Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Bremen Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Bremen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 11 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkservice Bremen
🤲 Goedkoopste: ParkFlug24
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Bremen Airport P1

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Bremen Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Bremen Airport

Vertrekt u binnenkort vanaf Bremen Airport en wilt u uw auto dichtbij parkeren? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van uw ideale parkeeraanbieder. Met onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig alle beschikbare aanbieders met elkaar vergelijken. Zo kunt u makkelijk een keuze maken op basis van afstand, prijs en parkeervorm. Als u een aanbieder heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kunt u uw reservering in enkele minuten afronden. Dit maakt het vliegen vanaf, en parkeren bij, Bremen Airport een stuk makkelijker. Door vooraf te reserveren, kunt u zorgeloos aan uw reis beginnen.

Goedkoop parkeren bij Bremen Airport

GoedkoopParkeren biedt klanten de mogelijkheid om goedkoop te parkeren bij Bremen Airport. Onze focus ligt op het bieden van goede kwaliteit en lage prijzen. Hiervoor werken we samen met betrouwbare parkeeraanbieders. We hebben niet alleen externe controles, maar controleren ook zelf de parkeeraanbieders. Op deze manier weten we zeker dat we onze klanten een goede parkeerervaring bieden. Doordat we de lijntjes kort houden, kunnen we snel schakelen en onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Zo weten we zeker dat onze klanten veilig en betrouwbaar kunnen parkeren. Om onze klanten te helpen bij het vinden van de beste parkeeroptie hebben we een handige vergelijkingstool ontwikkeld. Klanten krijgen een overzicht van alle beschikbare aanbieders bij Bremen Airport en kunnen eenvoudig gebruikmaken van de filters. Zo kunnen ze snel en gemakkelijk de optie vinden die het beste bij hun wensen en budget past. Bij GoedkoopParkeren zetten klanten de prijs vast door vooraf te reserveren. Zo voorkomen ze eventuele financiële verrassingen. Daarnaast brengen wij geen boekingskosten in rekening, waardoor onze klanten altijd verzekerd zijn van de laagste prijs.

Lang parkeren Bremen Airport

Bij Bremen Airport kunt u uw auto lang parkeren. De mogelijkheden voor lang parkeren zijn afhankelijk van uw voorkeuren en uw budget. Als u zo goedkoop mogelijk wil parkeren, dan is het verstandig om te kiezen voor een parkeeraanbieder met een shuttle service. Over het algemeen geldt namelijk dat shuttle parkeren het goedkoopste is. Voorbeelden van goedkope aanbieders voor Bremen Airport zijn MyParkPoint Bremen en ParkenFlughafenBremen. Zijn de parkeerkosten toch te hoog? Het is ook mogelijk om gebracht en gehaald te worden. Bij Bremen Airport is een Kiss & Ride. Hier kan uw chauffeur 20 minuten parkeren tegen een tarief van 1,-. De Kiss & Ride bevindt zich voor Terminal 1. Goed om te onthouden, is dat de parkeertarieven voor lang parkeren ook afhankelijk zijn van het seizoen. Tijdens de zomervakantie en feestdagen zijn de tarieven hoger.

Parkeertarieven Bremen Airport

Om u een actuele prijs te geven van de verschillende aanbieders voor Bremen Airport vindt u hieronder een prijstabel met onder andere de prijs, afstand en parkeervorm. Voor meer informatie over de aanbieder kunt u klikken op de aanbieder. Benieuwd naar de prijs voor uw reisdata? Maak dan gebruik van de vergelijkingstool bovenaan de pagina.

Parkeerlocatie Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
ParkenFlughafenBremen 41,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
MyParkPoint Bremen 41,00 6 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parkservice Bremen 47,00 2 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Holiday-Parking Bremen 48,99 2 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 03:00 - 00:00
MyParkPoint Valet Bremen 53,00 1 min Buiten Valet Parking Geopend van 04:00 - 00:00
ParkFlug24 65,00 2 min Binnen Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkservice Valet Bremen 67,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 30/05/2024 t/m 06/06/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Bremen

Bremen Airport

Bij het vliegveld van Bremen zijn er drie officiële parkeerplaatsen, namelijk P1, P2 en P3. Dit zijn parkeerplaatsen die onderdeel zijn van het vliegveld. P1 bevindt zich het meest dicht bij de vertrekhal. Vanaf de parkeerplaats loopt u in 3 minuten naar de vertrekhal. P1 is ideaal voor kort parkeren. P2 ligt net iets verder van de vertrekhal, dan P1. Binnen 4 minuten loopt u naar de vertrekhal. P3 is weer iets verder lopen. In 5 minuten loopt u naar het vliegveld. Omdat P3 iets verder van de vertrekhal ligt, is het goedkoper om hier te parkeren. Ideaal om uw auto voor langere tijd te parkeren! Naast officiële parkeerplaatsen zijn er ook veel onofficiële parkeerplaatsen. Kies bijvoorbeeld voor de shuttle service van ParkFlug24 of de valet service van Parkservice Valet Bremen.

Als u een alternatief zoekt voor de auto, dan heeft u verschillende mogelijkheden met het openbaar vervoer. U kunt bijvoorbeeld met de trein naar het hoofdstation van Bremen, waar u vervolgens gebruik kunt maken van een tramverbinding naar het vliegveld. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van een bus naar Bremen Airport. Deze bus brengt u ook naar het hoofdstation. Vanaf daar kunt u de tram nemen. Ten slotte kunt u nog gebruikmaken van P en R parkeren. Ook dit kunt u doen bij het hoofdstation van Bremen.

Over Bremen Airport (BRE)

Bremen Airport is een relatief kleine luchthaven in Duitsland. Toch zijn er veel reizigers die van het vliegveld gebruikmaken. Dit komt door de verschillende vluchten die er beschikbaar zijn, zowel binnen als buiten Europa. U vliegt bijvoorbeeld ook vanaf Bremen naar Noord-Afrika. Jaarlijks worden er zo'n 2,5 miljoen reizigers vervoerd (Wikipedia). Het kleine en overzichtelijke vliegveld ligt ten zuiden van de stad Bremen. Omdat Bremen relatief dicht bij de grens ligt, is het ook een aantrekkelijk vliegveld voor reizigers uit Nederland. Vanuit Nederland is Bremen Airport eenvoudig te bereiken via de A7.

Het reserveren bij Airport Bremen in 4 stappen

U begint met het invullen van de data waarop u wilt parkeren en uw gewenste locatie. In dit geval is dat 'Bremen Airport'. Als u dit heeft gedaan, klikt u op de vergelijken knop.

U ontvangt nu een overzicht van de beschikbare aanbieders bij Bremen Airport. In het overzicht kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken aan de hand van prijs, afstand, parkeervorm en sleutelbehoud. Door te klikken op de aanbieder krijgt u meer informatie over de desbetreffende aanbieder.

Als u een geschikte parkeeraanbieder heeft gevonden, dan kunt u deze ook direct reserveren. U dient enkele persoons- en reserveringsgegevens in te vullen op het reserveringsformulier. U kunt de reservering afronden door te betalen. Dit kan middels vertrouwde betaalmethodes, zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Na het reserveren, ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging via e-mail. Als u deze heeft ontvangen, dan bent u klaar om te parkeren! In de bevestiging staat alle benodigde informatie. Het is dus verstandig om deze goed door te lezen.

De betrouwbare aanbieders op luchthaven Bremen

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Bremen Airport

Het vliegveld beschikt over verschillende faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld eten bij verschillende restaurants, wat drinken bij een café of wat eten bij de McDonald’s die bij het vliegveld te vinden is. Ook vindt u in de terminal een belastingvrije winkel.

Bremen Airport ligt ten zuiden van de stad en ligt naast de snelweg 228. De snelweg kunt u bereiken vanaf het noorden van Nederland met de snelweg 28 en vanuit het zuiden met de snelweg 1. De beste plekken om de grens over te steken voor Bremen Airport zijn de A7 bij Bad Nieuweschans, de A37 bij Emmen en de A1 bij Oldenzaal.

Nee, dit is niet nodig. Sinds 2009 is het verplicht om een milieusticker op uw auto te hebben als u de binnenstad van Bremen in wilt. Het vliegveld ligt niet in de binnenstad. Daarom heeft u geen milieusticker nodig als u met de auto naar Bremen Airport gaat.

Ja, dat is uiteraard mogelijk. De veiligheid van uw voertuig staat, bij zowel ons als onze parkeeraanbieders, centraal. Wij kunnen u deze veiligheid garanderen, doordat we de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders persoonlijk controleren en wij in nauw contact staan met onze aanbieders. Hierdoor zijn we op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. De terreinen beschikken over veiligheidsmaatregelen, waarbij u kunt denken aan een omheining en beveligingscamera's.

Bij vliegveld Bremen kunt u gehandicaptenparkeerplaatsen vinden op de 3e verdiepingen van Parkhaus 1 en Parkhaus 2. U kunt ook op onze website per aanbieder kijken naar de rolstoeltoegankelijkheid.

Gratis parkeren bij Bremen Airport is helaas niet mogelijk. De luchthaven beschikt niet over een gratis kiss en ride, u betaalt € 1,- voor 20 minuten parkeren. Als u een uur wilt parkeren, dient u te parkeren bij Parkhaus 1 of 2. Hiervoor betaalt u € 3,30.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk