Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop Parkeren Amsterdam

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Amsterdam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 143 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage IJDock
🏙 Dichtstbij centrum: P+R - Q-Park Oostpoort
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren Amsterdam

Gaat u binnenkort met de auto naar Amsterdam? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een parkeerplek! Op onze website kunt u gebruikmaken van een vergelijkingstool. Daarmee kunt u alle parkeeropties in Amsterdam, die voldoen aan uw gewenste data, met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u direct uw parkeerplaats reserveren. Op de dag zelf hoeft u niet meer door het centrum van Amsterdam te rijden op zoek naar een plek, maar rijdt u rechtstreeks naar uw gereserveerde parkeerplek. Door online uw parkeerplek in Amsterdam te reserveren, bespaart u een hoop tijd. Daarnaast is vooraf reserveren een voordeliger dan ter plekke een parkeerplek zoeken.

Goedkoop parkeren in Amsterdam

Wij helpen u graag om de parkeerkosten zo laag mogelijk te houden. Eén van de manieren waarop we dit doen is door u een overzicht te geven van de parkeeraanbieders. Daarbij kunt u eenvoudig de prijzen met elkaar vergelijken. Bent u benieuwd naar de voordeligste beschikbare parkeeraanbieder? Gebruik dan de filters. Wanneer u reserveert bij GoedkoopParkeren betaalt u géén extra boekingskosten. Ten slotte zet u met het reserveren de prijs van de parkeerplek vast en betaalt u geen onverwachts hoge kosten. Zo kunt u eenvoudig en goedkoop parkeren in Amsterdam.

Parkeertarieven Amsterdam

De parkeertarieven in Amsterdam hebben te maken met de verschillende parkeermogelijkheden en parkeerzones. Allereerst kunt u uw auto op straat parkeren. Het voordeel hiervan is dat uw auto dicht bij uw bestemming kunt parkeren. Dit is vaak erg duur. De exacte parkeertarieven vindt u bij de betaalpalen in de straat. U kunt uw auto ook parkeren in een van de parkeergarages of parkeerterreinen in en om het centrum van de stad. Dit is een goedkopere optie. Wilt u liever nog goedkoper parkeren? Dan kunt u uw auto kwijt bij een van de negen P+R locaties rondom het stadscentrum. De kosten voor het openbaar vervoer zitten niet inbegrepen bij de parkeerkosten. De verschillende parkeeropties hebben ook verschillende parkeertarieven. Om u alvast een beeld te geven van de parkeerkosten van de parkeeraanbieders in Amsterdam vindt u hieronder een overzicht van enkele aanbieders. Voor alle beschikbare aanbieders kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Amsterdam parkeren centrum

Het centrum van Amsterdam heeft een hoop bezienswaardigheden die u kunt bezoeken en activiteiten die u kunt ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld winkelen in de Kalverstraat, een bezoek brengen aan de Dam, het Leidseplein of het Rijksmuseum. Verder kunt u naar evenementen in bijvoorbeeld de RAI of de ArenA. Gaat u naar het werk of school met de auto? Ook dan kunt u via onze website een parkeerplek reserveren. U kunt namelijk parkeren in de buurt van de scholen en universiteiten. Amsterdam is een populaire stad onder zowel bezoekers van Amsterdam als toeristen, waardoor het vaak erg druk is. Het is daarom verstandig om uzelf te verzekeren van een parkeerplek. Vanwege het grote parkeeraanbod in Amsterdam kunt u bij GoedkoopParkeren altijd een parkeerplaats vinden in de buurt van uw bestemming.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Parkeergarages in Amsterdam

In de hoofdstad zijn er verschillende parkeergarages te vinden van o.a. Q-Park. Omdat de stad zo groot is heeft u een brede keuze: er zijn ongeveer 100 parkeergarages te vinden door de hele stad. Enkele centraal gelegen parkeergarages zijn Q-Park de Bijenkorf, Stadhuis, Rokin en Markenhoven. De tarieven van de verschillende garages zijn afhankelijk van de locatie. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u uw eindbestemming invullen. Zo krijgt u alle parkeergarages in de buurt te zien. Naast parkeergarages zijn er ook nog verschillende parkeerterreinen. Deze terreinen liggen wat verder weg van het centrum en worden voornamelijk gebruikt voor lang parkeren in Amsterdam of bezienswaardigheden, zoals het Amsterdamse Bos.

P+R Amsterdam

Amsterdam heeft verschillende P+R locaties in en om de stad. Met P+R parkeren parkeert u uw auto op een terrein en reist u het laatste gedeelte van uw reis met het openbaar vervoer. Meestal vindt u de P+R terrein in de buurt van treinstations zoals Amsterdam Centraal, grote evenement locaties en transferia. In Amsterdam vindt u onder andere de locaties P+R Zeeburg, P+R Sloterdijk, P+R RAI Parking, P+R Amsterdam-Noord en Q-Park Bos en Lommer. Bij P+R locaties zijn vaak voordeliger dan parkeren in het centrum en u kunt er langer blijven staan.

Veelgestelde vragen over parkeren in Amsterdam

Het tarief op zondag is voor het centrum en de meeste parkeerterreinen hetzelfde tarief als andere dagen. Voor de zones buiten het centrum kunt u wel makkelijker straat parkeren zonder kosten. Amsterdam Noord is hierbij een uitzondering en hanteert wel een zondagtarief.

Er zijn verschillende P+R locaties met wisselende tarieven. Gemiddeld ligt het uurtarief rond de €3 met een maximaal tarief dat kan oplopen tot 40 euro per dag. Het is dus handig om van te voren uw parkeerbezoek te plannen.

Amsterdam heeft ontzettend veel aanbod als het gaat om parkeerterreinen en parkeergarages. Om een goede keuze te maken tussen een van de bijna 100 mogelijke parkeerlocaties, kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool. Daar ziet u alle aanbieders voorzien van bijvoorbeeld de prijs en de locatie. Zo kunt u de beste plek vinden die voldoet aan uw eisen.

Om uzelf te verzekeren van een veilige parkeerplaats kunt u kijken naar de faciliteiten van de parkeeraanbieders. Hier ziet u namelijk ook de veiligheidsmaatregelen zoals omheining, camera beveiliging en bewaking. Om helemaal voorbereid op pad te gaan kunt u ook kijken naar onze parkeertips.

Als u lang wilt parkeren in Amsterdam heeft u verschillende opties. Een van de voordeligste en gunstigst gelegen locaties is de parkeergarage Oosterdok. Gelegen naast het centraal station betaalt u daar een van de voordeligste dagtarieven van de stad.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk