Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Frankfurt am Main Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Parkeren bij Frankfurt am Main Airport

Frankfurt Airport

Vliegt u vanaf Frankfurt am Main Airport en zoekt u een parkeerplek in de buurt? GoedkoopParkeren helpt u graag. Bij ons vindt u een breed scala aan parkeeraanbieders, groot en klein, in de buurt van de luchthaven van Frankfurt am Main. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er altijd wel een aanbieder te vinden die bij uw wensen past. Via onze website kunt u de beschikbare opties vergelijken en als u de perfecte aanbieder hebt gevonden, kunt u deze direct reserveren. Door vooraf te reserveren, bent u niet alleen verzekerd van een parkeerplek, maar zet u ook de prijs vast. Zo wordt parkeren bij Frankfurt am Main niet alleen makkelijker, maar ook goedkoper.

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het parkeren bij Frankfurt am Main. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor het parkeren van uw auto tijdens uw afwezigheid.

Goedkoop parkeren bij Frankfurt Airport

Bij GoedkoopParkeren kunt u profiteren van goede kwaliteit tegen de laagste prijs voor het parkeren van uw auto op Frankfurt Airport! Wij onderhouden nauw contact met de parkeeraanbieders die op onze website staan en voeren zelf controles uit om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen profiteren van goedkope parkeermogelijkheden van hoge kwaliteit. Dankzij onze samenwerking met de aanbieders kunnen wij dezelfde of zelfs lagere parkeertarieven aanbieden dan de aanbieder zelf. Om het onze klanten gemakkelijk te maken, hebben wij een vergelijkingstool ontwikkeld waarmee u een overzicht krijgt van beschikbare parkeerplaatsen bij Frankfurt Airport. Door gebruik te maken van filters kunt u gemakkelijk zoeken naar specifieke wensen en kunt u snel zien bij welke aanbieder u goedkoop kunt parkeren. Reserveer vooraf om de prijs vast te zetten en eventuele financiële verrassingen te voorkomen. Bij ons betaalt u geen boekingskosten. Tot slot is het goed om te weten dat de parkeertarieven afhankelijk zijn van de service die u kiest. Over het algemeen geldt dat u bij een aanbieder van een shuttle service een stuk goedkoper kunt parkeren. Dit is vanwege de locatie van deze parkeeraanbieders.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 42 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: myWoMo Valet Parking Frankfurt
✈️ Dichtstbij vliegveld: Park Box Frankfurt

Lang parkeren Frankfurt Airport

Er zijn diverse opties beschikbaar voor lang parkeren bij Frankfurt Airport, afhankelijk van uw behoeften en budget. Zo zijn er parkeerterreinen waar u zelf uw auto kunt parkeren en vervolgens met een shuttlebus naar de terminal wordt gebracht. Dit is meestal de voordeligste optie voor lang parkeren. Een paar goedkope aanbieders van shuttle services zijn Aeropark Service Frankfurt en PT-Planet Park Terminal. Ook zijn er aanbieders die valet parking aanbieden, waarbij u uw auto rechtstreeks bij de vertrekhal kunt afgeven en deze bij terugkomst weer voor u klaar staat. Dit is vaak iets duurder, maar biedt wel extra gemak en tijdsbesparing. Bovendien bieden sommige aanbieders overdekte parkeerplaatsen aan, wat vooral handig is tijdens de wintermaanden wanneer het koud en nat kan zijn. En als u op zoek bent naar extra luxe, zijn er zelfs aanbieders die extra diensten aanbieden, zoals het reinigen van uw auto of het opladen van uw elektrische auto. Let op dat de tarieven voor lang parkeren op Frankfurt Airport tijdens het hoogseizoen hoger kunnen zijn. Het is daarom raadzaam om tijdig te reserveren en de tarieven van verschillende aanbieders te vergelijken om de beste deal te vinden.

Parkeertarieven Frankfurt Airport

Om een beeld te geven van de parkeerkosten bij Frankfurt Airport vindt u hieronder een prijstabel. De prijzen zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen. Ook ziet u gelijk welke parkeervormen de aanbieders gebruiken. Gaat u langer of korter parkeren dan 7 dagen? Maak dan gebruik van de vergelijkingstool. 

#1

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Frankfurt Am Main

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Frankfurt Airport

Bij Frankfurt am Main Airport zijn er verschillende opties voor parkeren bij Terminal 1 en Terminal 2. Voor Terminal 1 zijn er diverse parkeerplaatsen beschikbaar, waaronder P1, P2, P3, P4 en P5. P2 en P3 zijn ondergrondse parkeerplaatsen met directe toegang tot de terminal. P4 en P5 zijn openlucht parkeerplaatsen op korte loopafstand van de terminal. P1 heeft zowel overdekte als onoverdekte plekken. Voor Terminal 2 zijn er eigen parkeerplaatsen beschikbaar, genaamd P8 & P9, die op loopafstand van de terminal liggen. Voor alle parkeeropties geldt dat er verschillende tarieven zijn afhankelijk van de duur van het parkeren en het type parkeerplaats. Daarnaast zijn er ook onofficiële parkeeraanbieders. Bij onofficiële parkeeraanbieders kunt u vaak tegen een goedkoper tarief parkeren. Kies bijvoorbeeld voor de shuttle service van Aeropark Service Frankfurt of de valet service van Park Box Frankfurt.

Frankfurt am Main ligt zo'n 12 km van Frankfurt stad. Als u met de auto naar het vliegveld komt, dan kunt u Frankfurt Airport het beste bereiken via de A3 of A5. Bij Frankfurt Airport kunt u niet gratis parkeren. Er zijn wel Kiss & Ride-zones waar passagiers kunnen worden afgezet of opgehaald. Deze zones bevinden zich direct voor de ingangen van Terminal 1 (P39) en Terminal 2 (P17). Houd er wel rekening mee dat het niet is toegestaan om op de Kiss & Ride-zones te parkeren of te wachten. Het is bedoeld als een snelle drop-off en pick-up zone. U kunt uw auto hier niet onbeheerd achterlaten. Als u liever niet met de auto gaat, dan kunt u ook met de trein naar Frankfurt Airport. U vertrekt met de ICE van Amsterdam Centraal en de treinreis duurt ongeveer 3,5 uur. Door gebruik te maken van Flixbus, kunt u ook met de bus naar Frankfurt Airport. Door de verschillende mogelijkheden is het vliegveld erg goed bereikbaar.

Over Frankfurt am Main Airport (FRA)

De luchthaven Frankfurt Airport is het grootste vliegveld van Duitsland en vierde op de lijst van grootste vliegvelden van Europa. Jaarlijks ziet Frankfurt meer dan 70 miljoen passagiers vertrekken naar 247 bestemmingen in 100 landen (Wikipedia). Door dit grote aanbod aan vluchten is het vliegveld erg populair om vanaf te vliegen, zo ook voor Nederlanders. De luchthaven ligt ten zuidwesten van de stad Frankfurt am Main en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Omdat Frankfurt Airport makkelijk te bereiken is vanuit Nederland kiezen veel reizigers om met de auto naar de airport te rijden. GoedkoopParkeren helpt reizigers graag met het vinden van een parkeerplek.

Het reserveren bij Airport Frankfurt in 4 stappen

U begint met het invullen van de data waarop u wil parkeren. Vervolgens klikt u op de vergelijkingsknop.

U ontvangt nu een overzicht met beschikbare parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens. In het overzicht kunt u de verschillende parkeeropties met elkaar vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld kijken naar de afstand, de prijs of bepaalde aanwezige faciliteiten, zoals een elektrische laadpaal of wasservice. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u doorgaan met reserveren.

Er verschijnt een reserveringsformulier. Hier dient u enkele gegevens in te vullen. U kunt de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met betrouwbare betaaldmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Binnen 24 uur na de reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail. In de bevestiging staat alle informatie die u nodig heeft voor het parkeren, zoals de locatie en een eventuele toegangscode. Het is dus goed om de bevestiging door te lezen. Als u de bevestiging heeft ontvangen, dan bent u klaar om te parkeren en kunt u aan uw reis beginnen.

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Frankfurt am Main Airport

Als u kort wilt parkeren bij Frankfurt Airport dan kunt u terecht bij de terminal ingang van de luchthaven. Hier parkeert u de eerste 10 minuten gratis, daarna betaalt u het normale tarief. Kort parkeren is ideaal voor het wegbrengen en ophalen van vrienden en familie.

Door de grote hoeveelheid parkeeraanbieders verschilt de prijs per locatie vaak. Over het algemeen is de parkeervorm shuttle parking het voordeligst. Om te zien welke aanbieder de beste prijs heeft kunt u gebruikmaken van het parkeeroverzicht. Dit overzicht vindt u door de vergelijkingstool in te vullen aan de bovenzijde van de pagina.

De luchthaven adviseert om minstens 2 uur van te voren aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten raadt men aan om 3 uur van te voren aanwezig te zijn.

Frankfurt Airport ligt direct aan de Duitse snelweg 3 en is dus eenvoudig te bereiken. Wanneer u gebruik maakt van shuttle parking parkeert u vaak iets verder weg. Het is daarom handig om voor uw vertrek uw reis te plannen.

Parkeren bij Frankfurt Airport kan op verschillende terreinen met verschillende beveiligingsmaatregelen. Als u extra veilig wilt parkeren kunt u kijken naar een aanbieder waar u binnen parkeren waar altijd een medewerker ter plaatse is. Voor binnen parkeren betaald u wel vaak een meerprijs. Lees ook eens onze parkeertips, waarin u kan lezen hoe u zich goed kunt voorbereiden op parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk