Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Helmond

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Helmond

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Helmond

Bent u op zoek naar een parkeerplek in Helmond? GoedkoopParkeren helpt u graag mee met het vinden van de beste locatie. Met de vergelijkings- en boekingstool op onze website kunt u eenvoudig parkeeraanbieders vergelijken en vervolgens reserveren. Zo bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste prijs.

Het Noord-Brabantse Helmond is te vinden in het oosten van de provincie en is een historische stad. Door haar ligging is de stad een ideale plek voor mensen om de natuur te verkennen. Zo is er bijvoorbeeld het Warande Park en is aan de linkerzijde van de stad de Geeneindsche en de Papenvoortsche Heide te vinden. In de stad zelf zijn ook genoeg bezienswaardigheden. Zo is er bijvoorbeeld in het centrum het Helmond Kasteel te vinden. Binnen in het kasteel vindt u Museum Helmond, waar u de geschiedenis van de stad kunt ontdekken. In het centrum vindt u ook verschillende bedrijvigheden, zoals de Helmondse zaterdagmarkt. Hier vindt u ongeveer 100 kraampjes met eten, drinken, stoffen etc. De markt trekt ook veel mensen aan in de regio, wat de stad ook erg gezellig maakt voor een terrasje of een middagje shoppen.

Door het ruime aanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd een parkeerplek vinden die voldoet aan uw eisen. Ook kunt u zeker zijn dat u veilig kunt parkeren. Wij controleren elke parkeeraanbieder persoon om de kwaliteit te garanderen. Verder krijgen wij ook reviews terug van klanten die eerder hebben geparkeerd op de locaties. Deze kunt u ook teruglezen om een goed beeld te krijgen van de verschillende parkeeropties.

Parkeren in het centrum van Helmond

Het centrum van Helmond is over het algemeen afgesloten van straat parkeren. Toch zijn er door de stad heen verschillende zones te vinden waarin het nog wel mogelijk is. Naast straat parkeren kunt u ook parkeren op een van de parkeerterreinen die te vinden zijn in de stad. Ook zijn er verschillende parkeergarages waar u gebruik van kunt maken. Als u wilt parkeren bij een P+R dan kunt u die vinden ter noordoosten van treinstation Helmond. Bij P+R reist u het laatste deel met het openbaar vervoer. Ondanks dat gratis parkeren in centrum Helmond niet mogelijk is, helpen wij u graag met zo voordelig mogelijk parkeren. Dit doen wij bijvoorbeeld door geen boekingskosten te rekenen voor reserveringen. Zo kunt u besparen op het parkeren van uw auto.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek?

Om uw parkeerplek in centrum Helmond te reserveren begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Deze kunt u vinden aan de bovenkant van de webpagina. Na het invullen van de de datum en tijd van uw parkeerbezoek klikt u op de gele knop. U komt vervolgens bij een overzicht met alle beschikbare parkeeraanbieders. Daar kunt u de verschillende parkeermogelijkheden vergelijken met elkaar aan de hand van locatie, prijs, beoordeling en faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld zien of u uw sleutel kunt behouden en of er elektrische laadpalen beschikbaar zijn. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u direct uw reservering plaatsen. U vult uw gegevens in en betaald met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, Paypal of creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u een reserveringsbevestiging met alle benodigde informatie voor uw parkerplek.

Veelgestelde vragen over parkeren in Helmond

Als u op zoek bent naar een centrale parkeerlocatie bij de binnenstad van Helmond, dan heeft u verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een van de parkeergarages zoals de Elzaspassage en Doorneind. Ook kunt u parkeren op een van de parkeerterreinen zoals Kluisstraat Zuid en Ameidewal.

Het parkeertarief in Helmond is ongeveer €2,20 per uur.

Helmond heeft 4 verschillend P+R locaties in Helmond. Met P+R kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Het is mogelijk om gratis te parkeren bij Helmond Brandevoort, Helmond 't Hout en Helmond Brouwhuis. Bij het hoofdstation van Helmond vindt u nog een betaalde locatie ten noordoosten van het station.

Voor het parkeren bij Kasteel Helmond kunt u terecht bij het parkeerterrein Kasteel-Traverse of de parkeergarage Boscotondo. Vanaf hier bent u op ongeveer 2 minuten loopafstand van het Kasteel.

GPK-houders kunnen parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen. Hoewel u nog wel betaalt voor het uurtarief, kunt u twee keer zo lang parkeren als de gebruikelijke maximale parkeerduur.

Het betaald parkeren in Helmond loopt op maandag t/m zaterdag van 8:00 uur tot 19:00 uur. Op vrijdag loopt het betaald parkeren door tot 22:00 uur. Op zondag loopt het betaald parkeren van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk