Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Den Helder

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Den Helder

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Sluisdijk
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Koninckshoek
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Den Helder

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in Den Helder? GoedkoopParkeren helpt u graag! Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u in één overzicht het parkeeraanbod voor Den Helder vergelijken. Wanneer u de beste plek heeft gevonden kunt u direct reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplek binnen enkele minuten!

Den Helder is een plaats te vinden in de kop van Noord-Holland, doordat de stad omringt wordt door water heeft het een rijk verleden met zeehandel en vaart. Den Helder is daarom ook de thuishaven van de Koninklijke Marine. Vanuit de havenstad is ook de boot te vinden naar het eiland Texel en zijn er veel wateractiviteiten te vinden in de omgeving. Een van de toeristische trekpleisters is het Marinemuseum, waar meer te leren is over de geschiedenis van de stad. Dit is ook terug te vinden in de verschillende forten die te vinden zijn in de omgeving. Verder kent Den Helder diverse restaurants en cafés die het centrum erg gezellig maken. Ook de winkelaars kunnen zich hier vermaken in een van de vele winkelcentra en straatjes. Zo kunt u bijvoorbeeld een miniatuur vinden van de Lange Jaap, de kenmerkende vuurtoren van de stad.

Waar in Den Helder u ook heen gaat, met het aanbod van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u ergens in de buurt kunt parkeren. Ons gehele aanbod wordt door ons gecontroleerd om de betrouwbaarheid te verzekeren. Om nog een beter beeld te geven kunt u ook recensies lezen van klanten die u zijn voor gegaan. Ook vindt u bij elke parkeeraanbieder een lijst met faciliteiten, zoals bijvoorbeeld elektrische laadpalen.

Parkeren in Den Helder: naar de haven en met de boot of een dagje centrum

U heeft verschillende mogelijkheden als u gaat parkeren in Den Helder. Zo is het mogelijk om parkeren aan de straat of in bepaalde zones die door de stad heen te vinden zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren in een van de parkeergarages in het centrum. Ook is het mogelijk om te parkeren bij een P+R bij treinstation Den Helder Zuid. Bij P+R legt u het laatste gedeelte van uw reis af met het openbaar vervoer. 

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek?

Om uw parkeerplek te reserveren begint u met het invullen van de datum en tijd in de vergelijkingstool. De tool is te vinden bovenaan de pagina. Nadat u de gegevens heeft ingevuld, klikt u op de gele knop. U krijgt vervolgens een overzicht te zien van alle beschikbare parkeeraanbieders voor het gekozen moment. U kunt bijvoorbeeld de prijs, de locatie, de faciliteiten en de klantenbeoordeling vergelijken. U kunt ook gebruik maken van de filter functie om u hierbij te helpen. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in en betaalt vervolgens direct via een van de vertrouwde betaalmethodes (zoals iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt, krijgt u in uw inbox een reserveringsbevesting met daarin alle nodige informatie. Zo bent u klaar voor vertrek!

Veelgestelde vragen over parkeren in Den Helder

Het is mogelijk om te parkeren bij het TESO-terrein bij de haven. Hier kunt u gratis parkeren voor uw boottocht. Het kan zijn dat dit parkeerterrein vol staat. Dan kunt u het beste parkeren bij de terreinen Willemsoord-Noord en Willemsoord-Zuid. Deze terreinen vindt u ten westen van de haven.

Als u gaat straatparkeren in Den Helder, dan maakt u gebruik van de blauwe parkeerzones. Met de parkeerschijf kunt u op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 maximaal 5 uur parkeren.

Veel plekken in Den Helder zijn tegenwoordig gratis parkeren. Zo kunt u bijvoorbeeld straat parkeren met een blauwe schijf, en gratis parkeren bij de haven. Daarnaast zijn er ook nog betaalde parkeerterreinen bij Willemsoord en is er een betaalde parkeergarage genaamd Koninckshoek.

Als u in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart kunt u op zowel gehandicaptenparkeerplaatsen als normale parkeerplaatsen de hele dag gratis parkeren. Als u gaat parkeren buiten de parkeervakken dan kunt u maximaal 3 uur parkeren. Hier gebruikt u uw parkeerschijf voor.

Het adres van het parkeerterrein van de haven is Havenplein 3, 1781 AB.

Ja, Den Helder heeft 2 parkeergarages. Dit zijn Koninckshoek en Sluisdijk. Bij Koninckshoek betaalt u na 3 uur parkeren. Sluisdijk is de hele dag gratis parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk