Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Almere

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Almere

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Almere

Bent u op zoek naar een parkeerplek in Almere? Bij GoedkoopParkeren vindt u snel en eenvoudig de beste parkeerplek voor uw bezoek. Via onze website kunt u gebruikmaken van de vergelijkingstool. Met de vergelijkingstool ziet u in één overzicht het beschikbare parkeeraanbod. Bekijk en vergelijk de parkeeraanbieders, zoals Q-Park en ParkBee, en boek binnen enkele minuten uw parkeerplek online. Zo bent u gelijk verzekerd van een parkeerplek en verliest u op de dag zelf geen tijd!

Almere draagt de titel van jongste stad van Nederland. De stad is gebouwd aan het einde van de 20e eeuw en heeft hierdoor een moderne stijl. Hoewel er geen oude gebouwen te vinden zijn, is Almere toch rijk aan architectuur. Hoogtepunten hiervan zijn The Wave en La Defense. Niet alleen de stad is jong, ook de inwoners zijn gemiddeld jonger dan in de rest van Nederland. Hierdoor is het een actieve stad waar veel te beleven is. Almere heeft één van de grootste winkelcentra van Nederland, waardoor de stad ook een uitstekende bestemming is om te winkelen. Ook voor de natuurliefhebbers heeft Almere veel te bieden. Zo vindt u in en rondom de stad verschillende bossen, parken en plassen waar u volledig tot rust kunt komen.

Als u een parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Alle parkeeraanbieders op onze website zijn door ons gecontroleerd. Verder doen we ons best om u zo'n volledig mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Dit doen we door elke aanbieder te voorzien van extra informatie. Daarnaast kunnen al onze klanten een recensie achterlaten.

Parkeren in een parkeergarage in het centrum of bij een P+R

U heeft verschillende mogelijkheden voor parkeren in Almere centrum. Allereerst kunt u uw auto parkeren bij één van de P+R-locaties. Deze locaties bevinden zich aan de rand van de stad. U kunt uw auto hier parkeren en verder reizen met het openbaar vervoer. In het centrum is het mogelijk om uw auto op straat te parkeren of in één van de parkeergarages. Ook zijn er parkeerzones door het centrum heen. Buiten het centrum is het mogelijk om uw auto voor één uur gratis op straat te parkeren. Als u langer wilt parkeren in het centrum van Almere, dan is het verstandig om uw auto in één van de parkeergarages te parkeren, zoals Almere Stadhuisgarage of Metropolegarage. Dit is vaak een stuk voordeliger, dan op straat parkeren.

GoedkoopParkeren zet de mogelijkheden voor u op een rij. Dit maakt parkeren in Almere nóg makkelijker. Daarnaast is het prettig om niet te veel te betalen voor uw parkeerplek. Via onze website vindt u eenvoudig de voordeligste parkeeraanbieder, die voldoet aan uw wensen. De combinatie, van het online vergelijken en vooraf reserveren van een parkeerplek, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Almere! Heet u vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Het reserveren van uw parkeerplek in Almere

Bovenaan deze pagina vindt u de vergelijkingstool. Hier kunt u uw gewenste data en tijd invullen. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders. U kunt dan de aanbieders vergelijken gebaseerd op de prijs, beoordeling en locatie. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt verdergaan met de reservering. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier kunt u uw persoons- en contactgegevens invullen. Vervolgens kunt u de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Als de betaling is voltooid, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. Hierin staat alle informatie omtrent u parkeerbezoek!

Veelgestelde vragen over parkeren in Almere

Helaas is het niet mogelijk om in het centrum van Almere gratis te parkeren. Buiten het centrum is het wel mogelijk om te straat parkeren. Hier is alleen het eerste uur parkeren gratis. Daarna betaald u weer normaal tarief. Als u verder weg van het centrum wilt parkeren, dan kunt u wel gratis parkeren op een van de P+R locaties zoals Almere Poort en Almere Muziekwijk.

Almere heeft veel verschillende parkeerlocatie met allemaal verschillende parkeertarieven. Gemiddeld ligt het uur tarief van de stad net boven €2 per uur. Om te zien wat uw parkeerbezoek zal kosten kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Hier ziet u alle tarieven in een handig overzicht.

Voor een parkeerlocatie in de buurt van de Primark kunt u terecht bij de Metropolegarage of de Regisseurgarage.

Wanneer u gebruik maakt van onze vergelijkingstool kunt u een lijst van voorzieningen bekijken bij elke parkeerlocatie, zoals bijvoorbeeld camerabeveiliging of bewaking. Zo weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat.

Voor het centrum van Almere geldt ook betaald parkeren, hoewel dit vanaf 12 uur 's middags is in plaats van 7 uur 's ochtends op andere dagen. Op feestdagen gelden de normale tarieven ook.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk