Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Schiphol

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

🚗 Aantal parkeerterreinen: 67 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: NH Schiphol
🤲 Goedkoopste: Mobihub | Schiphol Noord Oost
✈️ Dichtstbij vliegveld: ValetSchiphol

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Schiphol

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Schiphol

Bij GoedkoopParkeren boekt u eenvoudig uw parkeerplek bij Schiphol. Wij hebben een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Op onze website vindt u zowel kleine als grote parkeeraanbieders. Hierdoor vindt u gegarandeerd een aanbieder die bij u past. Door de vergelijkingstool in te vullen, krijgt u een handig overzicht van de parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens. Als u een geschikte parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u ook direct een parkeerplek reserveren. Vooraf reserveren heeft twee voordelen. Allereerst is het een stuk goedkoper, dan op de dag zelf een parkeerplek regelen. Daarnaast bespaart u uzelf een zoektocht op de dag zelf. Bij Schiphol kunt u dus goedkoop en eenvoudig uw auto parkeren.

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport

Bij GoedkoopParkeren helpen we u graag met het vinden van de beste deals! Op onze website vindt u een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Wij hebben goede afspraken met onze aanbieders waardoor wij dezelfde, en in sommige gevallen zelfs lagere, prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Zo vindt u snel de goedkoopste aanbieder. Tot slot betaalt u bij ons geen boekingskosten.

Lang parkeren Schiphol

Schiphol biedt vele mogelijkheden voor zowel kort als lang parkeren. Als u voor langere periode wil parkeren, dan wilt u er zeker van zijn dat u de auto op een veilige parkeerplek zet. Om u hiervan te verzekeren, controleren we alle aanbieders op onze website. Daarnaast vindt u bij elke aanbieder een lijst met faciliteiten. Zo weet u welke veiligheidsmaatregelen er aanwezig zijn. Daarnaast wilt u voor lang parkeren op Schiphol ook niet te veel betalen. Door gebruik te maken van een goedkope aanbieder kunt u behoorlijk wat geld besparen. De prijs van parkeerplaatsen is afhankelijk van verschillende factoren. Eén van deze factoren is de parkeervorm, zo is een shuttle parking vaak de goedkoopste optie. Ook faciliteiten en services hebben invloed op de prijs. Zo zijn binnen parkeerplekken met elektrische laadpalen bijvoorbeeld duurder dan een buiten parkeerplek zonder extra's. Voorbeelden van goedkope aanbieders zijn Q-Park Schiphol en Mobihub | Schiphol West.

Parkeertarieven Schiphol

Om u een beeld te geven van de parkeertarieven bij Schiphol vindt u hieronder een overzicht met tarieven. Deze parkeertarieven zijn gebaseerd op een periode van zeven dagen. Benieuwd naar de parkeertarieven voor uw reisperiode? Vul dan onze vergelijkingstool in.

Parkeerlocatie Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Q-Park Schiphol 60,50 16 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | Schiphol West 69,00 6 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | Schiphol-Rijk 71,00 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | Schiphol Oost 72,00 8 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Eazzypark A3 Schiphol 80,00 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Eazzypark A1 Schiphol 80,00 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
GreenParking Schiphol 99,00 11 min Buiten Shuttle Parking
Locatie Z, Middenweg 7
24 uur per dag geopend
Central Parking Schiphol 105,00 11 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Eazzypark Valet Schiphol 110,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
iParking Schiphol 124,50 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Central Parking Valet Schiphol 125,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
ValetSchiphol 125,99 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
ParkingPoint Schiphol 145,00 12 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
ParkingPoint Valet Schiphol 150,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Xclusive Parking Valet Schiphol 150,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Xclusive Parking Schiphol 150,00 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
The Valet Guys Schiphol 177,50 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
NH Schiphol 230,00 5 min Buiten Park, Sleep & Fly
2 pers. kamer
24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 04/09/2024 t/m 11/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij Schiphol Airport

Schiphol

Doordat Airport Schiphol één van de grootste luchthavens is van Nederland zijn er ontzettend veel verschillende parkeeraanbieders en mogelijkheden. Zo zijn er officiële parkings beschikbaar, zoals Schiphol P3, en privium parkeerplaatsen, zoals P6. Op de kaart hiernaast kunt u duidelijk zien waar de verschillende parkeerterreinen van Airport Amsterdam zich bevinden. Er zijn echter ook diverse onofficiële parkeeraanbieders, zoals Mobihub, Q-Park en Eazzypark.

Op onze website vindt u alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Naast de externe controles controleren wij ook zelf ons aanbod van parkeeraanbieders. Hiermee proberen wij u een zo goed mogelijk aanbod aan te bieden. Wordt u gebracht of gehaald? Dan kunt u terecht bij de Kiss & Ride zones van Schiphol, die vindt u door de borden 'vertrek' te volgen. Als u iets langer wilt blijven, dan voor alleen het laten uitstappen, dan kunt u parkeren bij P1 Parkeren, Halen en Brengen. Daar kunt u maximaal 7 uur parkeren. Schiphol Airport is eenvoudig te bereiken vanaf de A4. Ook kunt u het vliegveld bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld met de trein naar Schiphol. Ten slotte kunt u ook nog gebruik maken van de taxi naar Schiphol.

Over Schiphol (AMS)

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en één belangrijkste luchthavens in Europa (bron: Wikipedia). Daarom vliegt u vanaf Schiphol naar maar liefst 332 bestemmingen in bijna 100 landen. Bij Schiphol zijn er veel verschillende luchtvaartmaatschappijen actief, zoals onder andere KLM, Tui, Corendon en nog veel meer. Bij Schiphol kunt u gebruikmaken van verschillende parkeervormen, zoals Shuttle Parking, Valet Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly.

Het reserveren bij Schiphol in 4 stappen

In 4 eenvoudige stappen reserveert u uw parkeerplek bij Schiphol. Hieronder staan de stappen uitgelegd.

U begint het proces met het invullen van de data waarop u wilt parkeren. Daarnaast kunt u ook de tijd van aankomst invullen. Vervolgens klikt u op de gele knop. U krijgt dan een overzicht van de parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens.

U kunt nu beginnen met vergelijken. U kunt filteren op de prijs, afstand, parkeervorm of faciliteiten. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op de 'Reserveren' knop.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, komt u op de reserveringspagina. Hier vult u de benodigde gegevens, zoals uw kenteken en e-mailadres, in. Vervolgens betaalt u de reservering met één van de betrouwbare betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Na het betalen ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Heeft u deze ontvangen? Dan bent u klaar om te parkeren!

De betrouwbare aanbieders op luchthaven Schiphol

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Schiphol

De prijs van uw parkeerplek is afhankelijk van verschillende dingen. Een hiervan is de parkeervorm. Zo is bijvoorbeeld valet parkeren duurder dan shuttle parkeren. Wat uw parkeerplaats precies kost, kunt u zien in het aanbieders overzicht in de vergelijkingstool bovenaan de pagina.

Voor kort parkeren zodat bijvoorbeeld iemand kan ophalen of wegbrengen naar de hal is mogelijk bij Schiphol P1. Zonder reservering is het mogelijk om tot 48 uur te parkeren. Met reservering kan dit langer.

Kiss en Ride is bedoeld voor mensen die snel hun vrienden of familie gedag zeggen, voordat ze weer wegrijden. U parkeert dus niet zo zeer bij Kiss en Ride, maar zet alleen mensen af of haalt mensen op. Dit wordt op Schiphol streng gecontroleerd.

Schophol adviseert om niet eerder dan 4 uur voor het vertrek van uw vlucht te komen. Dit heeft te maken met verspreiding van de drukte. Wanneer u eerder komt is het mogelijk dat bijvoorbeeld de incheckbalie voor uw vlucht nog gesloten is.

De afslagen richting de verschillende parkeerlocaties van Schiphol liggen allemaal aan de A4 en zijn eenvoudig te bereiken. Op de snelwegen vindt u ook duidelijke borden voor de specifiekere locaties waar u naar toe wilt rijden. Wilt u goed voorbereid zijn? Plan dan voor u vertrekt met de auto uw reis.

Als u voordelig wilt parkeren bij Schiphol dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van shuttle parking. Omdat u de auto wat verder weg zet scheelt dit vaak in de kosten. Ook is het handig om ruim voor uw vertrek uw parkeerplek te reserveren. Zo bent u niet afhankelijk van wisselende tarieven en bespaar u nog meer geld. Wilt u meer weten over reserveren? Kijk dan naar onze algemene veelgestelde vragen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk