Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Haarlem

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Haarlem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 12 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Houtplein
🏙 Dichtstbij centrum: P+R Roemer Visscherplein
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Haarlem

Gaat u een dag naar Haarlem en bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van de beste parkeerplek voor uw bezoek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op onze website kunt u in één overzicht het gehele beschikbare parkeeraanbod vergelijken. Zo vindt u eenvoudig de beste parkeerplekken en kunt u direct uw keuze reserveren. Zo garandeert u uzelf van een parkeerplek en kunt u zonder stress op pad.

Haarlem is een eeuwenoude stad gelegen aan de rivier het Spaarne in Noord-Holland. Door haar centrale ligging is de stad altijd al een levendige handelsstad geweest. Door de rijke historie zijn er verschillend monumentale panden en bezienswaardigheden te vinden. Zo vindt u bijvoorbeeld de Grote of St. Bavokerk aan de Grote Markt. Het orgel van deze kerk is wereldberoemd en wordt jaarlijks in de spotlight gezet tijdens het Internationaal Orgelfestival. Naast historie is er ook veel cultuur te vinden. Zo zijn er meerdere musea, waaronder het Frans Hals Museum en het Teylers Museum. Haarlem is altijd een aantrekkelijke woonstad geweest, en het gezellige en sfeervolle centrum laat zien dat het nog steeds het geval is. Zo kunt u volop winkelen bij de meest diverse winkels en boetiekjes in de zogenoemde 'Gouden Straatjes' die om het marktplein te vinden zijn. Ook voor culinaire hoogstandjes kunt u hier terecht. Er is een zeer groot aanbod van cafés en restaurants die u kunt ontdekken, waaronder een restaurant met 2 Michelin sterren.

Waar in Haarlem u ook heen gaat, met het parkeeraanbod van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u altijd een parkeerplek in de buurt kunt vinden. Om ervoor te zorgen dat uw parkeerervaring zo goed mogelijk is, controleren wij altijd persoonlijk onze aanbieders. Zo weet u zeker dat u veilig en betrouwbaar kunt parkeren. Ook kunt u de ervaringen van klanten voor u lezen, om zo goed voorbereid mogelijk op pad te gaan. Ten slotte vindt u ook bij elke parkeerlocatie een lijst met aanwezige faciliteiten.

Parkeermogelijkheden in centrum Haarlem

Haarlem biedt verschillende opties aan als het gaan om parkeren. In het hart van de binnenstad is het niet mogelijk om te parkeren. Daarom heen zijn er verschillende zones waar u kunt straat parkeren. In sommige zones geldt er een maximale parkeerduur van 3 uur. Deze parkeerzones hebben verschillende parkeertarieven. Naast straat parkeren kunt u ook parkeren in een van de garages of parkeerterreinen. Zo is er bijvoorbeeld Parkeergarage De Dreef en Parkeergarage Houtplein. Hoewel gratis parkeren in Haarlem niet mogelijk is, helpt GoedkoopParkeren u graag met het laag houden van de kosten. Dit doen wij onder andere met onze vergelijkingstool, waarmee u eenvoudig de beste deals kunt vinden. Daarnaast hoeft u bij ons geen extra kosten te betalen bij het reserveren van een parkeerplek. Zo blijft het parkeren in Haarlem betaalbaar!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplaats?

Uw parkeerplaats reserveert u met de vergelijkingstool. Deze vindt u bovenaan de pagina. U vult hier de datum en tijd van uw parkeerbezoek in en druk vervolgens op de gele knop. Vervolgens krijgt u een overzicht voor u met alle beschikbare parkeerplekken. U kunt vervolgens alle opties vergelijken aan de hand van prijs, locatie, faciliteiten en gemiddelde klantenbeoordeling. U kunt hier gebruik maken van de filter functie om u te helpen. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op 'reserveren' en vult u uw gegevens in. Vervolgens betaald u direct uw boeking via een van de vertrouwde betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is verwerkt krijgt u in de inbox van uw e-mail een reserveringsbevestiging met alle nodige informatie. Zo bent u helemaal voorbereid voor uw bezoek aan Haarlem. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen over parkeren in Haarlem

Als u de binnenstad van Haarlem gaat bezoeken, dan kunt u het beste gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. In dit geval zijn dit de parkeergarages De Appelaar, De Kamp, Raaks en Station.

Het is helaas niet mogelijk om gratis te parkeren in Haarlem. Haarlem hanteert de gehele week een uurtarief.

Haarlem kent 2 P+R locaties in de omgeving. De eerste vindt u aan de noordzijde van het treinstation Overveen. De tweede locatie vindt u aan de noordzijde van het treinstation Haarlem Spaarnwoude. Op beide terreinen kunt u gratis parkeren. Het treinstation in Haarlem zelf heeft geen P+R locatie.

De feestdagen waarop u gratis kunt parkeren in Haarlem zijn Kerst, Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren.

Hoewel de prijzen voor parkeren verschillen per locatie betaald u een gemiddeld uurtarief van €3,-. Voor de exacte prijs van uw parkeerbezoek kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool bovenaan de pagina.

GPK-houders kunnen gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen in Gouda zowel als alle betaalde parkeerplaatsen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk