Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Zaandam

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Zaandam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Rozenhof
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Zaandam

Voor parkeren in Zaandam bent u bij GoedkoopParkeren aan het goede adres. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u eenvoudig in één oogopslag alle beschikbare aanbieders zien en vergelijken. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u uw parkeerplek ook direct boeken. Hierdoor bent u gegarandeerd van een plek en hoeft u niet eindeloos te zoeken voordat u kunt parkeren. 

Zaandam is een stad in Noord-Holland en ligt aan het water de Zaan. Een van de meest kenmerkende aspecten van de stad is de Zaanse Schans. Dit is een gebied waar nog steeds de ouderwetse huisjesbouw te bewonderen. Ook vind je bij de openluchtattractie verscheidene molens en een replica van de eerste Albert Heijn. Doordat er erg veel te beleven is, is de Zaanse schans een internationale trekpleister. Naast de Schans is ook in de stad de traditionele Zaanse stijl te vinden. De verschillende gekleurde 'Zaanse huisjes' voor een leuk en uniek karakter in de stad. Een aanrader hiervoor is natuurlijk het Intell hotel, wat bestaat uit 70 gestapelde Zaanse huisjes. Het sfeervolle uiterlijk zorgt ervoor dat de stad een erg gezellig en bruisend centrum heeft. Dit maakt het winkelen of terrassen in de stad extra leuk.

Wat u ook wilt bezoek in Zaandam, door gebruik te maken van het grote aanbod van GoedkoopParkeren, weet u zeker dat u in de buurt van uw bestemming kunt parkeren. Wij bieden voor elke parkeerlocatie ook een lijst met faciliteiten zoals elektrische laadpalen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Om betrouwbaarheid te garanderen wordt elke aanbieder die u op onze website vindt door ons gecontroleerd.

Parkeermogelijkheden in Zaandam

Voor het parkeren in Zaandam heeft u verschillende opties. Zo is het mogelijk om in veel delen van de stad te straat parkeren. Dit is wel vaak voor een maximale duur van 2 uur. Voor een langere parkeerplaats kunt u gebruik maken van een van de parkeerterrein of parkeergarages. Ten slotte kunt u ook nog kiezen voor het parkeren bij een P+R. Met P+R reist u het laatste stuk met het openbaar vervoer. Gratis parkeren in Zaandam centrum is helaas niet echt meer mogelijk. Toch helpen wij u graag met het laaghouden van de kosten. Dit doen wij onder andere door geen boekingskosten te rekenen voor het reserveren van uw parkeerplek. Ook helpen wij u met het vinden van de beste parkeerdeals met onze vergelijkingstool. Zo kunt u toch voordelig parkeren in Zaandam.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Altijd parkeren op loopafstand van Zaandam Centrum

Om uw parkeerplaats in Zaandam te verzekeren kunt u binnen enkele minuten uw reservering plaatsen. U begint met het invullen van de vergelijkingstool, die u bovenaan deze pagina vindt, met de datum en tijd van uw parkeerbezoek. Vervolgens klikt u op de gele knop en ziet u het aanbod van parkeeraanbieders. Hier kunt u zien wat de prijs, locatie en beoordeling is. Ook vindt u hier een lijst met faciliteiten. Om u te helpen is er ook een filterfunctie beschikbaar. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. Na het invullen van uw gegevens betaalt u met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Na de afronding hiervan krijgt u een reserveringsbevestiging. In de bevestiging vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Mocht u hier geen antwoord vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen over parkeren in Zaandam

Er zijn 2 locaties in Zaandam waar u tijdelijk gratis kunt parkeren. Bij de parkeergarage Ebbehof kunt u het eerst uur gratis parkeren. Bij de parkeergarage Dirk van de Broek kunt u de eerste anderhalf uur gratis parkeren.

Zaandam kent 2 verschillende P+R locaties. Een vindt u bij het treinstation Zaandam Kogerveld. De andere locatie vindt u ten noorden van het treinstation Zaandam. Hier betaalt u wel een uurtarief.

Als u naar het centrum van Zaandam gaat, dan kunt u het beste gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. In dit geval zijn dit de garages Hermitage en Rozenhof. Voor kort parkeren kunt u ook maximaal 2 uur parkeren aan de Rozengracht.

Er zijn verschillende pakeertarieven in Zaandam, waardoor de kosten erg kunnen verschillend. Gemiddeld kunt u een uurtarief verwachten van ongeveer €3,20. In het centrum. Als u wilt weten hoeveel uw parkeerbezoek u gaat kosten, dan kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

GPK-houders kunnen gratis parkeren op betaalde parkeerplaatsen en gehandicapten parkeerplaatsen. Voor parkeergarages of terreinen met een slagboom betaald u wel het normale tarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk