Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Groningen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Groningen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 25 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Boterdiep
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Groningen Station
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren Groningen

Gaat u een dagje weg naar Groningen? GoedkoopParkeren helpt u om het parkeren zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u alle beschikbare parkeerplek in één oogopslag zien. Zo kunt u kijken welke faciliteiten er zijn per parkeerlocatie en welke plek het beste bij u past. Vervolgens kunt u eenvoudig online uw parkeerplek reserveren, zodat u op de dag zelf niet meer hoeft te zoeken.

Groningen is een eeuwenoude stad dat bruist met gezelligheid. Door de combinatie van jonge en oude inwoners is er voor ieder wat wils in deze noordelijke stad. Zo kunt u de hofjes bekijken in de binnenstad, het Forum bezoeken, een kijkje nemen op een van de markten zoals bijvoorbeeld de vismarkt, en langs de verschillende diepen lopen zoals het Boterdiep en het Schuitendiep. Ook voor de shoppende mensen is Groningen een erg leuke stad. Zo zijn er kleine winkeltjes en boetiekjes, maar ook grotere ketens zoals de Primark en voor de mensen die op zoek zijn naar iets leuks voor in huis zijn er diverse woonwinkels zoals de IKEA. Naast shoppen en historie biedt de stad ook nog een ruim horeca aanbod aan. Er is dus genoeg te zien, doen en te beleven!

Waar in Groningen u de auto ook parkeert, alle aanbieders in de stad die u vindt op onze website zijn betrouwbaar omdat wij al onze aanbieders controleren. Daarnaast kunt u ook de parkeerervaringen van andere klanten lezen en is er een lijst beschikbaar met alle faciliteiten op de locatie. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent als u de auto parkeert, of dat nu een parkeergarage, P&R of straat parkeerplek is.

Goedkoop parkeren in het centrum van Groningen

In Groningen heeft u verschillende parkeeropties. U kunt bijvoorbeeld in het centrum parkeren, waar de kosten soms wat hoger zijn, maar u heeft ook de mogelijkheid om net buiten het centrum te parkeren tegen een voordelig tarief. Zo kunt u bijvoorbeeld parkeren bij Parkeergarage Boterdiep of Parkeergarage Damsterdiep. Ook dit zijn bekende buurten waar genoeg te beleven valt. Door de verschillende parkeerzones en parkeertarieven is soms lastig om te zien waar u het beste kunt parkeren. In het parkeeroverzicht ziet u alle informatie over de parkeerplekken die wij beschikbaar hebben. Zo ziet u bijvoorbeeld of u uw elektrische auto kunt opladen en welke locaties overdekt zijn. Door ons ruime aanbod kunt u altijd een parkeerplek in de buurt vinden van uw bestemming, of dat nou binnen of buiten het centrum van Groningen is. 

Gratis parkeren is tegenwoordig vrijwel onmogelijk. Toch helpen wij u graag met het laaghouden van de parkeerkosten. Dit doen wij op verschillende manieren. Door de vergelijkingstool wordt het u gemakkelijk gemaakt om de voordeligste optie te vinden. Daarnaast betaald u bij het online reserveren geen extra boekingskosten. Omdat u vooraf betaald bent u ook niet afhankelijk van een wisselend prijstarief voor het parkeren en betaald u vaak minder. Door al deze verschillende aspecten weet u zeker dat u een parkeerplek vindt tegen de laagste prijs.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe werkt het parkeren in Groningen

Om uw parkeerplek in Groningen te reserveren begint u met het invullen van de datum en tijd van uw parkeerbezoek in de vergelijkingstool. Vervolgens drukt u op de gele knop. U krijgt een overzicht te zien met alle beschikbare parkeeraanbieders die aansluiten bij uw zoekopdracht. Hier kunt u bijvoorbeeld de prijs, de faciliteiten, de gemiddelde klantenbeoordeling en de locatie zien. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. U wordt naar een overzicht gebracht waar u uw gegevens kunt invullen en uw parkeerplaats kunt betalen. Dit kunt u doen via een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is verwerkt, krijgt u een reserveringsbevestiging in uw e-mail met daarop alle nodige informatie. Zo bent u binnen enkele minuten klaar voor vertrek!

Veelgestelde vragen over parkeren in Groningen

In Groningen kunt u op verschillende plekken gratis parkeren. Allereerst kunt u parkeren bij het parkeerterrein van IKEA. Goed om te weten, is dat de hekken sluiten als de winkel sluit. Ook kunt u op het bedrijventerrein Hoendiep gratis parkeren. Verder kunt u in twee wijken gratis parkeren, namelijk De Hoogte en de Indische Buurt. Tot slot zijn de verschillende P+R locaties rondom de stad ook gratis. Vanaf deze P+R locaties kunt u per openbaar vervoer verder reizen naar het centrum.

In Groningen kunt u overal op straat gratis parkeren op 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag. Op de volgende dagen kunt u van 12:00 tot 17:00 gratis op straat parkeren, met uitzondering van Binnenstad Diepenring, Binnenstad-Oost, Hortusbuurt, Zeeheldenbuurt en Badstratenbuurt en Westerhaven: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, 2e paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 2e pinksterdag en 2e Kerstdag.

De parkeerkosten in Groningen verschillen per wijk. Over het algemeen geldt in het centrum van Groningen zo’n €4,- per uur en in de meeste wijken erbuiten €2,40. Het centrum bestaat uit de binnenstad, Hortusbuurt, Westerhaven en de Badstratenbuurt.

Als u op zoek bent naar een parkeerplek nabij Groningen Airport, dan kunt u het beste gebruikmaken van de vergelijkingstool op onze website. Zo vindt u eenvoudig en snel de parkeeraanbieder die aan uw wensen voldoet.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk