MST)

De luchthaven, ook wel Maastricht Aachen Airport genoemd, is een comfortabel vliegveld dat persoonlijker is dan de grotere luchthavens is. Hierdoor is het voor sommige mensen veel prettiger om mee te reizen. Zo kunt u vanaf hier naar verschillende Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen reizen met o.a. Ryanair en Corendon. Het vliegveld is aantrekkelijk voor reizigers vanwege de gunstige ligging. U kunt het vliegveld namelijk direct naast de A2 vinden (afslag 50 Ulestraten). Door deze makkelijke verbinding met de snelweg gaan veel mensen met de auto naar het vliegveld en zijn ze niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Gaat u wel liever met het openbaar vervoer? U kunt Maastricht Airport met de bus bereiken vanaf Maastricht of Sittard. De actuele tijden checkt u via 9292.nl

Het reserveren bij Airport Maastricht in 4 stappen

U boekt eenvoudig u parkeerplek bij ons! Hieronder leggen wij u in vier simpele stappen uit hoe het werkt. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Als u toch nog vragen heeft, dan kunt u altijd even kijken tussen onze veelgestelde vragen.

U begint het parkeerproces met het invullen van de vergelijkingstool. Hier vult u de locatie in van het vliegveld, in dit geval dus 'Maastricht Airport'. Vervolgens vult u uw vertrek- en aankomstdatum in. Nadat u de gegevens heeft gecheckt, kunt u verdergaan naar de vergelijkingspagina.

U ontvangt nu een overzicht van parkeeraanbieders die voldoet aan uw reisgegevens. U kunt beginnen met vergelijken. Bij elke aanbieder vindt u een korte beschrijving van de locatie samen met extra informatie. Zo ziet u onder andere de prijs, de afstand tot de vertrekhal, de gemiddelde klantenbeoordeling, en nog veel meer. Aan de hand van uw voorkeuren kunt u gebruikmaken van de filters. Zo vindt u nog sneller de aanbieder die bij u past.

Zodra u een geschikte aanbieder heeft gevonden, kunt u deze reserveren. Er verschijnt een pagina waar u enkele gegevens dient in te vullen. Na het invullen van het formulier kunt u direct betalen met één van de betrouwbare betalingswijzen, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door vooraf te reserveren zet u het parkeertarief vast. Zo voorkomt u eventuele financiële verrassingen. Vooraf reserveren is niet alleen goedkoper, maar u bespaart uzelf ook een zoektocht op de dag zelf.

Na het reserveren, ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Check dus ook uw ongewenste mail. In de bevestiging vindt u alle belangrijke informatie omtrent uw reservering. Heeft u de mail ontvangen? Dan bent u klaar om te parkeren!

De betrouwbare aanbieders op luchthaven Maastricht

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Maastricht Airport

De kosten van uw parkeerbezoek is afhankelijk van waar u parkeert. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ziet u direct de prijs van alle beschikbare aanbieders. Zo ziet u precies wat de prijs is!

Om mensen af te zetten bij de luchthaven kunt u gebruik maken van de Kiss & Ride. Hier kunt u de eerste 10 minuten gratis parkeren, daarna betaalt u een uurtarief van €10,-.

De P1 van Maastricht Airport beschikt over een ruim aantal invalide parkeerplekken. Zo bent zo dichtbij de vertrekhal als mogelijk. In de faciliteiten van de parkeeraanbieders kunt u ook zien of de parkeerlocaties rolstoeltoegankelijk zijn.

Gratis parkeren bij Maastricht Aachen Airport is alleen mogelijk wanneer u vliegt met Corendon. Hier parkeert u op P2. Voor alle andere parkeerterrein betaalt u het normale tarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk