Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Den Haag

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Den Haag

🚗 Aantal parkeerterreinen: 52 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Boulevard
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Graskopstraat
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Den Haag

Gaat een u een dagje naar Den Haag toe? Maak gebruik van GoedkoopParkeren om het parkeren snel en voordelig te maken! Met onze vergelijkingstool ziet u eenvoudig in een overzicht wat de parkeermogelijkheden zijn voor de stad. Vervolgens reserveert u eenvoudig uw parkeerplek online en verzekerd u uzelf van een parkeerplek. Zo hoeft u niet te zoeken naar een plek en bespaart u tijd en stress. 

Den Haag is de op 2 na grootste gemeente van Nederland. Naast dat Binnenhof zijn er ontzettend veel bezienswaardigheden in de stad. Zo is er bijvoorbeeld de Nieuwe Kerk, het Mauritshuis en Paleis Noordeinde. Ook is de stad een geschikte plek voor dagjes uit. Zo is er bijvoorbeeld een goede connectie naar Scheveningen en het Kurhaus en zijn er attracties zoals Madurodam. Ook voor winkelaars is Den Haag een uitstekende bestemming. Zo vindt u daar bijvoorbeeld de Haagse Passage. Een van de oudste winkelcentra in Nederland. Door de combinatie van een oude stad en de moderne stijl en faciliteiten van nu is er voor ieder wat wils in de Zuid-Hollandse hoofdstad. 

Waar u ook parkeert in Den Haag, u kunt altijd met een gerust hart uw auto parkeren. Al onze aanbieders worden persoonlijk door ons gecontroleerd, om de beste parkeerervaring te garanderen. Daarnaast vindt u op onze website ook recensies van klanten die u voor zijn gegaan. Ook vindt u op onze website alle faciliteiten per parkeerlocatie om ervoor te zorgen dat het aan al uw eisen voldoet. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit parkeergarages, straat parkeren en P&R.

Parkeren centrum of P+R Den Haag: betaald en goedkoop

Door de grote van de de stad heeft u veel opties voor het parkeren in en om het centrum van Den Haag. Zo zijn er vele parkeerzones met diverse parkeertarieven. Om u te helpen met het overzicht te bewaren ziet u in ons overzicht alles op een rij. Zo kunt u eenvoudig kijken naar de prijzen en de locaties, en kunt u eenvoudig een keuze maken! We helpen u niet alleen met het overzicht maar ook met de prijs. Bij GoedkoopParkeren weet u zeker dat u tegen de laagste prijs een parkeerplek reserveert. Door van te voren uw parkeerplek te reserveren bent u niet meer afhankelijk van wisselende tarieven. Ook betaald u bij het boeken geen extra kosten. Zo kunt u dus voordelig de beste parkeerplek voor uw reis vinden!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Den Haag?

Om te beginnen met het reserveerproces, vult u de datum en tijd in van wanneer u wilt parkeren. Vervolgens druk u op gele knop. Vervolgens ziet u een overzicht van alle beschikbare parkeerplekken die aansluiten aan uw bezoek. Hier kunt u bijvoorbeeld de prijs, de locatie, de beoordeling en de faciliteiten met elkaar vergelijken. Voor alle informatie kunt u op 'meer informatie' klikken. Nadat u de parkeerplaatsen heeft vergeleken en een keuze heeft gemaakt, kunt u op reserveren klikken. Vervolgens vult u uw gegevens in en betaald u via een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. U krijgt een reserveringsbevestiging in uw e-mail met daarin alle benodigde informatie. U kunt zich vervolgens gaan verheugen op uw trip naar Den Haag! Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen over parkeren in Den Haag

Rondom de stad Den Haag zijn er een aantal P+R locaties. Bij de volgende P+R locaties kunt u gratis parkeren: P+R Mariahoeve, P+R Station Ypenburg en P+R De Uithof. Voor de tarieven van de overige P+R locaties kunt u het beste het internet raadplegen.

Op de volgende feestdagen kunt u gratis parkeren in Den Haag: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, 1e & 2e Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1e & 2e Pinksterdag en 1e & 2e Kerstdag.

In het centrum van Den Haag is een autoluw gebied, waar de hele week betaald parkeren geldt. Van maandag tot en met zaterdag geldt betaald parkeren van 9:00 tot 24:00. Op zondag is dit van 13:00 tot 24:00.

De parkeerkosten verschillen per locatie. Voor de goedkoopste parkeerplekken betaalt u €2,50 voor één uur. Om de voordeligste parkeerlocatie bij uw bestemming te vinden, kunt u het beste het aanbod vergelijken door de vergelijkingstool in te vullen.

Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u eenvoudig de beste parkeerlocatie voor u vinden!

Van 1 november tot 1 maart kunt u gratis parkeren bij Zwarte Pad en Noordelijk Havenhoofd. Ook kunt u bij de Nieuwe Parklaan en dicht bij de haven van Scheveningen gratis parkeren.

Als u naar het strand wil, dan kunt u het beste parkeren bij de grotere parkeerplaatsen, zoals Zwarte Pad en Noordelijk Havenhoofd. In de zomer moet u altijd betalen voor het parkeren in Scheveningen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk