Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 6,21 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Brussel Airport

Zaventem

Als u verzekerd wilt zijn van een parkeerplek bij Brussel Airport die voldoet aan al uw wensen, dan helpt GoedkoopParkeren u graag. Met onze vergelijkingstool kunt u op een overzichtelijke manier een parkeerplek vinden die bij u past. U reserveert vooraf en u kunt op de dag van uw reis direct naar de parkeerplek rijden. Zo kunt u gemakkelijk en snel op reis!

Brussel Airport, ook wel Zaventem Airport geheten, is de nationale luchthaven van België. Door de centrale ligging zijn hier verschillende vluchten te vinden binnen Europa, maar ook naar bijvoorbeeld Afrika en Noord-Amerika. Door de vele vluchten die hier te vinden zijn, is het ook een aantrekkelijke keuze voor internationale reizigers om vanaf het vliegveld van Brussel te vliegen. Doordat het eenvoudig te bereiken is vanaf de A201 is het een aantrekkelijke optie om met de auto naar de locatie te rijden. Hierbij is het handig dat u precies weet uit welke opties u precies kunt kiezen voor het parkeren. Naast Brussel Zaventem Airport kent Brussel ook nog een ander vliegveld: Charleroi Airport. Voor meer informatie over dit vliegveld kunt u terecht op de Parkeren Charleroi Airport pagina.

Op deze pagina leggen wij u uit hoe u een reservering kunt maken, wat de verschillende parkeervormen zijn en inhouden, en geven we u een paar suggesties voor mogelijke parkeeraanbieders voor u. Zo helpen wij u een goed ingelezen keuze te maken, zodat u weet dat u de perfecte parkeerplaats heeft voor uw reis. Als nog vragen heeft die niet door deze informatie worden beantwoord, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Zaventem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 9 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Star Parking Zaventem
✈️ Dichtstbij vliegveld: Star Parking Valet Zaventem

Goedkoop parkeren vliegveld Zaventem

Het is fijn als u kunt besparen op uw reiskosten, om zo alles uit uw reis of vakantie te kunnen halen. Om ervoor te zorgen dat goedkoop parkeren mogelijk is, bieden wij u verschillende services aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit geldt voor lang parkeren en kort parkeren. Allereerst kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Hiermee kunt u alle prijzen vergelijken en gemakkelijk zien wat de goedkoopste aanbieder is die bij uw wensen past. Daarnaast hoeft u tijdens het boeken geen extra kosten te betalen. Ook reserveert u uw parkeerplek vooraf. Dit zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te zoeken voor een plekje bij Zaventem Airport, maar ook dat u niet afhankelijk bent van een wisselend parkeertarief. Zo zorgen we ervoor dat u voordelig uw auto kan wegzetten en met een gerust hart op reis kunt gaan.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een handig overzicht van Brussel Airport

CEO GoedkoopParkeren

Om zo voorbereid mogelijk op reis te gaan, is het handig om te weten hoe het vliegveld er uit ziet. Voor deze reden hebben wij een overzicht gemaakt waarin u het vliegveld en de officiële parkeerplaatsen ziet weergegeven. Officiële parkeerplaatsen betekend dat de parkeerplaatsen van vliegveld Brussel zelf zijn. Daarnaast zijn er vele andere onofficiële parkeerplaatsen waar u uit kunt kiezen. Omdat GoedkoopParkeren altijd de aanbieders controleert op locatie en contact hebben met klanten die ervaring hebben met de aanbieders, weet u zeker dat u een betrouwbare en veilige plek heeft voor uw auto. 

Veel onofficiële parkeerplaatsen zijn vaak wat verder verwijderd van het vliegveld. Dit is echter geen probleem omdat u vaak gebruik kunt maken van shuttle parkeren. U wordt gebracht met de shuttlebus en bent zo niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Voor mensen die liever zo dichtbij de vertrekhal mogelijk willen uitstappen is er ook een valet parkeren optie.

Hoe reserveert u een parkeerplek?

Om uw reis vanaf het begin af aan zo makkelijk mogelijk te laten verlopen is het fijn als alles duidelijk is. Om hierbij te helpen hebben wij in vier simpele stappen uitgelegd hoe het reserveringsproces van begin tot eind verloopt. Op deze manier weet u precies wat er gebeurd en bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. Wanneer u nog steeds vragen heeft, kunt u kijken op de veelgestelde vragen pagina.

U begint het proces door de gegevens van uw reis in te voeren in de vergelijkingstool. In dit geval vult u dus Zaventem Airport of Brussel Airport in. Vervolgens vult u de vertrek- en aankomstdata in. Nadat u dit heeft gedaan en de gegevens heeft gecontroleerd, kunt u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop drukken.

Nadat u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop heeft gedrukt, krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare aanbieders die passen bij uw zoekopdracht. Per aanbieder ziet u verschillende informatie staan zoals klantenbeoordeling, prijs, parkeervorm, en meer. Het is handig om hier gebruik te maken van de filter functie, zodat u kunt sorteren op de kenmerken die relevant zijn voor u. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u op de gele ‘Reserveer’ knop drukken.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, komt u op een pagina terecht waar u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld naar uw e-mailadres en uw kentekennummer. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld kunt u doorgaan met het betalen. Dit kan met een van de betrouwbare betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en creditcard. Omdat u vooraf reserveert bent u niet meer afhankelijk van een wisselend parkeertarief.

Nadat de betaling is voltooid, krijgt u een reserveringsbevestiging in uw email. Wanneer de email niet in de inbox komt is het handig om te kijken in uw spam of tussen uw ongewenste e-mails. In de bevestiging vindt u bijvoorbeeld de naam van de parkeeraanbieder, de datum en tijd, en een mogelijke toegangscode wanneer u parkeert op een locatie met een toegangsdeur. Het is dus handig om de bevestiging goed door te lezen en te bewaren. Wanneer u na 24 uur nog steeds niets heeft ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

De verschillende mogelijke parkeervormen

Het is handig om te weten hoe u het beste kunt parkeren bij het vliegveld van Brussel. Om u hier bij te helpen hebben we alle beschikbare parkeervormen onder elkaar gezet. Zo kunt u precies zien wat alle parkeer vormen inhouden en op welke manier u het beste kunt parkeren. Wilt u nog meer informatie? Kijk dan naar onze parkeertips.

Shuttle parking is een van de meeste gebruikte parkeervormen. Shuttle parkeren betekend dat u naar de parkeer locatie rijdt. Vanaf hier wordt u met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op de terugreis wordt u ook weer opgehaald op een door u afgesproken plek. Shuttle parking is voordelig doordat u verder weg parkeert van het airport. De shuttlebus maakt dit echter geen probleem en met deze parkeervorm bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Valet parking is een luxere en comfortabele parkeervorm. Bij valet parkeren rijdt u naar het vliegveld zelf. Vervolgens controleert u de auto samen met een valet. De valet parkeert uw auto veilig op een parkeerterrein. Op de terugreis wordt uw auto weer voor u klaar gezet. Valet parking is een aantrekkelijke parkeervorm voor mensen die direct door willen met hun reis of zelf niet willen parkeren.

Park & Walk is een simpele vorm van parkeren. Park & Walk parkeerplaatsen zijn in de buurt van het vliegveld te vinden. Hierdoor kunt u de auto parkeren op de parkeerlocatie en vervolgens te voet naar de vertrekhal lopen. Op uw terugreis loopt u gewoon weer naar uw auto en kunt u uw reis vervolgen. Voor reizigers die niet afhankelijk willen zijn van anderen is dit een perfecte parkeervorm. Met Park & Walk heeft u ook te allen tijde makkelijk toegang tot uw auto.

Park, Sleep & Fly is een bijzondere vorm van parkeren omdat u ook gelijk een overnacht boekt. U rijdt naar het hotel en overnacht daar vervolgens. Het hotel brengt u op de dag van vertrek naar het vliegveld en haalt u bij de terugreis ook weer op door middel van een shuttlebus. Deze parkeervorm is ideaal voor mensen die vroeg op de dag moeten vliegen.

De verschillende aanbieders voor Brussel Airport

Omdat vliegveld Brussel een van de grootste luchthavens is, zijn er veel parkeeraanbieders waarvan u gebruik kunt maken. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste parkeeraanbieder hebben wij in een klein overzicht een paar providers voor u op een rijtje gezet. Hier vindt u een lijstje van faciliteiten en een korte beschrijving van de parking. Op deze manier heeft u een beter idee van wat het aanbod is en kunt u makkelijker een keuze maken. Ziet u een aanbieder die u aanspreekt? Reserveer direct uw plek door op de gele knop te drukken. Voor een overzicht van alle beschikbare aanbieders kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over het parkeren bij Zaventem Airport

Wilt u iemand afzetten bij de vertrekhal? Bij Zaventem Airport kunt u uw auto kort parkeren bij de Kiss & Fly zone. U mag hier 10 minuten gratis blijven staan. Als u liever langer afscheid wil nemen, dan kunt u uw auto parkeren bij P1, P2 of P3. U kunt uw auto daar parkeren voor €3,- per half uur voor een maximale parkeerduur van 1 uur.

Brussels Airport wordt ook wel luchthaven Zaventem genoemd. Het vliegveld ligt ongeveer 15 kilometer van de stad Brussel.

Bij het vliegveld van Zaventem kunt u kiezen tussen een shuttle of valet service.

De parkeerkosten verschillen per parkeeraanbieder en parkeervorm. De tarieven bij het vliegveld van Zaventem beginnen bij zo'n €15,- per dag.

Brussel Airport is eenvoudig te bereiken met de auto, via de snelwegen E19, E40 en N21.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk