Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Almelo

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Almelo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Almelo

Gaat u een dag naar Almelo toe? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van een parkeerplek! Op onze website vindt u een vergelijkingstool. Met deze vergelijkingstool kunt u snel en eenvoudig parkeerplekken in en rondom het centrum van Almelo met elkaar vergelijken. Als u de parkeerlocatie heeft gevonden die bij u past, kunt u direct een parkeerplek reserveren. Zo hoeft u niet op de dag zelf rond te zoeken naar een plek. Bovendien is vooraf reserveren ook een stuk goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek regelen!

Het Overijsselse Almelo is een bedrijvige stad in het midden van Twente. Almelo wordt ook wel de waterstad genoemd; het water van de Aa loopt door tot de Markt, diep in het centrum. Door de centrale ligging is de stad makkelijk te bereiken voor verschillende delen van het land. Dit zorgt er ook voor dat het een populaire regio is om te bezoeken, en niet alleen om de gigantische paasvuren die er jaarlijks zijn. De stad wordt gekenmerkt door de textielindustrie. Dit is terug te zien in de vele fabriekspanden die door de stad te vinden zijn. Een aantal bezienswaardigheden in de stad komen dan ook uit deze tijd, zoals Het Wevershuisje. Ook is er ruime keuze voor eten en drinken met uiteenlopende soorten restaurants en cafés. Dit zorgt voor een gezellig stadscentrum, waar het een plezier is om te winkelen. Voor de liefhebbers van natuur is Almelo ook zeker een aanrader. Zo zijn er verschillende fiets- en wandelroutes waarop u het Twentse landschap kunt ontdekken.

Door het ruime parkeeraanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd een parkeerplek vinden in de buurt van uw bestemming. Al onze aanbieders worden door ons gecontroleerd om u te verzekeren van de beste kwaliteit. Daarnaast hebben onze klanten de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Bovendien is elke parkeeraanbieder voorzien van extra informatie over faciliteiten en veiligheid. Wij trachten een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de parkeerlocaties. Zo weet u wat u kunt verwachten van de verschillende locaties.

Voordelig parkeren in Almelo

In Almelo heeft u verschillende parkeermogelijkheden. Allereerst kunt u uw auto parkeren bij één van de twee P+R-locaties, namelijk station Almelo en Almelo de Riet. Deze locaties bevinden zich aan de rand van de stad. Vanaf de locatie kunt u per openbaar vervoer verder reizen naar het centrum. Wilt u liever dichterbij of in het centrum parkeren? Dan kunt u uw auto op straat parkeren of in één van de parkeergarages. In Almelo kunt u uw auto tot maximaal 60 minuten op straat parkeren. De maximale duur is afhankelijk van de parkeerzone. Als u uw auto voor langere tijd wilt parkeren, kunt u uw auto het beste parkeren in een parkeergarage, zoals parkeergarage Havenpassage of parkeergarage StadsBaken.

Mede dankzij GoedkoopParkeren wordt parkeren in Almelo nóg makkelijker. Door online te vergelijken vindt u snel de voordeligste parkeeraanbieder, die voldoet aan uw wensen. Het vooraf reserveren zorgt ervoor dat u niet tegen onverwachts hoge kosten komt te staan. De combinatie, van het online vergelijken en vooraf reserveren, zorgt ervoor dat u extra voordelig kunt parkeren in Almelo. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Het reserveren van uw parkeerplek in Almelo

Bovenaan deze pagina staat de vergelijkingstool. Om uw parkeerplek in Almelo te reserveren, begint u met het invullen van de data en tijd van uw parkeerbezoek. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Hier kunt u de verschillende opties vergelijken aan de hand van prijs, locatie, klantenbeoordelingen en faciliteiten. Om nog sneller de parkeeraanbieder te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van de filters. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u direct uw parkeerplek reserveren. U vult uw persoons- en contactgegevens in op het reserveringsformulier. Vervolgens kunt u uw reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Als de betaling is afgerond, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. Hierin staat alle informatie over uw parkeerbezoek. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen over parkeren in Almelo

Als u bezorgd bent om de veiligheid van uw auto dan kunt u het beste gebruik maken van een van de parkeergarages in het centrum. Dit heeft naast een afgesloten parkeerruimte ook een gunstige locatie voor het bezoeken van de stad. Daarnaast vindt u bij elke aanbieder een lijst met veiligheidsmaatregelen zoals camera's en bewaking. Ten slotte kunt u ook nog kijken naar onze parkeertips. Zo kunt u goed voorbereid onderweg.

Wanneer u zondags gaat parkeren in Almelo heeft u de mogelijkheid om te gratis te parkeren bij een de parkeergarages. De parkeerterreinen zijn op deze dag gesloten.

Als u van plan bent om langer te parkeren in Almelo dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van straat parkeren. De maximale duur van straat parkeren ligt namelijk op 60 minuten. Voor parkeren voor onbeperkte tijd kunt u terecht bij een van de parkeerterreinen of de parkeergarages.

Almelo maakt gebruik van verschillende parkeerzones en dus ook verschillende tarieven. Om te zien wat uw parkeerbezoek kost bij verschillende parkeerlocaties kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeren in Almelo met een gehandicaptenparkeerkaart kunt u gratis doen op zowel de bestemde parkeerplaatsen als de betaald parkeren locaties. Let hier bij wel op dat de maximale parkeertijd nog van kracht is.

Op onze website ziet u per parkeeraanbieder een lijst met faciliteiten. Hierbij vindt u ook of er elektrische laadpalen aanwezig zijn op de locatie. Zo kunt u eenvoudig alle locaties zien waar u uw elektrische auto kunt parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk