Algemene Voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden aan die van kracht zijn voor uw reservering via GoedkoopParkeren. Gedurende het boekingsproces worden deze voorwaarden expliciet aan de gebruiker getoond en zijn hier te downloaden. Indien u via een derde partij heeft geboekt, kan het gaan om Mobian of ParkVia. De algemene voorwaarden van Mobian vindt u hier, en die van ParkVia hier. Tijdens het boekingsproces wordt u geïnformeerd over de geldende voorwaarden, die op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving aan de gebruiker kunnen worden gewijzigd.

Gebruiksvoorwaarden

Door gebruik te maken van en de website te bezoeken, stemt de gebruiker in met de toepassing van de gebruiksvoorwaarden en disclaimer. De volledige inhoud van de webpagina behoort exclusief toe aan GoedkoopParkeren, als exclusieve rechthebbende. Het intellectueel eigendoms- en auteursrecht op deze website, evenals op alle subdomeinen en -merken, berust bij GoedkoopParkeren. Gebruikers hebben niet het recht om deze te gebruiken of te kopiëren.

Disclaimer

Hoewel de inhoud van de website met de grootste zorg wordt samengesteld, bestaat de mogelijkheid dat informatie verouderd of onjuist wordt. GoedkoopParkeren is niet aansprakelijk voor eventuele schade die hierdoor ontstaat. De prijs en beschikbaarheid worden bepaald door derden, zoals parkeeraanbieders en andere tussenpersonen, via een geautomatiseerd proces. Deze gegevens worden vervolgens op de website van GoedkoopParkeren weergegeven. Hierdoor kunnen de gegevens op de website op elk moment wijzigen en kunnen er fouten optreden bij het laden van de pagina.
GoedkoopParkeren heeft geen controle over gegevens of informatie van externe bronnen waarnaar met hyperlinks wordt verwezen en kan deze niet controleren of aanpassen. Hyperlinks naar websites of bronnen die geen eigendom zijn van GoedkoopParkeren worden uitsluitend verstrekt ter informatie van de gebruiker. GoedkoopParkeren kan daarom geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud ervan.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk