Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 4,55 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Frankfurt am Main Airport

Frankfurt Airport

Parkeren bij Frankfurt am Main doet u gemakkelijk en eenvoudig bij GoedkoopParkeren. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool, kunt u direct de parkeerplek vinden bij het vliegveld die perfect bij u past. Vervolgens reserveert u uw parkeerplek vooraf, zodat u niet meer op de heenreis hoeft te zoeken. Zo weet u dat u uw auto kwijt kunt tegen een lage prijs, en kunt u zich zorgeloos verheugen op uw reis.

De Duitse luchthaven Frankfurt Airport behoort tot een van de vier grootste luchthavens van Europa. Frankfurt Airport heeft daarnaast de meeste directe vluchten. Om deze reden is het vliegveld erg populair om vanaf te vliegen, zo ook voor Nederlanders. De luchthaven ligt ter zuidwesten van Frankfurt zelf en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Om Frankfurt Airport  makkelijk te bereiken vanuit Nederland, kiezen veel reizigers om met de auto naar de airport te rijden. GoedkoopParkeren helpt reizigers hier graag mee en biedt daarom een vergelijkingstool aan die gebruikt kan worden om goedkoop parkeren mogelijk te maken. U kunt al uw opties makkelijk naast elkaar leggen en er zeker van zijn dat u de service krijgt die u graag zou willen.

Hoe alles in zijn werk gaat en waar u om kunt denken, kunt u allemaal weer vinden op deze pagina. Zo vindt u bijvoorbeeld hoe u kunt reserveren, welke parkeervormen er zijn en geven we u een paar parkeeraanbieders als aanraders. Naast Frankfurt Airport heeft de stad ook nog een tweede luchthaven: Frankfurt-Hahn. Voor meer informatie kunt u naar de Parkeren Frankfurt Hahn pagina gaan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 40 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: MeinParkplatz24 Valet
✈️ Dichtstbij vliegveld: Mein Valet Frankfurt

Goedkoop parkeren nabij Frankfurt am Main Airport

Als u op reis gaat is het altijd fijn als u uw geld kunt besparen op zaken zoals parkeren. Om hierbij te helpen heeft GoedkoopParkeren afspraken met de parkeeraanbieders, waardoor wij prijzen kunnen aanbieden die gelijk en soms lager zijn dan van de aanbieders zelf. Daarnaast hoeft u bij het boeken geen extra boekingskosten te betalen. Daarnaast werken wij met vooraf reserveren. Door dit te doen zorgt u ervoor dat u niet afhankelijk bent van een wisselend parkeertarief. Dit alles samen zorgt ervoor dat wij kunnen zeggen dat goedkoop parkeren zeker bij ons mogelijk is.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Overzicht van de parkeerterreinen rondom Frankfurt am Main

CEO GoedkoopParkeren

Om parkeren bij Frankfurt Airport zo makkelijke mogelijk te maken is het handig om bekend te zijn met hoe het vliegveld eruit ziet. Dit is zeker handig bij het vliegveld van Frankfurt am Main vanwege de grootte. Zo heeft u zoveel mogelijk informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Voor deze reden kunt u een overzicht vinden van de luchthaven samen met de officiële parkeerplaatsen. Dit houdt in dat het parkeerplaatsen zijn van Frankfurt Airport zelf. Naast de parkeerplaatsen die u ziet op de kaart, zijn er nog veel meer aanbieders waar u uw auto neer kunt zetten. Omdat het belangrijk is om dit veilig te doen, gaan wij naar de locatie om alles te controleren. Ook hebben wij contact met klanten die ervaring hebben met de parkeerlocatie. Zo weet u zeker dat, welke aanbieder u ook kiest, het betrouwbaar en veilig is.

Een parkeerplek reserveren in vier stappen

Omdat het fijn is dat parkeren bij Frankfurt Airport makkelijk en snel verloopt hebben wij hieronder in vier simpele stappen uitgelegd hoe u van begin tot eind een parkeerplek kunt vinden, kiezen en boeken. Zo weet u precies wat er gebeurd en waar u allemaal rekening mee kunt houden in het maken van uw keuze. Wanneer u toch nog met vragen zit, dan kunt u altijd kijken naar onze veelgestelde vragen.

Om te beginnen met het vergelijken en reserveren kunt u eerst uw data invullen in de vergelijkingstool. Allereerst vult u de locatie in van de luchthaven, in dit geval Frankfurt Airport, en vervolgens de vertrekdatum en de aankomstdatum. Wanneer u deze informatie heeft gecontroleerd, kunt u doorgaan door op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop te drukken. Dit brengt u naar een overzicht met beschikbare aanbieders.

Wanneer u op de knop heeft gedrukt, verschijnt er een overzicht met de aanbieders die passen bij uw zoekopdracht. Hier ziet u per aanbieder verschillende informatie zoals de prijs, de gemiddelde klantenbeoordeling en de parkeervorm. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken kunt u gebruik maken van de filterfunctie. Hiermee kunt u de aanbieders sorteren op de aspecten die u belangrijk vindt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u klikken op de ‘Reserveren’ knop.

Nadat u uw keuze gemaakt heeft komt u op een pagina terecht waar u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om uw e-mailadres en uw kentekennummer. Nadat u dit heeft gedaan kunt u een van de betrouwbare betalingsmethodes kiezen zoals iDeal, PayPal en creditcard om uw reservering te betalen en af te ronden.

Nadat de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringsbevestiging naar uw e-mail gestuurd. Wanneer u deze bevestiging niet kunt vinden is het handig om te kijken in uw spam of ongewenste e-mail. In de bevestiging vindt u onder andere de naam van de aanbieder, de datum en een eventuele toegangscode. Een toegangscode is alleen voor locaties waar er gebruik wordt gemaakt van een toegangsdeur. Het is handig om de bevestiging goed door te lezen en te bewaren. Wanneer u na 24 uur nog steeds niets ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en helpen wij u verder.

De verschillende mogelijke parkeervormen

Parkeren bij de luchthaven van Frankfurt kan gedaan worden in verschillende vormen. Om alle beschikbare parkeervormen goed te begrijpen, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies wat alles inhoudt en kunt u een parkeervorm kiezen die het beste bij uw reis en uw wensen past. Shuttle parking is bijvoorbeeld een voordelige vorm terwijl valet parking een luxe, comfortabele manier is van parkeren. Hieronder vindt u wat dit allemaal betekent.

Shuttle parkeren is de meest voorkomende vorm van parkeren. Bij shuttle parkeren rijdt u naar de parkeerlocatie en neemt u vervolgens een van de shuttlebussen die u naar de vertrekhal rijden. Wanneer u weer terugkomt, wordt u weer met de shuttlebus naar de auto gebracht. Shuttle parkeren heeft het voordeel dat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer, maar toch uw auto op een voordelige plek neer kunt zetten.

Valet parkeren houdt in dat u naar luchthaven zelf rijdt en niet naar een parkeerterrein. Daar wordt u  opgewacht door een valet, die samen met u de auto controleert en vervolgens de auto voor uw weg zet. Valet parkeren is dus een comfortabele optie en zorgt dat u zelf niet hoeft te parkeren en gewoon uw reis kunt vervolgen. Op de terugweg zet de valet uw auto weer klaar bij het vliegveld. Zo kunt u gelijk uw weg naar huis vervolgen.

Park & Walk is een eenvoudige vorm van parkeren waarin u zelf naar de parkeerlocatie rijdt. Vervolgens kunt u te voet naar de vertrekhal lopen. Alle Park & Walk parkeerterreinen liggen dichtbij het vliegveld, waardoor u binnen enkele minuten op locatie bent. Deze parkeervorm is ideaal wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van anderen. Het voordeel van Park & Walk is dat u op elk moment kunt besluiten om weer terug te gaan naar uw auto.

Park, Sleep & Fly is ideaal voor reizigers die erg vroeg op de dag reizen. Met deze parkeervorm boekt u niet alleen een parkeerplek, maar ook een overnachting. Uw auto laat u bij het hotel staan en u kunt vervolgens in de buurt van het vliegveld slapen. Na de overnachting zorgt het hotel ervoor dat u naar de vertrekhal wordt gebracht. Op de terugreis wordt u ook weer door het hotel opgehaald en weer naar uw auto gebracht.

Parkeeraanbieders voor Frankfurt Airport

Om alvast een beeld te geven van de verschillende aanbieders voor vliegveld Frankfurt, bieden wij alvast een paar opties voor u aan. Elke parkeeraanbieder heeft een lijstje met faciliteiten, en een korte beschrijving van de locatie. Zo kunt u kijken welke aanbieder bijvoorbeeld elektrische oplaadpalen aanbiedt en of u uw auto kunt laten wassen. Wanneer een van deze aanbieders u aanspreekt, kunt u de plek makkelijk boeken door op de rechter gele knop te drukken. Kunt u nog geen keuze maken? Dan kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen bij Frankfurt Airport

Als u kort wilt parkeren bij Frankfurt Airport dan kunt u terecht bij de terminal ingang van de luchthaven. Hier parkeert u de eerste 10 minuten gratis, daarna betaalt u het normale tarief. Kort parkeren is ideaal voor het wegbrengen en ophalen van vrienden en familie.

Door de grote hoeveelheid parkeeraanbieders verschilt de prijs per locatie vaak. Over het algemeen is de parkeervorm shuttle parking het voordeligst. Om te zien welke aanbieder de beste prijs heeft kunt u gebruikmaken van het parkeeroverzicht. Dit overzicht vindt u door de vergelijkingstool in te vullen aan de bovenzijde van de pagina.

De luchthaven adviseert om minstens 2 uur van te voren aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten raadt men aan om 3 uur van te voren aanwezig te zijn.

Frankfurt Airport ligt direct aan de Duitse snelweg 3 en is dus eenvoudig te bereiken. Wanneer u gebruik maakt van shuttle parking parkeert u vaak iets verder weg. Het is daarom handig om voor uw vertrek uw reis te plannen.

Parkeren bij Frankfurt Airport kan op verschillende terreinen met verschillende beveiligingsmaatregelen. Als u extra veilig wilt parkeren kunt u kijken naar een aanbieder waar u binnen parkeren waar altijd een medewerker ter plaatse is. Voor binnen parkeren betaald u wel vaak een meerprijs. Lees ook eens onze parkeertips, waarin u kan lezen hoe u zich goed kunt voorbereiden op parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk