Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Maastricht

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Maastricht

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Q-Park Vrijthof
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Maasboulevard
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Maastricht

Als u op zoek bent naar een parkeerplek in Maastricht, helpt GoedkoopParkeren u graag! Met de vergelijkings- en boekingstool op onze website kunt u eenvoudig het gehele parkeeraanbod voor Maastricht vergelijken in één handig overzicht. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, reserveert u direct uw parkeerplek. Zo bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste prijs!

Maastricht is de hoofdstad van Limburg en wordt geteld als een van de oudste steden van Nederland. Zo is de stad al meer dan 2000 jaar continue bewoond geweest. Dit feit is terug te zien in de oude architectuur en cultuur die door de hele stad heen te vinden is. De stad kent verschillende beschermde stadgezichten en musea, zoals het Natuurhistorisch Museum en de schatkamers van de Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. Voor de mensen die op zoek zijn naar gezelligheid is het ook een bruisende stad. U vindt u pleinen, boetiekjes, ketens en verschillende markten door de stad heen. Maastricht is een echt toeristenstad, waardoor er een groot aanbod is aan restaurants, cafés en hotels. Ten slotte kent de stad ook veel natuur, in de vorm van verschillende parken om de stad heen. Voor ieder wat wils dus.

Waar in Maastricht u ook naar toe gaat met de ruime keuze van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u een parkeerplek in de buurt kunt vinden. Alle aanbieders op onze website worden door ons persoonlijk gecontroleerd om ervoor te zorgen dat u altijd veilig en betrouwbaar kunt parkeren. Verder vindt u bij elke parkeerlocatie een lijst met faciliteiten en kunt u recensies van klanten voor u lezen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Recenseer en reserveer een parkeerplek in het centrum e.o. van Maastricht

Parkeren in Maastricht kan op diverse manieren. Zo is het mogelijk om rond het hart van de binnenstad te straat parkeren. Afhankelijk van de parkeerzone kan dit maximaal 4 uur. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om te parkeren in een van de 20 verschillende parkeergarages door de stad heen zoals parkeergarage Vrijthof en parkeergarage O.L. Vrouweparking. In de buurt van het treinstation Maastricht zijn ook nog meerdere P+R locaties te vinden. Met P+R reist u het laatste gedeelte met het openbaar vervoer. Hoewel gratis parkeren in Maastricht niet mogelijk is, helpt GoedkoopParkeren graag met het laag houden van de parkeerkosten. Om dit te doen bieden wij bijvoorbeeld de vergelijkingstool aan, zodat u de goedkoopste parkeerplekken kunt vinden. Daarnaast betaalt u bij ons geen reserveringskosten. Zo blijft het parkeren in Maastricht betaalbaar!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren in Maastricht

Als u naar de binnenstad van Maastricht gaat dan kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. Dit zijn de garages O.L. Vrouweparking, Mosae Forum en Vrijthof. Als u het Centre Céramique gaat bezoeken aan de oostzijde van de stad, kunt u het beste parkeren in de garage Plein 1992.

Er zijn verschillende locaties in Maastricht waar u kunt parkeren waardoor er verschillende tarieven zijn. Het gemiddelde uurtarief voor parkeren ligt op ongeveer €3,-. Voor de exacte kosten van uw parkeerbezoek kunt u kijken op onze vergelijkingstool.

Op zondag wordt het normale parkeertarief gehanteerd. U kunt dus niet gratis parkeren op zondag.

Het station van Maastricht heeft 2 P+R locaties: Station Maastricht en P+R Meerssenenerweg. Vanaf hier kunt u met het openbaar vervoer reizen. Als u alleen bij het station wilt parkeren en geen openbaar vervoer gebruikt, dan kunt u ook parkeren bij parkeergarage De Colonel. Deze vindt u aan de rechterkant van het stationsgebouw.

Het treinstation Maastricht heeft zelfs 2 P+R terreinen, maar in de omgeving van Maastricht vindt u nog 2 locaties. P+R Stationstraat Meerssen vindt u bij het station Meerssen en daarnaast is er nog de locatie Maastricht Noord bij het gelijknamige treinstation. Bij Stationstraat Meerssen en Maastricht Noord kunt u gratis parkeren.

GPK-houders mogen onbeperkt gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen. Op alle betaalde parkeerplaatsen kunt u de eerste 3 uur gratis parkeren. Uitzondering op onbeperkt parkeren worden aangeduid op parkeerborden.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk