Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Brussel Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Zaventem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 10 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Star Parking Zaventem
🤲 Goedkoopste: Star Parking Zaventem
✈️ Dichtstbij vliegveld: Express Parking Zaventem Valet

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Zaventem

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Zaventem

Bij Brussel Airport is parkeren heel eenvoudig. GoedkoopParkeren helpt u met het vinden van een parkeerplek, die voldoet aan al uw wensen. Met de online vergelijkingstool ontvangt u een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Zo vindt u makkelijk en snel een parkeerplek die bij u past. Door vooraf te reserveren wordt op reis gaan een stuk makkelijker.

Goedkoop parkeren bij Brussel Airport

Het is fijn om te besparen op uw reiskosten. Hiervoor kunt u de vergelijkingstool gebruiken. U kunt de aanbieders vergelijken op basis van services, faciliteiten en prijzen. In één oogopslag ziet u de goedkoopste aanbieder. Een goedkopere aanbieder betekent niet automatisch minder kwaliteit. Op onze website vindt u een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Naast de externe controles controleren wij al onze aanbieders ook zelf. Hiermee kunnen wij onze klanten voorzien van het beste aanbod. Daarnaast is vooraf reserveren een stuk goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek zoeken. Door vooraf te reserveren zet u de prijs vast en voorkomt u eventuele financiële verrassingen door wisselende parkeertarieven. Tot slot betaalt u bij ons geen boekingskosten.

Lang parkeren Zaventem Airport

Lang of kort parkeren? Bij Zaventem Airport kunt u uw auto parkeren zo lang als u wilt. Als u voor langere tijd weg bent, dan is het verstandig om uw auto te parkeren bij een goedkopere aanbieder, zoals Express Parking Zaventem. Over het algemeen geldt dat parkeeraanbieders met shuttle services goedkoper zijn. Dit is vanwege hun locatie. Vaak bevinden deze aanbieders zich iets verder van de luchthaven, waardoor zij lagere prijzen kunnen hanteren. U kunt natuurlijk ook met het openbaar vervoer naar de luchthaven van Zaventem komen. Via NMBS kunt u een treinticket kopen richting het luchthavenstation, genaamd Brussels Airport – Zaventem. 

Parkeertarieven Brussel Airport

De tabel hieronder geeft u een overzicht van de services, afstand en parkeertarieven van actieve parkeeraanbieders bij Brussel Airport Zaventem.

Parkeerlocatie Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Express Parking Zaventem 80,00 5 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
GreenParking Zaventem 86,50 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Star Parking Valet Zaventem 180,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Express Parking Zaventem Valet 259,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 02/08/2024 t/m 09/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij Brussel Zaventem

Zaventem

Bij Brussel Zaventem zijn er veel officiële parkings. Er zijn drie parkeergarages, namelijk P1 Front Parking, P2 Economy Parking en P3 Holiday Parking. Parking P1 bevindt zich het dichtst bij de vertrek- en aankomsthal. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, loopt u in 3 minuten naar de terminal. Er is ook een gedeelte van de parkeerplaats die nog dichter bij de terminal is, namelijk Parking P1 Fast Zone. Deze is net iets prijziger, dan P1 Front Parking, maar u bent wel binnen één minuut bij de terminal. Parking P2 en Parking P3 zijn beide zo’n 4 tot 6 minuten lopen. Ook is er nog één parkeerterrein op iets verdere afstand van de terminal, namelijk P Discount 1. Vanaf deze parkings rijden er shuttlebussen naar de terminal. U kunt hier alleen parkeren als u vooraf een reservering heeft gemaakt. Dit geldt ook voor de Reservation Zone. Verder zijn er nog VIP Parking en Lock Parking. Bij VIP Parking maakt u gebruik van een valet service. Lock Parking is een extra beveiligde parkeerplaats in de garages van P1 en P2. Wilt u enkel iemand ophalen of wegbrengen? Als u geen uitgebreid afscheid hoeft te nemen, dan kunt u gebruikmaken van de gratis drop-off zone. De eerste 10 minuten kunt u bij deze Kiss & Ride gratis parkeren. Dit is overigens ook de enige locatie waar u gratis kunt parkeren bij het vliegveld van Zaventem.

Over Brussel Airport (BRU)

Brussel Airport, ook wel Zaventem Airport geheten, is de nationale luchthaven van België. Door de centrale ligging zijn hier verschillende vluchten te vinden binnen Europa, maar ook naar bijvoorbeeld Afrika en Noord-Amerika. Door de vele vluchten die hier te vinden zijn, is het ook een aantrekkelijke keuze voor internationale reizigers om vanaf het vliegveld van Brussel te vliegen. Doordat het vliegveld eenvoudig te bereiken is vanaf de A201 is het een goede optie om met de auto naar de locatie te rijden. Het is dan handig dat u weet wat de parkeermogelijkheden zijn. Naast Brussel Zaventem Airport heeft Brussel ook nog een ander vliegveld: Charleroi Airport. De luchthaven Brussel Charleroi bevindt zich echter een stuk verder weg van Brussel, dan Brussel Zaventem Airport.

Het reserveren bij Airport Brussel in 4 stappen

Uw auto eenvoudig parkeren bij Airport Brussel. Hieronder leggen wij u stapsgewijs uit hoe u makkelijk en snel uw reservering maakt.

Begin met het invullen van uw gewenste data en locatie. In dit geval is de locatie ‘Brussel Airport’. Na het invullen, ontvangt u een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders.

U kunt nu het beschikbare aanbod vergelijken. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan de filters. Als u meer informatie over een parkeeraanbieder wil, dan kunt u op de aanbieder klikken.

Als u een aanbieder heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kunt u deze ook direct reserveren. U dient zowel enkele persoons- als reserveringsgegevens in te vullen. U rondt de reservering af door te betalen. Betalen kan via iDEAL, Visa, Mastercard of PayPal.

Na het reserveren, ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging via e-mail. Als u de bevestiging heeft ontvangen, dan bent u klaar om te parkeren. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De betrouwbare aanbieders op luchthaven Brussel

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Zaventem Airport

Wilt u iemand afzetten bij de vertrekhal? Bij Zaventem Airport kunt u uw auto kort parkeren bij de Kiss & Fly zone. U mag hier 10 minuten gratis blijven staan. Als u liever langer afscheid wil nemen, dan kunt u uw auto parkeren bij P1, P2 of P3. U kunt uw auto daar parkeren voor €3,- per half uur voor een maximale parkeerduur van 1 uur.

Brussels Airport wordt ook wel luchthaven Zaventem genoemd. Het vliegveld ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Brussel.

Bij het vliegveld van Zaventem kunt u kiezen tussen een shuttle of valet service.

De parkeerkosten verschillen per parkeeraanbieder en parkeervorm. De tarieven bij het vliegveld van Zaventem beginnen bij zo'n €15,- per dag.

Brussel Airport is eenvoudig te bereiken met de auto, via de snelwegen E19, E40 en N21.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk