Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 3,59 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Maastricht Airport

Maastricht Airport

Bij Maastricht Airport parkeren kunt u eenvoudig en zorgeloos doen bij GoedkoopParkeren. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u de perfect parking vinden die bij uw reis past. U vergelijkt de verschillende aanbieders en kies welke het beste bij u past. Vervolgens reserveert u de plek direct zodat u zeker weet dat u uw auto kwijt kunt tegen een voordelige prijs

De luchthaven, ook wel Maastricht Aachen Airport genoemd, is een comfortabel vliegveld dat persoonlijker is dan de grotere luchthavens is. Hierdoor is het voor sommige mensen veel prettiger om mee te reizen. Zo kunt u vanaf hier naar verschillende Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen reizen met o.a. Ryanair en Corendon. Het vliegveld is aantrekkelijk voor reizigers vanwege de gunstige ligging. U kunt het vliegveld namelijk direct naast de A2 vinden. Door deze makkelijke verbinding met de snelweg gaan veel mensen met de auto naar het vliegveld en zijn ze niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Maastricht Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 3 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Vakgarage Ernes Maastricht
✈️ Dichtstbij vliegveld: Vakgarage Ernes Maastricht

Lang parkeren Maastricht Airport

Bij Maastricht Airport kunt u terecht voor zowel kort als lang parkeren. We snappen dat, wanneer u gaat lang parkeren, het belangrijk is dat uw auto veilig staat. Hierom controleren wij alle aanbieders op onze website. U bent dus altijd in vertrouwde handen. Daarnaast kunt u met de vergelijkingstool bij elke aanbieder een lijst van faciliteiten vinden, zoals camerabewaking, omheining en andere veiligheidsmaatregelen. Als u wilt besparen op het lang parkeren, kunt u gebruik maken van voordelige shuttle parking aanbieders. Hier maakt u gebruik van een shuttle bus of het openbaar vervoer om naar de vertrekhal toe te reizen vanaf de parkeerlocatie.

Parkeertarieven Maastricht Airport

De prijs van uw parkeerplek verschilt per aanbieder. Om u een beeld te geven van de prijzen vindt u hieronder een tabel.
[pricetable airport_id="56"]

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Maastricht

CEO GoedkoopParkeren

Het vliegveld van Maastricht heeft verschillende parkeerplaatsen voor haar reizigers. Deze officiële parkeerplaatsen zijn P1, P2 en P5. Parking 1 en Parking 2 zijn gelegen aan de voorzijde van het vliegveld, dicht bij de vertrekhal. Parking 5 ligt verder weg achter de luchthaven. Wanneer u hier parkeert, wordt u met een shuttle bus naar de vertrekhal toegebracht. Deze officiële parkeerplaatsen heten zo omdat ze van de luchthaven zelf zijn. Daarnaast vindt u ook nog verschillende andere parkeeraanbieders in de omgeving. De luchthaven en de parkeerplaatsen zijn makkelijk te bereiken vanaf de A2 via afslag 50 Ulestraten.

Het reserveren bij vliegveld Maastricht in 4 stappen

Om het hele parkeerproces soepel te laten verlopen is het fijn als het reserveringsproces snel en gemakkelijk afgerond kan worden. Hieronder vindt u het hele proces van begin tot eind, uitgelegd in vier simpele stappen. Zo weet u precies wat u bij elke stap kunt doen en waar u op kunt letten. Als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd even kijken op onze veelgestelde vragen pagina.

U begint het parkeerproces met het invullen van de vergelijkingstool. Hier vult u allereerst de locatie in van het vliegveld, in dit geval dus Maastricht Airport. Vervolgens vult u de vertrekdatum en de aankomstdatum in. Nadat u de gegevens heeft gedubbelcheckt, kunt u klikken op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop drukken. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare parkeeraanbieders die voldoen aan uw eisen en wensen.

Nadat u het overzicht van alle parkeeraanbieders voor u ziet, kunt u beginnen met het vergelijken. Bij elke provider vindt u een korte beschrijving van de locatie samen met alle informatie. Zo ziet u bijvoorbeeld de prijs, de afstand van het vliegveld, de gemiddelde klantenbeoordeling, of er elektrische laadpalen aanwezig zijn, om een paar voorbeelden te noemen. U kunt dus ontzettend veel informatie vinden over elke mogelijk keuze. Om dit makkelijker te maken raden we aan om gebruik te maken van de filter. Zo kunt u alles filteren op de aspecten die belangrijk zijn voor u. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken druk u op de gele ‘Reserveer’ knop.

Als u op de gele ‘Reserveer’ knop heeft gedrukt, ziet u een overzicht waar u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om uw e-mail en het kentekennummer van uw auto. Na het invullen van het formulier kunt u direct betalen met een van de betrouwbare betalingswijzen, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Omdat u vooraf reserveert en betaalt, zet u de prijs van het parkeren als het ware vast. Zo bent u niet meer afhankelijk van wisselende parkeertarieven. Wanneer het betalen is gelukt, sturen we een reserveringsbevestiging naar uw e-mailadres.

De reserveringsbevestiging wordt na de betaling binnen 24 uur naar u gestuurd. Het kan soms gebeuren dat deze bevestiging bij uw spam of ongewenste email map terechtkomt. In de bevestiging vindt u alle belangrijke informatie zoals de aanbieder, de datum van uw reservering en ook mogelijke cijfercombinaties wanneer u parkeert op een locatie met een toegangsdeur. Na het ontvangen van de reserveringsbevestiging met u klaar om te gaan parkeren!

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Maastricht Airport

De kosten van uw parkeerbezoek is afhankelijk van waar u parkeert. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ziet u direct de prijs van alle beschikbare aanbieders. Zo ziet u precies wat de prijs is!

Om mensen af te zetten bij de luchthaven kunt u gebruik maken van de Kiss & Ride. Hier kunt u de eerste 10 minuten gratis parkeren, daarna betaalt u een uurtarief van €10,-.

De P1 van Maastricht Airport beschikt over een ruim aantal invalide parkeerplekken. Zo bent zo dichtbij de vertrekhal als mogelijk. In de faciliteiten van de parkeeraanbieders kunt u ook zien of de parkeerlocaties rolstoeltoegankelijk zijn.

Gratis parkeren bij Maastricht Aachen Airport is alleen mogelijk wanneer u vliegt met Corendon. Hier parkeert u op P2. Voor alle andere parkeerterrein betaalt u het normale tarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk