Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Schiedam

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Schiedam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: P+R Horvathweg
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Schiedam

Wilt u goed voorbereid vertrekken richting Schiedam? Reserveer dan vooraf een parkeerplek voor uw auto! Via GoedkoopParkeren kunt u eenvoudig het aanbod met elkaar vergelijken. Daarnaast kunt u ook direct een reservering maken via onze website. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Door vooraf te reserveren, verzekert u uzelf van een parkeerplek tegen het voordeligste tarief. Vooraf reserveren is namelijk een stuk goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek regelen. Daarnaast bespaart u niet alleen geld, maar zeker ook tijd! U hoeft immers niet meer op zoek naar een parkeerplek!

Schiedam is één van Nederlands oudste steden en heeft een rijke geschiedenis. De stad staat bekend om haar jenever en ’s werelds hoogste molens. Een bezoek aan het Nationaal Jenevermuseum of de Schiedamse molens kan dus niet ontbreken. Schiedam heeft een historische binnenstad met oude grachten. Wanneer u door de stad loopt, komt u langs de Basiliek van de heilige Liduina en onze lieve vrouw Rozenkrans. Verder is Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs zeker een bezoek waard. Wilt u genieten van een theatervoorstelling in Schiedam? Bekijk dan eens het aanbod bij Theater aan de Schie. Dat is een sfeervol theater in het centrum van de stad.

Als u een parkeerplek reserveert via onze website, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Bij GoedkoopParkeren vindt u namelijk een ruim aanbod van alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Bovendien is elke aanbieder voorzien van extra informatie over hun parkeerlocatie. Tot slot maken wij gebruik van echte en eerlijke recensies. Dit houdt in dat alleen onze klanten de mogelijkheid hebben om een recensie achter te laten. Hiermee proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van parkeren via onze website. Heeft u vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Waar kan ik parkeren in Schiedam

In Schiedam zijn er drie parkeergarages in het centrum, namelijk ABC parkeergarage Schiedam, Passage Schiedam en Parkeergarage Stadserf. Bij ABC parkeergarage en Passage Schiedam kunt u het eerste uur gratis parkeren. Verder zijn er een aantal P+R-locaties. Bij Pathé Schiedam kunnen bezoekers van de bioscoop en treinreizigers hun auto tegen een laag tarief parkeren. Verder zijn er bij het station van Schiedam twee P+R locaties, namelijk P+R Parallelweg en P+R Hovarthweg. Het dagtarief van reizigers is maximaal €4,-. Het reguliere parkeertarief per dag is €6,85. Per 60 minuten betaald u zo’n €1,95.

Om u te helpen, heeft GoedkoopParkeren de mogelijkheden voor u op een rij gezet. Hierdoor wordt het parkeren in Schiedam een stuk eenvoudiger. Op deze pagina vindt u een dan ook een kaart met daarop de locatie van de verschillende parkeeraanbieders. Zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe werkt het online vergelijken en reserveren van een parkeerplek?

U begint met het invullen van uw gewenste locatie en data. In dit geval is dat ‘Schiedam’. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens. Elke parkeeraanbieder is voorzien van een korte toelichting. Heeft u specifieke wensen? Maak dan gebruik van de filters. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u klikken op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. U dient dit formulier volledig in te vullen. Daarna kunt u de reservering afronden door te betalen. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Nadat de betaling is voltooid, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail komen. Het is daarom verstandig om ook uw ongewenste mailbox te controleren. Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Veelgestelde vragen over parkeren in Schiedam

Ja. Er geldt betaald parkeren in en rondom het centrum van Schiedam

De kosten voor het op straat parkeren in Schiedam verschillen per sector. In sector A geldt een tarief van €2,40 per uur. Daarbij geldt een maximum dagtarief van €12,70. In de andere sectoren geldt een tarief van €1,90 met een maximum dagtarief van €7,-.

Op zon- en feestdagen kunt u in Schiedam gratis op straat parkeren. Daarnaast is het niet mogelijk om gratis te parkeren in Schiedam. In Vijfsluizen kunt u wel gratis parkeren. Vanaf daar kunt u per openbaar vervoer verder reizen naar Schiedam.

Als u een OV-chipkaart of een NS-Business Card heeft, dan kunt u voordelig parkeren bij de P+R Schiedam. De voorwaarde is dat u op dezelfde dag een treinreis maakt in Nederland, en u in- en uitcheckt op een ander treinstation. Gaat u meerdere dagen weg? Dan ontvangt u ook de korting. Daarvoor geldt wel dat u het P+R terrein verlaat op de dag dat u terugkomt met de trein. Als u het terrein verlaat, dient u eerst uw OV-chipkaart of NS-Business Card te scannen. Dan wordt automatisch de korting verrekend. Vervolgens dient u met dezelfde betaalpas te betalen waarmee u bent ingereden. Na de betaling opent de slagboom en kunt het terrein verlaten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk