Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Harlingen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Harlingen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Tsjerk Hiddes
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Veerterminal Harlingen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Harlingen

Gaat u binnenkort met de auto naar Harlingen? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een voordelige parkeerplek. Op onze website kunt u gebruikmaken van een vergelijkingstool. Hierdoor vindt u eenvoudig en snel de parkeeraanbieder die bij u past. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u filters selecteren. Vervolgens kunt u direct uw parkeerplek reserveren. Het is namelijk een stuk voordeliger om uw parkeerplek vooraf te reserveren, dan ter plekke een parkeerplek te zoeken. U bespaart dus niet alleen tijd, maar zeker ook geld!

Harlingen is een gemeente en een stad in het noorden van Nederland. Het is één van de elf Friese steden. Het ligt aan de kust van de Waddenzee. Harlingen is een stad met een lange geschiedenis van scheepvaart en visserij. Tegenwoordig staat het bekend als monumentenstad. De stad heeft gezellige straatjes en grachten. Daarnaast heeft Harlingen een mooie haven waar het heerlijk vertoeven is. Ook vertrekken vanaf hier de veerboten naar Terschelling en Vlieland. Verder kunt u enkele musea bezoeken, zoals Willem Barentz expeditieschip en Het Hannemahuis.

Reserveert u een parkeerplek via GoedkoopParkeren? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website vindt u namelijk alleen parkeeraanbieders die gecontroleerd zijn. Daarnaast is elke aanbieder voorzien van extra informatie over de betreffende parkeerlocatie. De veiligheidsmaatregelen verschillen namelijk per locatie.

De verschillende parkeeropties in Harlingen

In Harlingen zijn er verschillende parkeermogelijkheden. In het gebied rond de binnenstad geldt onbeperkt parkeren tegen een laag tarief. Het gaat om de volgende locaties: Nieuwe Vissershaven, Willemshaven, Spoorstraat en Station Stationsweg. Ook zijn er enkele locaties waar u gratis kunt parkeren, zoals Leerlooierstraat/Oliemolenstraat en Moleneind NZ, langs de oude Nering en het Moleneind NZ (bij Dunlop) en Nachtegaalstraat. Bij Westerzeedijk kunt u ook gratis parkeren. Echter geldt daar van 0:00 tot 8:00 een parkeerverbod. Voor het wegbrengen van bootpassagiers kunt u dagelijks van 8:00 tot 20:00 maximaal 30 minuten parkeren op de Waddenpromenade tegen een laag tarief. Als u uw auto lang wilt parkeren, dan kunt u terecht in de parkeergarage of op één van de parkeerterreinen. Tot slot zijn er in Harlingen nog blauwe zones, waar u met een parkeerschijf maximaal 4 uur kunt parkeren.

GoedkoopParkeren helpt u met het maken van een overzicht van de parkeermogelijkheden. Hierdoor wordt parkeren in Harlingen nog makkelijker. Via onze website vindt u eenvoudig de voordeligste parkeeraanbieder die voldoet aan uw wensen. De combinatie, van de vergelijkingstool en het vooraf reserveren, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Harlingen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Goedkoop parkeren in Harlingen: Hoe werkt dat?

Allereerst vult u uw gewenste locatie en datum in. In dit geval is dat ‘Harlingen’. U controleert uw ingevulde gegevens, en klikt dan op ‘Zoek parkeerplek’. Vervolgens verschijnt er een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders, die voldoen aan uw reisgegevens. Elke parkeeraanbieder is voorzien van een korte omschrijving van de parkeerlocatie. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze gemaakt heeft, dan klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier kunt u uw persoons- en contactgegevens invullen. Als u het formulier ingevuld heeft, dan kunt u uw reservering afronden met de betaling. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Daarom is het verstandig om ook uw ongewenste mail te controleren. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Veelgestelde vragen over parkeren in Harlingen

Het parkeertarieven verschillen erg per locatie. Voor een accurate prijs kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Daar vindt u eenvoudig de prijs van alle parkeeraanbieders op het door u gekozen moment.

U heeft verschillend parkeermogelijkheden wanneer u gebruik maakt van de veerboot. Een van de grootste parkeerlocaties is Harlingen P1/P2/P3. Vanaf daar kunt u een pendelbus naar de veerboot gebruiken. Verder zijn er verschillend autostallingen in Harlingen waar u ook met een bus naar de veerboot gebracht. Zo heeft u een groot parkeeraanbod om uit te kiezen. Verder zijn er bijvoorbeeld de parkeergarage Veerterminal, het parkeerterrein Tsjerk Hiddes, Parkeer Service Harlingen, De Bazuin e.a.

In de binnenstad kunt u gebruik maken van straat parkeren. Hier heeft u wel een maximale parkeerduur tussen 1 en 4 uur. Voor een langere parkeerduur kunt u terecht bij het parkeerterrein Spoorstraat. Daar heeft u de mogelijkheid om 8 uur aaneengesloten om te parkeren. Daarnaast zijn er in het centrum ook verschillende parkeerlocaties waar u uw auto kunt neerzetten.

Het gemiddelde uurtarief voor parkeren in de binnenstad is ongeveer €1,-.

Harlingen heeft 1 P+R locatie bij het treinstation Harlingen. Hier is het mogelijk om 24 uur te parkeren.

GPK-houders kunnen overal gratis parkeren. Wel moet u rekening houden met een maximale parkeerduur. Bij het parkeren maakt u ook gebruik van de de blauwe parkeerschijf.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk