Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Middelburg

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Middelburg

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Middelburg

Bent u op zoek naar een parkeerplek in Middelburg? GoedkoopParkeren helpt u met het vinden van de beste parkeerplek tegen de laagste prijs. U bekijkt en vergelijkt het parkeeraanbod eenvoudig door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Vervolgens kunt u online uw parkeerplek reserveren. Zo hoeft u niet meer te zoeken naar een parkeerplek, maar rijdt u direct naar de parkeerplek. Zo bespaart u tijd en stress op het parkeren in Middelburg.

Middelburg is een historische stad in het midden van Zeeland dat meer dan 1100 rijksmonumenten telt. Als een van de actieve handelssteden in de tijd van de VOC is de stad vol kenmerkende Nederlandse architectuur. De stad wordt gekenmerkt door een hoge abdijtoren die de naam De Lange Jan heeft gekregen. Naast architectuur is er ook veel te doen in de stad. Zo zijn verschillende musea te bezoeken zoals bijvoorbeeld het Zeeuws Museum. Ook zijn er verschillende wandeltochten die u kunt volgen om alles te zien wat de stad te bieden heeft. In een van de vele restaurants in de stad kunt u ook genieten van Zeeuwse delicatessen, zoals mosselen, oesters en ander vers gevangen vis. Ook voor de mensen die van winkelen houden is Middelburg een mooie stad. Zo zijn er verschillende winkels, boetiekjes en ateliers te vinden door de stad heen.

Wat u ook van plan bent te doen in Middelburg, het ruime parkeeraanbod van GoedkoopParkeren zorgt er voor dat u altijd een parkeerplek in de buurt kunt vinden. Alle parkeerplekken die u vindt op onze website worden persoonlijk door ons gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat u altijd veilig kunt parkeren. Per parkeerlocatie kunt u ook recensies lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Zijn er nog onduidelijkheden? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen.

Voordelig parkeren in het centrum van Middelburg

Parkeren in Middelburg kunt u op verschillende manieren doen. Zo is het in de stad bijvoorbeeld mogelijk om aan de straat te parkeren. Dit kunt u doen tot 120 minuten. Voor onbeperkt parkeren in en om het centrum kunt u ook gebruik maken van een van de verschillende parkeergarages. Ook is het mogelijk om te parkeren bij de P+R in de buurt van het treinstation. Middelburg kent verschillende parkeerzones en parkeertarieven. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool van GoedkoopParkeren kunt u in een overzicht de prijs van elke parkeerlocatie zien. Zo kunt u gemakkelijk vergelijken. Hoewel gratis parkeren in het centrum van Middelburg niet mogelijk is, willen we u toch helpen met parkeren tegen de laagste prijs. Hierdoor betaalt u bij ons geen extra boekingskosten bij het reserveren van uw parkeerplek.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Het reserveren van uw parkeerplek

Om een parkeerplek te reserveren in Middelburg maakt u gebruik van de vergelijkingstool die u bovenaan deze pagina kunt vinden. Daar vult u de datum en de tijd van uw bezoek in. De vergelijkingstool maakt dan een overzicht voor u met alle parkeerplekken die beschikbaar zijn op het door u gekozen moment. U kunt gemakkelijk het parkeeraanbod vergelijken aan de hand van faciliteiten, prijs, klantenbeoordeling en locatie. Door op 'meer informatie' te klikken, kunt u meer lezen over de aanbieder. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, klikt u op reserveren. Vervolgens kunt u uw gegevens invullen en online betalen. Dit doet u met een van de vertrouwde betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringsbevestiging in uw e-mail met alle nodige informatie. Zo bent u goed voorbereid! Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over parkeren in Middelburg

Als u de binnenstad van Middelburg gaat bezoeken, dan kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. Dit zijn de garages Achter de Houttuinen, De Geere en Kousteensedijk. Als u voor kortere tijd wilt parkeren kunt u ook gebruik maken van het parkeerterrein Damplein. Deze parkeerlocatie is het dichtst in de buurt van het centrum en heeft een maximale parkeertijd van 4 uur.

In Middelburg is het gemiddelde uurtarief voor parkeren ongeveer €2,80.

Zondags kunt u gratis parkeren in Middelburg. Ook in de open parkeergarages.

In de blauwe zone kunt u maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren. Hiervoor gebruikt u uw parkeerschijf.

Achter het stationsgebouw van Middelburg kunt u het P+R terrein Segeersingel vinden. Wanneer u gebruik maakt van het openbaar vervoer, kunt u gratis parkeren. Anders betaald u een uurtarief.

GPK-houders kunnen gratis en onbeperkt parkeren op zowel gehandicaptenparkeerplaatsen als op betaalde parkeerplaatsen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk