Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Delft

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Delft

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Prinsenhofgarage Delft
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Delft Station
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Delft

Parkeren Delft kan eenvoudig en goedkoop via GoedkoopParkeren. Zo vergelijkt u na het invullen van uw aankomst- en vertrekdata direct alle beschikbare parkeerlocaties. U ziet in een oogopslag alle voor- en nadelen van een parkeergarage of parkeerplaats. U reserveert vervolgens uw parkeerplek online, zodat u op de dag van uw reis direct naar de locatie toe kunt rijden zonder te hoeven zoeken in de stad. Ideaal dus!

Delft wordt ook wel de Prinsenstad genoemd. Dit komt door de rijke historie die de stad kent. Delft wordt gezien als de geboorteplek van Nederland en is tevens de locatie van de moord op Willem van Oranje. Deze plek is te bezoeken in het Museum Prinsenhof. In Delft vindt u ook de Nieuwe Kerk, waar leden van het koninklijke huis worden begraven. Voor kunstliefhebbers is Delft erg interessant, omdat het de woonplaats is geweest van de schilder Vermeer. Ondanks de historie van de stad is het centrum van Delft erg levendig. Dit komt gedeeltelijk door de TU die in de stad te vinden. De universiteit zorgt ook voor bezienswaardigheden in de vorm van o.a. de Botanische Tuin. Verder kent de stad verschillende markten vol met winkeltjes en restaurants, en is het natuurlijk dé plek voor het kopen van delfts blauw. Door het diverse aanbod van Delft is er voor ieder wat wils!

Waar in Delft u ook naar toegaat, door de grote hoeveelheid aan aanbieders op onze website vindt u altijd een parkeerplek in de buurt. Deze parkeerplekken worden door ons gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het parkeren van uw auto betrouwbaar is. Ook kunt u op onze website recensies lezen van klanten die de parkeerplek voor u hebben bezocht. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en dat is wel zo fijn.

Goedkoop parkeren in het centrum van Delft

De meeste parkeerzones in Delft worden voornamelijk door parkeervergunninghouders gebruikt. Toch zijn er in het centrum nog 1 of 2 locaties waar u kunt parkeren op een terrein. Voor een voordeligere en een betere bereikbare optie wordt vaak aangeraden om te parkeren in een van de parkeergarages net buiten het centrum. Zo kunt u bijvoorbeeld parkeren in de Phoenixgarage, de Zuidpoortgarage of de Prinsenhofgarage. Daarnaast zijn er ook nog enkele P+R locaties waarmee u met het openbaar vervoer naar uw eindbestemming toegaat. Hoewel gratis parkeren in Delft niet meer mogelijk is, wil GoedkoopParkeren u toch helpen met de kosten zo laag mogelijk te houden. Om dit te doen kunt u in onze vergelijkingstool eenvoudig de parkeerplekken met de laagste prijs spotten. Wanneer u vervolgens een parkeerplaats online boekt op onze website hoeft u geen boekingskosten te betalen. Zo zorgen we ervoor dat we u de laagste prijs kunnen aanbieden!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Parkeren Delft centrum: Hoe doe ik dat?

Om uw parkeerplek in Delft te reserveren begint u met het invullen van de tool aan die u bovenaan deze pagina vindt. Daar vult u de datum en tijd in van uw parkeerbezoek. U klikt vervolgens op de gele knop om het overzicht te zien met alle beschikbare parkeeropties voor uw bezoek. Hier ziet u alle informatie van prijs tot klantenbeoordeling tot faciliteiten. Wanneer u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in en betaald online via een betrouwbare betaalmethode (zoals iDeal, PayPal of creditcard). Nadat de betaling is verwerkt ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging in de inbox van uw e-mail. Daar staat alle nodige informatie in die u nodig heeft voor het parkeren. Heeft u niks ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel weer verder!

Veelgestelde vragen over parkeren in Delft

In het centrum van Delft is het niet mogelijk om gratis te parkeren. Wel zijn er voor specifieke locaties gratis parkeerplekken zoals bij woonboulevard Leeuwestein en de IKEA parkeergarage.

Als u een bezoek brengt aan de binnenstad van Delft dan kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeerlocaties. De centrale parkeergarages zijn Phoenix en Zuidpoort. Het centrale parkeerterrein is Gasthuisplaats. Om de voordeligste parkeerplek te vinden in Delft, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Daar vindt u in één handig overzicht alle prijzen en parkeerlocaties.

Delft kent wisselende parkeertarieven voor de verschillende locaties. Gemiddeld kunt u uitgaan van een uurtarief rond €3,-. Om te zien wat uw parkeerbezoek precies gaat kosten, kunt u de vergelijkingstool invullen.

Helaas is zondags ook betaald parkeren van kracht. Wel kunt u tegen een gereduceerd tarief straat parkeren in de omgeving van het centrum.

Het treinstation Delft beschikt niet over een P+R locatie. Er is daarentegen wel een P+R locatie bij treinstation Delft Campus. Daar kunt u elke dag van de week gratis parkeren.

In Delft kunt u met een GPK gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen, op betaalde parkeerplaatsen en in straten met een parkeerverbod. Voor al deze locaties geldt er een maximale gratis parkeerduur van 3 uur.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk