Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Düsseldorf Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 103 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Perfect Park
🤲 Goedkoopste: Relaxpark Düsseldorf
✈️ Dichtstbij vliegveld: Park & Fly Valet Düsseldorf

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Düsseldorf Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Düsseldorf Airport

Parkeer uw auto eenvoudig bij Düsseldorf Airport door te reserveren bij GoedkoopParkeren. Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale aanbieder. Om snel de aanbieder te vinden die voldoet aan uw wensen kunt u gebruikmaken van onze online vergelijkingstool. Daarmee kunt u eenvoudig het parkeeraanbod voor Düsseldorf Airport vergelijken op basis van prijs, faciliteiten en extra’s. Zo vindt u parkeerplekken met elektrische laadpalen, een autowasservice en meer. U maakt een keuze en reserveert uw parkeerplek binnen enkele minuten. Op de dag zelf rijdt u simpelweg naar de vooraf gereserveerde parkeerplek. Zo kunt u zorgeloos beginnen aan uw reis.

Goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport

Bij GoedkoopParkeren kunt u profiteren van waar voor uw geld. Wij hebben direct contact met de parkeeraanbieders op onze website en doen daarnaast ons eigen onderzoek om ervoor te zorgen dat u goede kwaliteit krijgt. Dankzij onze samenwerking met parkeeraanbieders kunnen wij dezelfde prijzen of zelfs lagere prijzen aanbieden. Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u snel en gemakkelijk zien welke parkeerplekken beschikbaar zijn voor goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport en welke aanbieder de goedkoopste optie biedt. Door vooraf te reserveren, kunt u de prijs voor goedkoop parkeren vastzetten en eventuele financiële verrassingen voorkomen. Tot slot betaalt u bij ons geen boekingskosten.

Lang parkeren Düsseldorf Airport

Wilt u lang parkeren? Bij GoedkoopParkeren hebben wij verschillende betrouwbare en goedkope aanbieders beschikbaar met diverse diensten. Over het algemeen zijn de parkeerplaatsen waar u zelf uw auto kunt parkeren, en vervolgens per shuttlebus naar de vertrekhal kunt, de goedkoopste opties voor lang parkeren. Een goedkope aanbieder met shuttle service is PARKinDUS. U kunt ook gebruikmaken van een valet service, waarbij u uw auto direct bij de vertrekhal kunt afgeven. Bij terugkomst staat uw auto ook weer voor u klaar. Hoewel deze optie duurder is, is het wel handig en snel voor lang parkeren. Bepaalde aanbieders bieden extra diensten aan, zoals de mogelijkheid om uw auto schoon te laten maken of om gebruik te maken van elektrische oplaadpalen. Houd er rekening mee dat de parkeertarieven tijdens drukke periodes, zoals zomervakanties of feestdagen, hoger kunnen zijn. Om de beste deals te vinden voor lang parkeren is het aan te raden om de tarieven van verschillende aanbieders te vergelijken met behulp van GoedkoopParkeren.

Parkeertarieven Düsseldorf Airport

Om u een beeld te geven van de parkeertarieven bij Düsseldorf Airport vindt u hieronder een tabel met verschillende aanbieders en hun prijzen. De tarieven staan niet vast en zijn gebaseerd op bijvoorbeeld seizoen, faciliteiten, afstand en parkeervorm. De prijzen hieronder gelden voor een periode van 7 dagen. 

Parkeerlocatie Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Parking Spaces DUS 2 39,00 15 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Ich Parke Selber 66,99 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park & Fly Düsseldorf 73,00 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
PARKinDUS 79,00 4 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Valetparking-DUS 80,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Flugpark DUS 82,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00
Park & Fly Valet Düsseldorf 93,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Hive Park Düsseldorf 100,00 4 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
ParkenFlughafen DUS 100,00 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Spaces DUS Valet 109,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Airportparking Valet 139,99 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Queen Park Valet DUS 140,00 1 min Buiten Valet Parking Geopend van 03:00 - 00:00
Park4Holiday Valet 140,00 1 min Buiten Valet Parking Geopend van 03:00 - 00:00
Universum Parking 140,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00
Cleverparks Düsseldorf 154,99 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
VIP Parken Valet Düsseldorf 169,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Parken Flughafen Dus Express 190,00 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Düsseldorf Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 04/09/2024 t/m 11/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Düsseldorf

Düsseldorf Airport

In de buurt van het vliegveld vindt u officiële en onofficiële aanbieders. Officieel betekent in dit geval dat de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf zijn. Op Düsseldorf Airport kunt u kiezen tussen Terminal parkeren (P1, P2, P3, P7, P8) en Langzeit parkeren (P4, P5, P23, P24) voor het parkeren van uw auto. De parkeergarages P1, P2, P3, P7 en P8 liggen heel dicht bij de terminal en zijn de meest comfortabele optie, maar niet de goedkoopste. De Langzeit parkeerplaatsen zijn goedkoper. U kunt kiezen uit overdekte parkeergarages P4 en P5 of onoverdekte parkeerterreinen P23 en P24. De meeste parkeerplaatsen zijn overdekt, behalve P23 en P24. De parkeergarages hebben een maximale inrijhoogte van 1,90 meter tot 2,10 meter en als u parkeert in P4 of P5, kunt u gratis gebruikmaken van de SkyTrain monorail naar de terminal. De loopafstand van P23 naar de terminal is minimaal 5 minuten en van P24 is het 15 minuten lopen naar de terminal. Bij Düsseldorf Airport is het niet mogelijk om gratis te parkeren. Het kan wel goedkoper zijn om te kiezen voor een onofficiële parkeeraanbieder. Voorbeelden van onofficiële parkeeraanbieders zijn Park & Fly Valet Düsseldorf, ParkenFlughafen DUS en Hive Park Düsseldorf.

Het vliegveld is ook eenvoudig te bereiken met de trein. Zo kunt u bijvoorbeeld een treinreis boeken via NS International. Vanaf het treinstation bent u binnen 7 minuten bij de aankomsthal met een SkyTrain, de monorail van de luchthaven. Ook kunt u gebruikmaken van verschillende busverbindingen. Wilt u iemand brengen of ophalen? Dan kunt u parkeren op één van de terreinen voor kort parkeren. Bij P11 en P12 betaalt u €2,- voor per kwartier. Als u iets langer wilt parkeren, dan kunt u beter gebruikmaken van P2 of P3.

Over Düsseldorf Airport (DUS)

Düsseldorf Airport is een internationale luchthaven net over de grens bij Venlo in Duitsland. Het vliegveld ligt ten noorden van de stad Düsseldorf aan de snelweg 44 en is één van de grootste luchthavens van het land. Meer dan 70 vliegmaatschappijen vliegen naar bijna 200 bestemmingen in 48 landen, zowel binnen als buiten Europa. Door het ruime aanbod van de luchthaven is Düsseldorf ook aantrekkelijk voor reizigers uit Nederland en een goed alternatief voor Schiphol.

Het reserveren bij Airport Düsseldorf in 4 stappen

Begin met het invullen van de vergelijkingstool. U geeft hier aan op welke datum en vanaf welk vliegveld u vertrekt. Na het invullen, klikt u op de knop om het beschikbare aanbod te vergelijken.

U krijgt een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Nu kunt u eenvoudig gaan vergelijken. Dit kunt u doen aan de hand van onder andere de prijs, de locatie en de parkeervorm. Op de vergelijkingspagina kunt u gebruikmaken van de filterfunctie of kunt u meer lezen over de parkeeraanbieders door op meer informatie te klikken.

Nadat u een aanbieder heeft gekozen, kunt u doorgaan met de reservering. U wordt naar de boekingspagina geleid. Hier dient u enkele gegevens in te vullen. Vervolgens kunt u de betaling afronden door te betalen. De betaling gaat via één van de betrouwbare betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard).

Na het afronden van de reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail. Hier vindt u alle informatie over uw reservering en het parkeren. Het is dus handig om de bevestiging even door te lezen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar naar uw gereserveerde plek toe te rijden en uw auto te parkeren!

De betrouwbare aanbieders op luchthaven Düsseldorf

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Düsseldorf Airport

De prijs voor het parkeren van uw voertuig hangt af van de parkeeraanbieders en hun aangeboden faciliteiten en parkeervormen. De kosten zijn daardoor erg verschillend. Op onze vergelijkingspagina kunt u een overzicht verkrijgen met de beschikbare parkeeraanbieders. De prijzen die worden gehanteerd worden per dag aangegeven in het handige overzicht. Wij hanteren de prijzen die de parkeeraanbieders hanteren, en soms zelfs lager. Daarnaast kunt u ook de faciliteiten en parkeervormen die worden aangeboden met elkaar vergelijken.

Dat kan uiteraard! Er zijn diverse parkeerterreinen beschikbaar rondom Düsseldorf Airport waar u veilig kunt parkeren. We staan in nauw contact met de parkeeraanbieders die beschikken over deze parkeerterreinen. Hierdoor blijven we altijd op de hoogte van de laatste aanpassingen. Per aanbieder kunt u de veiligheidsmaatregelen terug vinden in de lijst van faciliteiten. Daarnaast worden de terreinen door onszelf gecontroleerd, zodat we zelf goed kunnen zien hoe de veiligheid van uw voertuig wordt gewaarborgd.

Düsseldorf staat op de 3e plek van de grootste luchthavens van Duitsland. Jaarlijks komen er ongeveer 22,5 miljoen passagiers door het vliegveld. Dit is vergelijkbaar met de 25,5 miljoen jaarlijkse passagiers van Schiphol. Dagelijks vliegen er ongeveer 600 vliegtuigen per dag naar 172 verschillende bestemmingen over de hele wereld. In de afgelopen jaren is Düsseldorf wel populairder geworden, waardoor het regelmatig druk op het vliegveld.

Er wordt aangeraden om 1,5 tot 2 uur van tevoren in te checken. Het is daarom belangrijk om optijd aanwezig te zijn op de luchthaven. De aangeraden tijd die u van tevoren aanwezig dient te zijn is daarnaast afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u een vlucht maakt en de eindbestemming die u heeft. Voor vluchten naar de USA is het bijvoorbeeld aan te raden om extra tijd mee te rekenen. Bekijk daarom goed welke eindbestemming u heeft en met welke luchtvaartmaatschappij u gaat vliegen.

Voor de mensen die moeten wachten op hun vlucht, overstap, of gewoon een kijkje willen nemen bij Düsseldorf Airport, zijn er verschillende leuke activiteiten en plekken. Zo kunnen liefhebbers van vliegtuigen bijvoorbeeld vertoeven op een van de observatiedekken. Ook heeft Düsseldorf een nieuw vervoersysteem: de SkyTrain, een monorail systeem tussen de terminal en het treinstation. Dit moderne alternatief zorgt ervoor dat passagiers binnen 7 minuten heen en terug kunnen reizen. In de luchthaven zelf vindt u verschillende leuke winkels, restaurants en barretjes. Door de verschillende bezienswaardigheden wordt het wachten op een vlucht een stuk aangenamer.

Düsseldorf Airport kent verschillend parkeerterrein die zich op loopafstand bevinden van een van de 3 terminals (A,B en C). De meeste parkeerterreinen hebben ook invalide parkeerplekken. Om te zien welke parkeerterreinen specifiek rolstoeltoegankelijk zijn en mindervalide parkeerplekken hebben, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool bovenaan de pagina. Daar vindt u alle beschikbare faciliteiten van de parkeeraanbieders.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk