Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Roermond

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Roermond

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Roermond

Gaat u een dagje weg met de auto naar Roermond? Door gebruik te maken van GoedkoopParkeren hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplek! Met de vergelijkingstool op onze website vindt u snel en eenvoudig een parkeerplek in Roermond die aansluit aan uw wensen. Vervolgens kunt u de gekozen parkeerplek online reserveren, en bent u verzekerd van een plek. Zo kunt u makkelijk uw auto wegzetten en genieten van uw dag in de stad.

Roermond, zoals de naam al suggereert, ligt bij de uitmonding van de rivier Roer op de Maas. Deze Limburgse stad heeft rijke historie en een gemoedelijk stadscentrum. Doordat het geloof een groot onderdeel speelt in de stad zijn er door Roermond heen veel religieuze gebouwen te vinden, zoals kapellen, kerken en een kathedraal. In de stad vind u ook musea zoals het Cuypershuis. Voor winkelen en terrassen bent u ook zeker aan het goede adres. De bruisende binnenstad maakt het een ideale locatie om een dagje te winkelen. Ook is er op loopafstand van het centrum Designer Outlet Roermond te vinden. De terrassen en restaurants zijn door de hele stad te vinden, waardoor u op alle plekken in Roermond gezelligheid kunt vinden.

Waar in Roermond u ook heen gaat, door het grote aanbod aan parkeerplekken in de stad, kunt u altijd in de buurt van uw bestemming parkeren. Alle parkeerplaatsen die u tegenkomt op onze website worden door ons gecontroleerd om betrouwbaar parkeren te kunnen garanderen. Ook kunt u een beter beeld krijgen van de locatie door de ervaringen van andere klanten te lezen. Elke aanbieder is voorzien van een lijst van faciliteiten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen? Kijk eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

Voordelig parkeren centrum Roermond

Parkeren in en om het centrum van Roermond kan op verschillende manieren. Hoewel het niet mogelijk om in het hart van het centrum te parkeren is het mogelijk om er omheen te parkeren. U kunt straat parkeren, maar dat zijn vaak kort parkeerplekken waar u niet langer dan een uur kunt staan. Voor een langer parkeerbezoek in de buurt van het centrum kunt u gebruik maken van een van de parkeergarages zoals parkeergarage de Oranjerie of parkeergarage Roercenter. Net buiten het centrum vindt u ook verschillende parkeermogelijkheden zoals bijvoorbeeld een P+R. Met P+R rijdt u het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer.

Door de verschillende parkeerzones en parkeertarieven is het soms moeilijk om een voordelige parkeerplek te vinden. Omdat gratis parkeren in Roermond bijna niet meer mogelijk is, is het fijn als u niet te veel hoeft te betalen. Door gebruik te maken van GoedkoopParkeren ziet u in één oogopslag het parkeeraanbod met de verschillende prijzen. Zo kunt u eenvoudig de meest voordelige optie kiezen. Daarnaast hoeft u bij ons geen extra boekingskosten te betalen wanneer u reserveert. Zo kunt u toch parkeren tegen de laagste prijs.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe het werkt: Reserveren van uw parkeerplek in Roermond

Om te beginnen met het reserveren van uw parkeerplek, vult u uw gegevens in in de vergelijkingstool. Deze tool vindt u bovenaan de pagina. Nadat u de datum en de tijd van uw parkeerbezoek heeft ingevuld, klikt u op de gele knop. U ziet vervolgens een overzicht met alle beschikbare parkeeraanbieders voor uw parkeermoment. U kunt hier gemakkelijk de verschillende opties vergelijk aan de hand van prijs, locatie, facililiteiten en klantenbeoordeling. Met de filterfunctie kunt u nog sneller vergelijking. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op de reserveren knop. U vult u gegevens in en betaald vooraf met een van de vertrouwde betaalmethodes (bijv. iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt sturen wij een reserveringsbevestiging naar uw e-mail. Daar staat alle informatie in die u nog heeft. Zo heeft u alles geregeld en kunt u zorgeloos parkeren in Roermond!

Veelgestelde vragen over parkeren in Roermond

U kunt alleen gratis parkeren voor de eerste 2 uur in Roermond Oost. In en om het centrum geldt betaald parkeren voor de gehele week.

Hoewel de prijzen voor parkeren in Roermond verschillen per locatie, kunt u een gemiddeld uurtarief verwachten van ongeveer €2,-. Voor de exacte kosten van uw parkeerbezoek kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool op onze website.

Als u de outlet van Roermond gaat bezoeken kunt u parkeren op het terrein Outlet. Hier betaalt u een dagtarief van €4,-.

Het treinstation Roermond kent 2 P+R terreinen. Deze kunt u vinden aan de noord- en zuidzijde van het station. Op beide terreinen geldt een uurtarief voor elke dag van de week. Dit uurtarief is voor beide terreinen hetzelfde.

GPK-houders kunnen in straten met een parkeerverbod en gehandicaptenparkeerplaatsen maximaal 3 uur gratis parkeren. In blauwe zones kunt u onbeperkt parkeren. Op betaalde parkeerplaatsen betaalt u het normale uurtarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk