Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 3,86 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Schiphol

Schiphol

Parkeren bij Schiphol Airport wordt gemakkelijk gemaakt door GoedkoopParkeren. Met de auto naar het vliegveld gaan geeft u natuurlijk meer vrijheid en minder zorgen dan met het openbaar vervoer. Door gebruik te maken van onze website kunt u uzelf verzekeren van een parkeerplek tegen de laagste prijs garantie. Naast parkeren bij Schiphol, bieden wij ook andere locaties aan voor bijvoorbeeld parkeren in Amsterdam. Op onze website kunt u de parkeerproviders van luchthaven Schiphol met elkaar vergelijken en zo een parkeerplek vinden die voldoet aan al uw eisen. Deze kunt u vervolgens eenvoudig online reserveren. Zo kunt u bijvoorbeeld kijken wat het parkeeraanbod is voor valet parking voor Schiphol. Daarnaast kunt u ook de parkeermogelijkheden zien voor een specifieke locatie zoals Schiphol P3; een van de officiële parkeerplaatsen van het vliegveld. Reserveer direct uw parkeerplek voor een voordelig tarief!

Of u nu wilt lang parkeren bij Schiphol of kort parkeren om vrienden of familie op te halen of weg te brengen, GoedkoopParkeren helpt u om uw parkeerervaring zo makkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Omdat u via onze website van te voren een parkeerplek kunt reserveren, kunt u tijdens uw reis naar vliegveld Schiphol u zorgeloos verheugen op uw reis. In het geval dat u toch vragen heeft over het parkeren bij Schiphol, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast Schiphol Airport bieden wij onze service ook aan bij andere internationale airports. Zo kunt u GoedkoopParkeren bijvoorbeeld ook gebruiken als u vliegt vanaf Düsseldorf Airport en vanaf Zaventem Airport.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

🚗 Aantal parkeerterreinen: 74 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: 24/7 Parking
✈️ Dichtstbij vliegveld: Top Parking Valet

Goedkoop Parkeren Schiphol Airport

Omdat u natuurlijk voordelig uw auto wilt parkeren als u gaat vliegen, is het handig als u een overzicht heeft van verschillende providers. Wij vergelijken alle aanbieders voor u, zodat u kunt genieten van lage prijzen. U kunt gebruik maken van de vergelijkingsstool zodat u alleen de aanbieders ziet die bij u passen. De aanbieder die u het meeste aanspreekt kunt eenvoudig online reserveren. Een extra voordeel bij GoedkoopParkeren is dat u geen boekingskosten betaald. Naast de prijs is het natuurlijk ook belangrijk dat u kunt parkeren op de manier waarop u graag wilt. Vooral als u lang gaat parkeren bij Schiphol Airport is dat erg belangrijk. Verschillende opties die u kunt overwegen in uw keuze is of u gebruik wilt maken van de valet parking of toch liever shuttle parking. Bij valet parkeren wordt uw auto voor u weg gezet, terwijl bij shuttle parking u uw auto wegzet en vervolgens met een shuttle service naar het vliegveld wordt gebracht. Ook kunt u er voor kiezen om uw auto op een binnen locatie te zetten. Mocht u vragen hebben over wat de beste opties voor u zijn, dan kunt u altijd even kijken naar onze veelgestelde vragen voor een duidelijker beeld.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een parkeeroverzicht van de luchthaven

CEO GoedkoopParkeren

Doordat Airport Schiphol een van de grootste luchthaven is van Nederland, zijn er ontzettend veel verschillende parkeeraanbieders en mogelijkheden. Zo zijn er officiële parkings beschikbaar zoals Schiphol P3, maar ook diverse onofficiële parkeeraanbieders. Op de kaart hiernaast kunt u duidelijk zien waar de verschillende parkeerterreinen van Airport Amsterdam zich bevinden. Op deze manier kunt u een geïnformeerde keuze maken waar u uw auto wilt parkeren. Naast dat we parkeerproviders met elkaar vergelijken zodat u goedkoop kunt parkeren, controleren wij ook de providers die wij aanbieden. Zo bent u zeker van betrouwbare aanbieders en kunt u gerust zijn dat u uw auto neerzet op een betrouwbare plek wanneer u op reis gaat. Met onze voordelige prijzen weet u ook zeker dat u niet te veel betaald. Wilt u zich nog extra voorbereiden op het parkeren bij Schiphol, dan kunt u onze parkeertips pagina bekijken.

Parkeren Schiphol bij een provider die bij ú past

Als u op zoek bent naar dé perfecte plek voor u bij Schiphol Airport, dan kun u gebruik maken van onze vergelijkingstool om zo de beste keuze te maken, zodat u goedkoop kunt parkeren. Hieronder leggen we in het kort uit hoe de vergelijkingstool werkt. Omdat wij regelmatig de providers controleren, bent u zeker dat u in te tool alleen maar betrouwbare aanbieders ziet. Zo staat uw auto veilig geparkeerd.

Op de GoedkoopParkeren pagina vindt u de tool waar u de locatie van waar u wilt parkeren. Daaronder kunt u invullen het aantal dagen dat u gaat parkeren, en hoe laat u aankomt. Vervolgens kunt u klikken op “Vergelijk de prijzen” om door te gaan.

Hier vindt u een overzicht van alle verschillende aanbieders die beschikbaar zijn voor uw parkeerbezoek. Hier kunt u vergelijken of u liever gebruik wilt maken van shuttle parking, valet parking, park & walk of park, sleep & fly. Bij alle aanbieders kunt u uitgaan van een uitstekende service, zodat u met een gerust hart op reis kunt. Tijdens het vergelijken kunt u ook overwegen of u bijvoorbeeld buiten uw auto parkeert of toch liever gebruik wilt maken van overdekt parkeren en of gebruik wilt maken van een autowasserij. Zo zorgt u voor de perfecte Schiphol parking experience die past bij u.

Wanneer u een provider hebt gevonden die bij u past, kunt u op de knop “Reserveren” drukken. Hier kunt u uw gegevens invullen en kiezen met welke betaalmethode u de reservering wilt voltooien.

Wanneer u de reservering heeft afgerond, krijgt u een bevestigingsmail naar het ingevulde e-mailadres. Hiermee is het proces afgerond en bent u klaar om te parkeren! Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Verschillende opties voor parkeren Schiphol

Of u nou wilt kort parkeren of toch langer parkeren, het parkeren bij luchthaven Schiphol kan op verschillende manieren. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten parking er worden aangeboden rondom het vliegveld. Zo is er bijvoorbeeld shuttle parking, valet parking, park & walk en park, sleep & fly. Wanneer u parkeerplekken gaat vergelijken, dan ziet u het aanbod dat past bij uw eisen. Het kan dus zijn dat u niet altijd alle opties krijgt. In dat geval kunt u altijd uw zoekspecificaties aanpassen voor de juiste keuze. Omdat Schiphol Parking zo groot is, kunt u ervan uitgaan dat u altijd de optie kan vinden die bij u past.

Shuttle Parking is de meest voorkomende vorm van parkeren. Als u gebruik maakt van de shuttle service, betekend dit dat u uw auto zelf kunt parkeren. Vanaf daar kunt u gebruik maken van de shuttle bus, die u naar het vliegveld toe brengt. Bij de terugreis kunt u weer gebruik maken van de shuttle bus om terug te komen bij uw auto. Shuttle parkeren zorgt er dus voor dat u voordelig kunt parkeren, omdat u makkelijk naar vliegveld Schiphol kunt komen ondanks een mogelijk grotere afstand.

Valet parkeren is een luxe en zorgeloze manier van parkeren. Valet parking zorgt ervoor dat u uw auto kunt parkeren op luchthaven Schiphol. Vanaf daar kunt u uw auto afgeven aan een valet, die de auto voor u wegzet. Met valet parking Schiphol staat u praktisch voor de vertrekhal en hoeft u zich verder geen zorgen te maken over hoe ver weg uw auto staat. Door het gemak van valet parking wordt de service steeds meer gebruikt. 

Park & Walk houdt in dat u zelf uw auto parkeert op een parkeerlocatie en dat u vervolgens te voet naar de luchthaven loopt. Dit is een handige optie zijn voor mensen die niet afhankelijk willen zijn van een shuttle bus zoals bij shuttle parking, en op elk moment naar de auto kunnen gaan.

Park, sleep & fly is een ideale optie voor mensen die overnachten bij luchthaven Schiphol voordat zij vertrekken door een vroege vlucht. Zo reserveert u bij deze optie niet alleen een parkeerplek, maar ook een overnachting bij een hotel. Het hotel zorgt ook voor het tijdige vervoer naar en van het vliegveld. Wanneer u weer terugkomt van uw reis, wordt u dus gewoon weer naar het hotel gebracht waar uw auto staat.

De aanbieders voor parkeren Schiphol Airport

Bij Schiphol parkeren zorgt voor een grote hoeveelheid providers waar uit u kunt kiezen. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij u hieronder een overzicht van verschillende parkeerproviders aan. Op deze manier krijgt u direct een indruk van het parkeeraanbod voor Schiphol Airport zowel als de extra opties van de aanbieders. Zo hebben sommige parkeerlocaties bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Ook kunt u uzelf afvragen of u dichtbij Schiphol wilt parkeren of wat verder weg en of u liever parkeert bij een extra beveiligde parking. Omdat de faciliteiten verschillend zijn per parkeerlocatie, kunt u ook zien welke pluspunten de specifieke locaties hebben. Heeft u een parkeerplek gevonden dat u aanspreekt? Reserveer direct uw parkeerplek online om het voordelig parkeertarief vast te zetten. Op deze manier bent u snel en gemakkelijk verzekerd van een parkeerplek.

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over het parkeren bij Schiphol

De prijs van uw parkeerplek is afhankelijk van verschillende dingen. Een hiervan is de parkeervorm. Zo is bijvoorbeeld valet parkeren duurder dan shuttle parkeren. Wat uw parkeerplaats precies kost, kunt u zien in het aanbieders overzicht in de vergelijkingstool bovenaan de pagina.

Voor kort parkeren zodat bijvoorbeeld iemand kan ophalen of wegbrengen naar de hal is mogelijk bij Schiphol P1. Zonder reservering is het mogelijk om tot 48 uur te parkeren. Met reservering kan dit langer.

Kiss en Ride is bedoeld voor mensen die snel hun vrienden of familie gedag zeggen, voordat ze weer wegrijden. U parkeert dus niet zo zeer bij Kiss en Ride, maar zet alleen mensen af of haalt mensen op. Dit wordt op Schiphol streng gecontroleerd.

Schophol adviseert om niet eerder dan 4 uur voor het vertrek van uw vlucht te komen. Dit heeft te maken met verspreiding van de drukte. Wanneer u eerder komt is het mogelijk dat bijvoorbeeld de incheckbalie voor uw vlucht nog gesloten is.

De afslagen richting de verschillende parkeerlocaties van Schiphol liggen allemaal aan de A4 en zijn eenvoudig te bereiken. Op de snelwegen vindt u ook duidelijke borden voor de specifiekere locaties waar u naar toe wilt rijden. Wilt u goed voorbereid zijn? Plan dan voor u vertrekt met de auto uw reis.

Als u voordelig wilt parkeren bij Schiphol dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van shuttle parking. Omdat u de auto wat verder weg zet scheelt dit vaak in de kosten. Ook is het handig om ruim voor uw vertrek uw parkeerplek te reserveren. Zo bent u niet afhankelijk van wisselende tarieven en bespaar u nog meer geld. Wilt u meer weten over reserveren? Kijk dan naar onze algemene veelgestelde vragen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk