Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Assen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Assen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage de Nieuwe Kolk
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Mercurius
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Assen

Gaat u een dagje Assen verkennen? Bij GoedkoopParkeren kunt u de beste deals vinden op het gebied van parkeren. Met onze vergelijkingstool bekijkt u snel en eenvoudig alle parkeeraanbieders voor Assen in één overzicht. Vervolgens kunt u online uw parkeerplek reserveren, zodat u gegarandeerd bent van een plek. Zo bent u een paar keer klikken verwijderd van een zorgeloze parkeerervaring.

Assen is de hoofdstad van provincie Drenthe. Voor veel mensen is de stad bekend door het TT-circuit, maar dat is niet alles wat Assen te bieden heeft. De stad, ontstaan als een nonnenklooster, is uitgegroeid tot de bedrijvige stad van vandaag. Door de grote hoeveel keuze qua horeca kent de stad een gezellig centrum wat ideaal is voor een terrasje, maar ook voor een middagje winkelen. Aan de noordzijde zijn vooral de grote winkelketens te vinden, terwijl u aan de zuidkant de kleinere shops en boetiekjes kunt ontdekken. Omdat het verleden van de stad Assen terug te traceren is tot de 13e eeuw, zijn er verschillende monumentale gebouwen te vinden, zoals het landgoed Overcingel en de abdijkerk die onderdeel was van het oude nonnenklooster. Assen dient ook erg goed als een uitvalsbasis om het Drenthe landschap te ontdekken door bijvoorbeeld een van de wandel- en fietsroutes te volgen. 

Door het brede aanbod van GoedkoopParkeren is het altijd mogelijk om een parkeerplek te vinden in de buurt van uw bestemming. Alle parkeerlocaties in Assen die u vindt op onze website worden door ons gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u veilig en betrouwbaar kunt parkeren. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de recensies van klanten voor u te lezen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten!

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek?

Om uw parkeerplek in Assen te reserveren begint u met het invullen van de vergelijkingstool, bovenaan deze pagina. U vult de datum en tijd van uw parkeerbezoek in en klikt op de gele knop. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare parkeerlocaties voor uw zoekopdracht. Hier kunt u eenvoudig de opties vergelijken aan de hand van prijs, locatie, faciliteiten en gemiddelde klantenbeoordeling. Ook is er een filter functie die u kunt gebruiken om het vergelijken nog gemakkelijker te maken. Nadat u een keuze heeft gemaakt, klikt u vervolgens op reserveren. U kunt uw gegevens invullen en betaald direct de parkeerplek via een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringbevestiging met alle benodigde informatie. Zo bent u helemaal klaar voor vertrek!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Voordelig parkeren Assen centrum

Parkeren in Assen kunt u op verschillende manier doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk op in bepaalde delen van de stad te straat parkeren. Hier zijn verschillende parkeerzones voor. Over het algemeen kunt u hier maximaal 2 tot 4 uur staan. In de parkeerzone in de Oranjebuurt is het mogelijk om onbeperkt te parkeren. Naast straat parkeren kunt u ook eenvoudig gebruik maken van een van de 7 parkeergarage's in Assen van bijvoorbeeld Q-Park, Interparking of ParkBee. Ten slotte is er nog een P+R terrein in de buurt van het treinstation, waar u ook gebruik van kunt maken.

Hoewel gratis parkeren in Assen niet mogelijk is, helpen wij u graag met het laaghouden van de prijs. Zo kunt u met onze vergelijkingstool eenvoudig de beste deals vinden. Daarnaast betaalt u bij GoedkoopParkeren geen reserveringskosten. Zo weet u zeker dat u parkeert tegen de laagste prijs.

Veelgestelde vragen over parkeren in Assen

Het centrum en de omgeving zijn doorgaans altijd betaald parkeren. Op zondag is het wel mogelijk om gratis te parkeren op verscheidene parkeerterreinen. De parkeergarages zijn wel betaald parkeren op zondag.

Assen kent vele parkeerlocaties met wisselende tarieven. Gemiddeld kunt u uitgaan van een uurtarief van €2,40. Om precies te zien wat de kosten zijn van uw parkeerbezoek kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Op zondagen zijn de meeste parkeerterreinen in het centrum van Assen gratis parkeren. De parkeergarage zijn op zondag wel betaald parkeren.

Assen beschikt over 1 P+R locatie bij het treinstation Assen. De parkeerlocatie is te vinden ten zuiden van het station. De locatie is betaald parkeren op elke dag van de week.

Door het grote parkeer aanbod in Assen zijn er verschillende goede locaties voor het parkeren van uw auto. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u deze parkeerlocaties eenvoudig inzien en zo de beste parkeerplek voor uw bezoek vinden.

Met uw GPK kunt u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen en de betaald parkeren plaatsen. Voor parkeren in straten met een parkeerverbod geldt een maximale parkeerduur van 3 uur.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk