Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Apeldoorn

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Apeldoorn

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Apeldoorn

Gaat u met de auto naar Apeldoorn? Het vinden van een parkeerplek kan soms moeilijk zijn, maar met GoedkoopParkeren vindt u snel en eenvoudig de beste plek voor uw bezoek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op de website ziet u in één handig overzicht alle beschikbare parkeerplaatsen. Zo kunt u makkelijk alles bekijken en vergelijken. U boekt uw parkeerplek eenvoudig online. Zo bent u verzekerd van een parkeerplek en hoeft u op de dag van uw bezoek alleen nog maar er naar toe te rijden. Zo hoeft u niet te zoeken en heeft u meer tijd voor de leuke dingen.

Apeldoorn is een stad in Gelderland dat midden in de Veluwe te vinden is. Door deze ligging is de stad omringt door prachtige natuur. Voor veel mensen is Apeldoorn bekend als de locatie van Paleis het Loo. Deze koninklijke invloed is in veel plekken in de stad te vinden. Onder andere in de vorm van de Koninginnekerk en de verschillende hofleveranciers die door de stad te vinden zijn. Apeldoorn is een stad met veel groen, wat terug te zien is in de vele parken. De grootse parken hiervan zijn te vinden in De Parken, een villawijk vol met monumentale panden. In de stad is veel te doen. Naast verschillende wandel- en fietsroutes kunt u ook terecht bij schouwburg Orpheus, een van de grootste theaters in Nederland. Ook voor het gezin is de stad een populaire bestemming dit komt door de verschillende pretparken die in de buurt te vinden zijn zoals de Apenheul en kinderpretpark Julianatoren.

Waar in Apeldoorn u ook heen gaat, door het ruime aanbod van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u een parkeerplek kunt vinden die bij uw reis past. Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt parkeren wordt onze gehele aanbod door ons gecontroleerd. Daarnaast kunt u ook reviews lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo krijgt u een goed beeld van waar u gaat parkeren!

Parkeermogelijkheden Apeldoorn Centrum

In en om Apeldoorn centrum zijn er verschillende mogelijkheden voor het parkeren. Hoewel je in het hart van het centrum niet kan straat parkeren zijn er verschillende parkeerzones waar u nog wel de auto neer kunt zetten. Sommige zones hebben wel een beperkte parkeertijd van 120 minuten. Naast straat parkeren kunt u ook gebruik maken van een van de vele parkeergarages. Zo is er bijvoorbeeld parkeergarage Centrum en parkeergarage Oranjerie. Ten slotte is er ook een P+R locatie bij het station van Apeldoorn. Met P+R reist u het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer. Omdat de parkeertarieven erg verschillen per locatie kan het soms verwarrend zijn. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u alle prijzen eenvoudig vergelijken. Daarnaast is het ook voordelig. Hoewel gratis parkeren in Apeldoorn centrum vrijwel onmogelijk is, willen wij  toch helpen om de prijs laag te houden. Een van de manieren waarop wij dit doen is door geen boekingskosten te vragen voor uw reservering. Zo weet u zeker dat u altijd tegen de laagste prijs kunt parkeren.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Een parkeerplek in Apeldoorn reserveren

Om een parkeerplek in Apeldoorn te reserveren vult u de datum en tijd van uw parkeerbezoek in op de vergelijkingstool. Deze vindt u bovenaan deze pagina. Vervolgens drukt u op de gele knop en ziet u een overzicht met alle parkeermogelijkheden op het door u gekozen moment. Vervolgens kunt u eenvoudig de parkeerplekken vergelijken aan de hand van klantbeoordelingen, prijs, locatie en faciliteiten. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren en kunt u uw gegevens invullen. Vervolgens betaalt u de reservering vooraf met een van de veilige betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is voltooid, ontvangt u een een reserveringsbevestiging. Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft. Zo kunt u op de dag zelf ontspannen parkeren in Apeldoorn!

Veelgestelde vragen over parkeren in Apeldoorn

Helaas is het niet mogelijk om in het centrum gratis te parkeren in het centrum van Apeldoorn. Het is wel mogelijk om op zondagen buiten het centrum gratis te parkeren.

Als u bezoeker bent van Apenheul kunt u parkeren bij de parkeerplaats van Park Berg en Bos.

Vanwege het verbod op straat parkeren, zijn parkeergarages de meest centrale locaties. De parkeergarages die het dichtst bij het centrum liggen zijn parkeergarage Marktplein, Oranjerie en Museum Centrum. Verder is er nog een centraal gelegen parkeerterrein genaamd Beekstraat. Voor een overzicht van de voordeligste parkeerlocaties in Apeldoorn kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool.

Apeldoorn is voorzien van 3 P+R locaties. De locaties Apeldoorn Osseveld en Apeldoorn de Maten zijn gratis en bevinden zich buiten de oostelijke ringweg. Ook is er een P+R locatie bij het treinstation Apeldoorn. Hier betaalt u wel een normaal uurtarief voor.

Met de GPK kunt u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen, betaalde parkeerplaatsen en in parkeergarage Marktplein. Voor sommige parkeerplaatsen geldt een maximale gratis parkeerduur van 3 uur.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk