Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Antwerpen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Antwerpen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 26 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Meir
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Antwerpen

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek in Antwerpen? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een parkeerplek. Op onze website vindt u een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Om de parkeeraanbieder te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van onze online vergelijkingstool. Als u specifieke wensen heeft, kunt u de filters gebruiken. Vervolgens kunt u ook direct uw parkeerplek reserveren. Met vooraf reserveren verzekert u uzelf van een parkeerplek tegen een voordelig tarief. Vooraf reserveren is namelijk een stuk goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek zoeken. Bovendien bespaart u, naast geld, zeker ook tijd!

Antwerpen is een levendige stad, op de rechteroever van de Schelde, waar u van alles kunt doen. De stad heeft een prachtig historisch centrum met bijzondere panden met diverse bouwstijlen. Verder kunt u er verschillende musea bezoeken, zoals het Diamantenmuseum en het Zilvermuseum. Ook kan een bezoek aan het Station Antwerpen-Centraal, door Antwerpenaren ook wel Centraal Station, Middenstatie of Spoorwegkathedraal genoemd, niet ontbreken.

Bij GoedkoopParkeren kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website vindt u namelijk alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Daarnaast is elke aanbieder voorzien van extra informatie over de betreffende parkeerlocatie.

De parkeermogelijkheden in Antwerpen

Antwerpen is een populaire bestemming. De stad trekt veel Belgische en Nederlandse dagtoeristen. Dat betekent dat de vraag naar parkeerplekken hoog is. Gelukkig is de stad voorzien van een ruim aanbod van parkeeropties. Allereerst is het mogelijk om uw auto bij een P+R-locatie te parkeren. De stad heeft negen P+R-locaties rondom de stad. Vanaf deze locaties kunt u het openbaar vervoer nemen naar de binnenstad. Wilt u liever in het centrum parkeren? Dan heeft u twee opties. Het is zowel mogelijk om uw auto op straat te parkeren als in een parkeergarage of op een parkeerterrein. Over het algemeen is parkeren in een garage of op een terrein goedkoper, dan op straat parkeren.

GoedkoopParkeren zet de mogelijkheden voor u op een rij. Hierdoor wordt parkeren in Antwerpen nóg makkelijker. Daarnaast is het prettig om niet te veel te betalen voor uw parkeerplek. Via onze website vindt u eenvoudig de voordeligste parkeeraanbieder, die voldoet aan uw wensen. De combinatie, van het online vergelijken en vooraf reserveren van een parkeerplek, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Antwerpen! Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe werkt het?

Allereerst vult u uw gewenste locatie en datum in. In dit geval is dat ‘Antwerpen’. Check uw ingevulde gegevens, en klik dan op de gele knop. Vervolgens verschijnt er een overzicht met de beschikbare parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving van de locatie en faciliteiten. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier dient u uw persoons- en contactgegevens op in te vullen. Als u het formulier heeft ingevuld, kunt u uw reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om met iDeal, PayPal of creditcard te betalen. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Het is daarom verstandig om ook uw ongewenste mail te controleren. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen over parkeren in Antwerpen

De kosten voor het parkeren in Antwerpen verschillen per locatie en parkeeraanbieder. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool vindt u snel de voordeligste parkeeraanbieder die aan uw wensen voldoet.

In Antwerpen zijn er verschillende locaties waar u gratis kunt parkeren. Op één van de P+R locaties rondom de stad kunt u gratis parkeren. Vervolgens kunt u eenvoudig verder reizen naar het stadscentrum per fiets of openbaar vervoer. De P+R locaties zijn ideale opties als u langer in de stad moet zijn. Verder vindt u langs de Scheldekaaien twee gratis parkeerterreinen. Op het Zuid kunt u ook gratis parkeren op het plein van de Gedempte Zuiderdokken.

In Antwerpen zijn er verschillende kleurzones. Deze zones hebben verschillende regels met betrekking tot het parkeertarief en de maximale parkeertijd. De Rode Zone houdt in dat u maximaal 3 uur in het Centrum van Antwerpen mag parkeren tegen een stijgend tarief. Voor de Groene Zone geldt betaald parkeren van 9:00 tot 19:00, uitgezonderd van Zurenborg en de wijk Zuid. Daar geldt betaald parkeren tot 22:00. U mag hier maximaal 10 uur parkeren. Voor de Gele & Roze Zone geldt betaald parkeren van 9:00 tot 19:00 voor maximaal 10 uur. En voor de Blauwe Zone geldt dat u van 9:00 tot 19:00 maximaal 2 uur gratis mag parkeren met een parkeerschijf. Deze regelingen gelden van maandag tot en met zaterdag, tenzij anders is aangegeven.

Als u op zoek bent naar een parkeerplek nabij Antwerpen Airport, dan kunt u het beste gebruikmaken van onze online vergelijkingstool. U kunt dan eenvoudig alle beschikbare parkeeraanbieders en hun services met elkaar vergelijken. Zo vindt u snel de parkeeraanbieder die bij u past!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk