Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Lelystad

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Lelystad

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Lelystad

Gaat u binnenkort met de auto naar Lelystad? Reserveer dan vooraf een parkeerplek via GoedkoopParkeren! Vooraf reserveren heeft verschillende voordelen. Allereerst verliest u geen tijd met het zoeken van een parkeerplek op de dag zelf. Daarnaast verzekert u uzelf van een voordelig parkeertarief en voorkomt u onverwachtse kosten. Dit betekent dat u zowel tijd als geld bespaart door vooraf te reserveren.

Lelystad is de hoofdstad van de nieuwste Nederlandse provincie, genaamd Flevoland. De provincie bestaat uit twee delen, namelijk de Noordoostpolder en de Flevopolder. De Flevopolder is het grootste kunstmatige eiland ter wereld. Bent u benieuwd naar het ontstaan van deze provincie? Breng dan een bezoek aan het Nieuw Land Erfgoedcentrum. Verder kunt u mooie wandelingen in de omgeving maken. Bij de Oostvaardersplassen kunt u bijzondere vogels en edelherten spotten. En in Natuurpark Lelystad kunt u wilde zwijnen en Przewalskipaarden tegenkomen. Verder heeft Lelystad twee winkelcentra, namelijk het Stadshart en het Lelycentre. Hier vindt u diverse winkels voor dagelijkse boodschappen, kleding- en schoenenwinkels en meer.

Wij zijn constant op zoek naar de beste en meest betrouwbare parkeeraanbieders. Als u een reservering maakt via onze website, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website vindt u namelijk alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Daarnaast zijn al onze aanbieders voorzien van extra informatie omtrent hun locatie, faciliteiten en services. Om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van het parkeren via GoedkoopParkeren maken wij gebruik van echte en eerlijke recensies. Dit houdt in dat alleen onze klanten een recensie kunnen achterlaten. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Verschillende parkeermogelijkheden in Lelystad

In Lelystad zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Van maandag tot en met zaterdag geldt er van 9:00 tot 18:00 betaald parkeren op straat. Op de donderdagse koopavonden geldt betaald parkeren tot 21:00. Het parkeertarief is €1,60 per uur. Verder zijn er in de stad vier parkeergarages speciaal voor kort parkeren. U mag uw auto daar maximaal vier uur parkeren. Tot slot zijn er een aantal parkeerterreinen, waar u tegen een voordelig parkeertarief kunt parkeren.

Wij helpen u met het maken van een overzicht van de parkeermogelijkheden. U kunt de mogelijkheden dan eenvoudig met elkaar vergelijken. Hierdoor wordt parkeren een stuk makkelijker. Daarnaast vindt u op deze pagina een kaart met daarop de verschillende parkeeraanbieders gelokaliseerd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Goedkoop parkeren in Lelystad werkt zo!

Op de website van GoedkoopParkeren begint u met het invullen van uw gewenste locatie en data. In dit geval is dat: ‘Lelystad’. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens. Elke aanbieder is voorzien van een beschrijving van de locatie en faciliteiten. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt een reserveringsformulier, welke u volledig dient in te vullen. Na het invullen van het formulier kunt u de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Nadat u heeft betaald, ontvangt u een reserveringsbevestiging per mail. Hierin staat alle informatie omtrent uw reservering. Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen over parkeren in Lelystad

In Lelystad kunt u bij Maerlant en achter het provinciehuis (naast het Gettronics gebouw) gratis parkeren. Ook kunt u gratis parkeren in gebieden met blauwe zones met een parkeerschijf, zoals bijvoorbeeld op parkeerterreinen Gezondheidscentrum Heelhoek of Kubus.

In Lelystad kunt u, uitgezonderd in het Roze kleurgebied, op zondagen en verschillende feestdagen gratis parkeren. Het gaat om de volgende feestdagen: Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pasen, Pinksteren en Kerst.

De parkeerkosten in Lelystad verschillen per locatie. Bij het parkeerterrein Batavia Haven P6 betaald u €3,50 per dag. Bij parkeerterreinen Noorderwagenplein, De Maerlant en Snijdershof betaald u €1,70 per uur of €3,- per dag. Voor het parkeergebied bij Outlet centrum Bataviastad betaald u een dagtarief van €3,50.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk