Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Venlo

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Venlo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Venlo

Gaat u binnenkort met de auto naar Venlo? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een geschikte parkeerplek. Op onze website kunt u eenvoudig ons aanbod met elkaar vergelijken. Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters gebruiken. Zo vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Heeft u een aanbieder gevonden? Dan kunt u ook direct een parkeerplek reserveren via onze website. Door vooraf te reserveren bespaart u zowel tijd als geld.

Venlo ligt in het noorden van Limburg. Het is een handels-, transport- en industriestad, welke gelegen is aan de Maas. Venlo heeft een mooi centrum met historische gebouwen, zoals het stadhuis in renaissancestijl. In de stad kunt u talloze monumenten bewonderen. Ook zijn er veel mogelijkheden om te winkelen of uit te gaan. De meeste speciaalzaken vindt u in Klaasstraat, Gasthuisstraat, Parade en Jodenstraat. De grotere winkels vindt u voornamelijk in Lomstraat, Vleesstraat en Maasboulevard.

Op onze website vindt u een ruim aanbod van gecontroleerde parkeeraanbieders, welke voorzien zijn van een korte omschrijving. U kunt er dus van uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daarnaast heeft elke klant de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Hiermee proberen wij u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de verschillende mogelijkheden.

De mogelijke parkeeropties in Venlo

In Venlo zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Rondom de stad zijn er twee P+R locaties, namelijk P+R Stationsplein en P+R Van Laerstraat. Als u liever in het centrum van Venlo wil parkeren, dan heeft u twee opties. U kunt uw auto op straat parkeren of in één van de parkeergarages. Voor het op straat parkeren geldt van maandag tot en met zaterdag betaald parkeren van 8:00 tot 18:00. Op donderdag is het tot 21:00. Op zondag betaalt u van 12:00 tot 18:00. Parkeren in een parkeergarage is vaak goedkoper. Op deze pagina vindt u een kaart met daarop de verschillende parkeerlocaties.

GoedkoopParkeren geeft u een overzicht van de parkeermogelijkheden in Venlo. Hierdoor wordt parkeren een stuk makkelijker. Via onze website vindt u eenvoudig de aanbieder die aan uw wensen voldoet. Het online vergelijken, in combinatie met het vooraf reserveren, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Venlo. Bij onduidelijkheden kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek in Venlo?

U begint met het invullen van uw gewenste locatie en datum. In dit geval is dat ‘Venlo’. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht met de beschikbare parkeeraanbieders die aan uw wensen voldoen. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters gebruiken. Hierdoor vindt u nog sneller de aanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u klikken op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Op dit formulier dient u uw persoons- en contactgegevens in te vullen. Na het invullen van het formulier kunt u de reservering afronden door te betalen. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging per mail. Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Veelgestelde vragen over parkeren in Venlo

In Venlo zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Rondom de stad zijn er twee P+R locaties, namelijk P+R Stationsplein en P+R Van Laerstraat. Bij Van Laerstraat kunt u uw auto gratis parkeren. Voor Stationsplein geldt dat u uw auto hier tegen een voordelig tarief kunt parkeren. Als u verder reist met uw OV-chipkaart of NS-abonnement, dan krijgt u korting op het dagtarief voor het parkeren.

De kosten voor het parkeren in Venlo verschillen per locatie. Om de voordeligste parkeeraanbieder te vinden die aan uw wensen voldoet, is het verstandig om onze vergelijkingstool te gebruiken. Zo vindt u snel de aanbieder die bij u past!

Rond het centrum van Venlo zijn blauwe zones. Als u hier parkeert als bezoeker, dan dient u een parkeerschijf te gebruiken. Dit is van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00-18:00. Op zondag is dit van 12:00 tot 18:00. De maximale parkeertijd is 2 uur. Buiten deze venstertijden van de blauwe zones heeft u geen parkeerschijf nodig.

In het centrum van Blerick en Tegelen zijn er blauwe zones. Voor beide geldt een maximale parkeertijd van 3 uur. Van maandag tot en met zaterdag gelden de maximale parkeertijden in de blauwe zones van 8:00 tot 18:00. In Blerick op vrijdagavond tot 20:00. En in Tegelen op donderdagavond tot 21:00.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk