Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 2,24 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Goedkoop parkeren Groningen Airport Eelde

Groningen Airport

Parkeren bij Groningen Airport, ook wel Eelde Airport genoemd, regelt u snel en eenvoudig via GoedkoopParkeren. Zo kunt u binnen enkele minuten diverse parkeeraanbieders vergelijken en uw parkeerplaats boeken. Door vooraf uw parkeerplek te reserveren, weet u zeker dat u uw auto ergens kwijt kunt. De parkeermogelijkheden van Airport Eelde zijn eenvoudig te filteren, op basis van bijvoorbeeld prijs of ligging. Via onze website bent u altijd verzekerd van een prettige en veilige parkeerervaring tegen de laagste prijs.

Groningen Airport Eelde is een kleinschalig vliegveld dat vliegt naar verschillende vakantie bestemmingen in Europa zoals Mallorca, Kreta en Antalya. De bestemmingen van Eelde Airport worden o.a. aangeboden door Transavia, Corendon en Tui. Door het kleinere formaat van het vliegveld vinden veel reizigers dit een rustiger en aangenamer alternatief voor grote vliegvelden. Het vliegveld is eenvoudig te bereiken via de A28.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Groningen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Airport Groningen P1
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Airport Groningen P2

Lang parkeren Groningen Airport

 Het is fijn om te weten dat als u gaat lang parkeren bij vliegveld Eelde, dat u zeker weet dat uw auto veilig staat. Om dit te garanderen controleren wij de betrouwbaarheid van onze aanbieders. Zo weet u zeker dat uw auto op een veilige plaats geparkeerd staat. Daarnaast ziet u in onze vergelijkingstool ook de verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld zien of het parkeerterrein verlicht, afgesloten of bewaakt door camera’s is. Bij Groningen Airport parkeert u bij een van de officiële aanbieders. Deze parkeerterreinen zijn van het vliegveld zelf.

Parkeertarieven Groningen Airport

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van de aanbieders. Zo heeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten.
[pricetable airport_id="2"] 

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Groningen

CEO GoedkoopParkeren

 Bij Eelde vliegveld kunt u gebruik maken van een paar parkeerterreinen. Dit zijn de terreinen P1, P2 en P3. P1 is hierbij de dichtstbijzijnde parkeerplaats en P3 is het verste weg. Dit zorgt er wel voor dat P3 ook de meest voordelige parking is. Ook voor kort parkeren kunt u terecht bij deze parkeerplaatsen.Luchthaven Groningen is relatief klein, waardoor de afstand tot de vertrekhal erg klein is. Voor alle parkeerplaatsen maakt u gebruik van Park & Walk, waarbij u lopend naar de vertrekhal toe kunt gaan. Als u iemand wilt afzetten bij de luchthaven, dan kunt u gebruik maken van de Kiss & Ride. Hier kunt u gratis staan voor een korte tijd om passagiers te laten uitstappen en bagage uit te laden. Bij de vertrekhal vindt u ook een oplaadpaal voor elektrische auto's. Hier kunt u maximaal 4 uur lang uw auto opladen voordat u uw auto parkeert. Het opladen is gratis en er zijn twee oplaadplekken beschikbaar.

Het reserveren bij Groningen Airport Eelde in 4 stappen

Het reserveren van een parkeerplek voor vliegveld Eelde is eenvoudig wanneer u gebruik maakt van onze website. In de onderstaande stappen kunt u de uitleg van het reserveringsproces lezen. Zo weet u precies hoe het werkt en kunt u snel makkelijk en snel uw eigen reservering plaatsen en uzelf garanderen van een parkeerplek.  

Om te beginnen met het reserveren, vult u de gegevens van uw parkeerbezoek in bij de vergelijkingstool. In dit geval kiest u dus voor 'Groningen Airport'. Vervolgens vult u uw datum van aankomst en vertrek in. Het is mogelijk, maar niet noodzakelijk, om de tijd ook in te vullen. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld en gecontroleerd, kunt u op de 'Vergelijk de prijzen' knop drukken. Dit brengt u vervolgens naar het overzicht van parkeeraanbieders die beschikbaar zijn voor uw reis.

U krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare aanbieders. U ziet een beschrijving zowel als andere informatie dat kan bijdragen aan uw keuze. U ziet de gemiddelde klantenbeoordeling, beschikbare faciliteiten, of u uw sleutel kunt behouden en natuurlijk ook de prijzen. Wanneer u de parkings hebt vergeleken en een keuze heeft kunnen maken, kunt u drukken op de 'Reserveren' knop.

Wanneer u een parkeerplaats heeft gekozen uit het overzicht en op 'reserveren' heeft geklikt wordt u gebracht naar een pagina waar u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld ook naar uw kentekennummer en e-mailadres. Nadat u dit heeft ingevuld kunt u direct betalen met een van de vertrouwde betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door te reserveren zet u de prijs als het ware vast, en bent u niet meer afhankelijk van wisselende parkeertarieven.

Nadat u de reservering heeft afgerond, krijgt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. In de bevestiging vindt u informatie over de dag van parkeren, de aanbieder zelf en mogelijke extra informatie. Het is altijd handig om het document helemaal door te lezen. Na dat u de bevestiging ontvangen heeft bent u klaar om zorgeloos te parkeren.

De betrouwbare aanbieders op Airport Groningen

 Om u een beeld te geven van de aanbieders voor Groningen Airport, hebben wij alle aanbieders voor u op een rij gezet. Zo kunt u in een oogopslag zien hoe het parkeerterrein eruit ziet, samen met een beschrijving en een korte lijst van faciliteiten. Voor meer informatie over een parkeeraanbieder of om te reserveren kunt u klikken op ‘meer informatie’.

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Groningen Airport

De luchthaven is eenvoudig te bereiken via de A28 afslag Eelde en ligt ongeveer op 14 minuten rijden vanaf de stad Groningen.

Iedereen die met een motorvoertuig het terrein bij de luchthaven oprijdt, dient €3,- te betalen. U mag dan 60 minuten parkeren. Ideaal als u uw auto kort wil parkeren, omdat u iemand wil wegbrengen of ophalen. Wilt u lang parkeren? Dan dient u bij terugkomst bij één van de parkeerautomaten te betalen. De kosten zijn afhankelijk van waar u uw auto parkeert tijdens uw afwezigheid. Hoe verder u van de vertrekhal parkeert, hoe goedkoper het is.

Bij Groningen Eelde Airport kunt u niet gratis parkeren.

Momenteel vliegt alleen Ryanair vanaf de luchthaven Weeze.

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Om de parkeerlocatie te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters toepassen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk