Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Hilversum

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Hilversum

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Herenstraat
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Hilversum

Gaat u binnenkort met de auto naar Hilversum? GoedkoopParkeren heeft een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Op onze website kunt u gebruikmaken van een vergelijkingstool. Hiermee kunt u de beschikbare parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Heeft u een aanbieder gevonden? Dan kunt u deze ook direct reserveren. Wist u dat vooraf reserveren een stuk voordeliger is, dan op de dag zelf een parkeerplek regelen? Bovendien hoeft u op de dag zelf niet meer te zoeken naar een geschikte plek. Dit betekent dat u door vooraf te reserveren zowel tijd als geld bespaart.

Hilversum ligt in de prachtige Gooise omgeving, welke gekarakteriseerd wordt door heidegebieden en kleinere sfeervolle dorpen, zoals Laren en Blaricum. Hilversum is dè mediastad van Nederland. Alle publieke en enkele commerciële omroepen hebben hun kantoren hier. Verder heeft Hilversum een levendig centrum met gezellige eettentjes. In Hilversum Zuid vindt u een leuke winkelstraat met boetiekjes en speciaalzaakjes. In Hilversum kunt u Museum Hilversum bezoeken. Het museum is gevestigd in het voormalige stadshuis. De wisselende tentoonstellingen zijn voornamelijk gericht op fotografie, mediakunst en cultuur. Verder staat Hilversum bekend om de architectuur van een beroemde architect, genaamd Willem Dudok. Benieuwd naar zijn bouwwerken? U kunt de Dudok route, van zo’n 8 km, lopen of fietsen door het centrum van Hilversum.

Als u een parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Bij ons vindt u een ruim aanbod van gecontroleerde parkeeraanbieders. Daarnaast heeft elke klant de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hiermee proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven.

Waar kunt u parkeren in Hilversum?

In Hilversum zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Hilversum geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 0:00. Op zondag is het betaald parkeren van 12:00 tot 18:00. Echter is parkeren op straat vrij duur. Naast het parkeren op straat kunt u uw auto kwijt in één van de zes parkeergarages. Verder kunt u uw auto parkeren bij P+R Station Hilversum. Als u verder reist met het openbaar vervoer, dan kunt u uw auto hier tegen een voordelig tarief neerzetten.

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de parkeermogelijkheden vindt u op deze pagina een kaart met daarop de locatie van de verschillende parkeeraanbieders. Bij vragen of onduidelijkheden kunt kijken tussen onze veelgestelde vragen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Vergelijken en reserveren bij ons? Het werkt als volgt:

U begint met het invullen van uw gewenste locatie en data. In dit geval is dat ‘Hilversum’. Nadat u op de gele knop heeft geklikt, verschijnt er een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Elke aanbieder is voorzien van een omschrijving van hun locatie. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters gebruiken. Heeft u een keuze gemaakt? Klik dan weer op de gele knop. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. U dient dit formulier volledig in te vullen. Wanneer u het reserveringsformulier heeft ingevuld, kunt u de reservering afronden door te betalen. U kunt met iDeal, PayPal of creditcard betalen. Zodra de betaling is voltooid, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. Hierin staat alle informatie omtrent uw reservering. Heeft u de mail niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Veelgestelde vragen over parkeren in Hilversum

Hilversum is opgedeeld in drie gebieden, namelijk het centrum, de schil en de buitenschil. De gebieden hebben verschillende tarieven voor het parkeren. In het centrum betaalt u ongeveer € 2,90 per uur. In het centrum mag u maximaal 1 uur parkeren. In de schil betaalt u zo’n €2,60 per uur of €15,70 per dag. In de schil geldt voornamelijk onbeperkt parkeren. Uitgezonderd van de Emmastraat (max. 2 uur) en de Havenstraat (max. 3 uur). Buiten de schil betaalt u zo’n €1,60 per uur of €7,80 per dag. Meestal betaalt u van 9:00 tot 18:00. Soms zijn er eindtijden van 21:00 of 00:00. In de buitenschil kunt u onbeperkt parkeren met uitzondering van het winkelgebied Gijsbrecht van Amstelstraat. Daar kunt u maximaal 2 uur parkeren. Voor de parkeergarages geldt dat u zo’n €2,- tot €2,50 per uur betaald.

In Hilversum Centrum kunt u op niet-koopzondagen en officiële feestdagen gratis parkeren. Buiten het centrum, in het schilgebied, kunt u van maandag tot en met zaterdag vanaf 21:00 tot de volgende dag 9:00 gratis parkeren. U kunt hier onbeperkt parkeren met uitzondering van de winkelstraten. Buiten de schilgebieden kunt u, soms met een blauwe schijf, gratis parkeren.

Als u naar het centrum van Hilversum gaat, dan kunt u uw auto het beste parkeren in één van de zes parkeergarages. De parkeergarages zijn de voordeligste parkeeropties in Hilversum.

Bij het Mediapark in Hilversum is er een parkeerdek voor bezoekers. De kosten zijn €1,50 per 55 minuten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk