Hoe werkt het online boeken van een parkeerplaats in het centrum?

Bij GoedkoopParkeren vergelijkt u parkeerlocaties en kiest u een gewenste parkeerplaats. U boekt direct de parkeerplaats om verzekerd te zijn van een parkeerplek op de dag van het parkeren.

Plan uw dag

Om te weten wat u moet doen omtrent parkeren, is het verstandig om een dagplanning te maken. Waar moet u zijn? Wanneer moet u waar zijn? Op welke locaties moet u allemaal zijn? Dit zijn handige vragen om te stellen zodat u precies weet waar, wanneer en hoe lang u moet parkeren in centrum. Vervolgens vult u de parkeertijden in op onze site en zo vindt u de beste deal voor uw dagje in een stad.

How it works 1
How it works 2

Vergelijk parkeerlocaties

Nadat u de gewenste parkeertijden heeft ingevuld, ziet u alle parkeerlocaties die beschikbaar zijn in de steden. Hierbij ziet u de actuele prijzen, voorzieningen en services. Als u op de kaartweergave drukt, ziet u ook nog eens waar deze parkeerplaatsen zich bevinden. Tijdens het vergelijken van de beschikbare parkeerlocaties kunt u vergelijken op basis van prijs, ligging, faciliteiten en services.

Reserveer een parkeerplaats

Wanneer u een geschikte parkeerplaats heeft gevonden, kunt u deze direct boeken via onze site. Wij werken hierbij enkel met veilige en betrouwbare betaalmethodes en wij houden u constant op de hoogte van de vorderingen binnen uw reservering. Houd daarom uw mailbox in de gaten, want hier verschijnen alle updates via mails.

How it works 3
How it works 4

Print de reserveringsbevestiging

Nadat u uw reservering heeft voltooid, ontvangt u binnen 24 uur de bevestiging in uw mailbox. Check ook altijd nog even uw spam, indien u na 24 uur nog niks ontvangen hebben. Deze bevestiging is erg belangrijk, want hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u na 24 uur nog niks hebben ontvangen, dan kunt u ons vragen om opnieuw de bevestiging te versturen. Wij helpen u graag!

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk