Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Deventer

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Deventer

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Deventer

Bent u op zoek naar een goedkope parkeerplek in Deventer? Dan bent u bij GoedkoopParkeren aan het juiste adres. Bij ons vergelijkt en boekt u eenvoudig de beste parkeerplaatsen tegen de laagste prijs. Met onze vergelijkingstool ziet u alleen het aanbod dat past bij uw bezoek en bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. Zo hoeft u niet zoekend rond te rijden naar een parkeerplek, maar kunt u ontspannen aan uw bezoek aan Deventer beginnen.

Deventer is een Hanzestad dat zich telt als een van de oudste steden van Nederland. Hierdoor kent het verschillende historische gebouwen zoals het Waaggebouw, waarin tegenwoordig Museum de Waag te vinden is. Ook vindt u nog andere musea in de buurt, zoals het Speelgoedmuseum. De stad heeft een sfeervol uiterlijk en wordt gekenmerkt door de toren van de Lebuinuskerk. Op de markt van Deventer zijn er dagelijks markten te vinden die de binnenstad erg gezellig en levendig maken. Zo is het plein omringt door groen, maar ook door gezellig terrasjes van de vele restaurants en cafés die te vinden zijn in het centrum. De mensen van Deventer houden ook zeker van lekkers, wat duidelijk terug te zien is in historische Deventerse koek. De ouderwetse en gezellige straatjes van de stad zijn ook ideaal voor een dagje winkelen. In de stad zijn zowel de grote winkelketens te vinden, als leuke boetiekjes en eigenzinnige winkeltjes. De Overijsselse stad is ook zeker aantrekkelijk voor waterliefhebbers. De ligging aan de IJssel zorgt voor veel activiteit van bootjes en rederijen.

Door het brede parkeeraanbod van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u in de buurt kan parkeren van uw bestemming. Ons gehele aanbod wordt persoonlijk door ons gecontroleerd om er voor te zorgen dat u veilig en betrouwbaar kunt parkeren. Voor elke parkeeraanbieder kunt u daarnaast een lijst vinden met beschikbare faciliteiten (zoals elektrische laadpalen). Ook kunt u recensies teruglezen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken!

Veilig parkeren tijdens uw diverse bezoek aan Deventer

Parkeren in en om het centrum van Deventer kunt u op verschillende manieren doen. Hoewel het winkelgebied een parkeerverbod heeft, is het mogelijk om in de buurt van het winkelgebied te parkeren met straat parkeren of op een van de verschillende parkeerterrein, zoals Stromarkt en Nieuwe Markt. Daarnaast zijn er in het centrum ook verschillende parkeergarages waar u de auto kwijt kunt. Parkeergarage Op de Keizer 1 is hier het meest centraal gelegen. Voor mensen die het niet erg vinden om het laatste deel met het openbaar vervoer te reizen is er ook een P+R ten zuidoosten van het treinstation Deventer. Omdat er veel verschillende parkeerzones en parkeertarieven gelden, kan het vinden van de juiste parkeerplek best moeilijk zijn. Om u hierbij te helpen kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool. Met deze tool ziet u in één overzicht alle beschikbare parkeerlocaties en kunt u eenvoudig vergelijken. Omdat gratis parkeren in Deventer centrum niet mogelijk is, helpt GoedkoopParkeren u graag met het laag houden van de kosten. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen extra boekingskosten te betalen wanneer u online reserveert. Zo blijft het parkeren in Deventer haalbaar.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek?

Door het eenvoudige reserveringsproces bent u binnen enkele minuten klaar met het regelen van uw parkeerplek. Hier volgt een korte uitleg: U begint met het invullen van de datum en tijd van uw parkeerbezoek in Deventer. Vervolgens drukt u op de gele knop en krijgt u een overzicht van de beschikbare aanbieders te zien. Hier kunt u bijvoorbeeld de prijs, locatie, faciliteiten en klantenbeoordeling van verschillende aanbieders vergelijken. Nadat u een parkeerplek heeft gevonden dat het beste bij u past klikt u op de gele 'reserveren' knop. Vervolgens krijgt u een overzicht waarin wij u vragen uw gegevens in te vullen. Nadat u dit heeft gedaan kunt u direct uw reservering betalen. Dit doet u via een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). Nadat de betaling volledig is afgerond krijgt u een reserveringsbevestiging binnen op uw e-mail. Daar vindt u alle informatie over uw parkeren.

Veelgestelde vragen over parkeren in Deventer

Als u naar het centrum van Deventer toegaat dan kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen garages en terreinen. Als u wilt parkeren in een parkeergarage kunt u terecht bij de Centrumgarage. Voor het parkeren op een parkeerterrein kunt u terecht bij de Stromarkt of bij de Nieuwe Markt. Voor het vinden van de meest voordelige parkeerplek kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool.

Helaas is het niet mogelijk om gratis te parkeren in het centrum van Deventer. Er geldt een parkeertarief op elke dag van de week.

Deventer kent 2 P+R locaties. Bij het station Deventer Colmschate vindt u een P+R die de gehele week gratis is. Bij station Deventer vindt u het terrein Handelskade, gelegen aan de zuidkant. Hier betaalt u een normaal uurtarief gedurende de hele week.

Hoewel de prijzen per locatie verschillend kunt u een gemiddeld uurtarief verwachten van €2,-. Op precies te zien hoeveel uw parkeerbezoek gaat kosten kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Met uw GPK kunt u gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen in de stad. Ook kunt gratis parkeren bij parkeerplaatsen met een betaalautomaat. Wanneer u parkeert in een parkeergarage kunt u gebruik maken van een van de speciale vakken. In de parkeergarage betaald u echter wel het normale uurtarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk