Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 1,99 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Bremen Airport

Bremen Airport

Gaat u binnenkort vliegen vanaf airpot Bremen, dan bent u hier op het goede adres. Bij GoedkoopParkeren kunt u parkeerplaatsen bij vliegvelden en steden met elkaar vergelijken. Vul eenvoudig en snel onze vergelijkingstool in en de beschikbare parkeeraanbieders komen naar voren. Via de filters kunt u de parkeerplaatsen zo goed mogelijk op uw wensen en behoeftes aanpassen. Heeft u een parkeeraanbieder gevonden, u kunt direct betalen op de site. 

Bremen is een kleinschalige luchthaven maar des ondanks is het een erg gewilde vliegveld onder reizigers. Vanaf Bremen gaan er niet alleen Europese maar ook internationale vluchten. Bremen heeft dus diverse bestemmingen. Dit is niet het enige waarom Bremen erg gewild is. Bremen airport ligt dichtbij de grens van Nederland, hierdoor kiezen veel Nederlanders ervoor om ook vanaf Bremen te gaan vliegen. Dit komt omdat de prijzen vaak lager liggen in het buitenland dan in Nederland zelf. Denk er dus aan om op tijd een parkeerplaats te reserveren bij Bremen airport.

Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een bijpassende parkeerplaats te vinden. Denk er ten eerste goed over na wat voor parkeervorm u graag zou willen gebruiken, er is keuze uit: valet parking, shuttle parking, park & walk of park, sleep & fly. Maar denk er ook goed over na wat voor auto u heeft. De meeste parkeergarages hebben een bepaalde maximale doorrijhoogte, heeft u een grote auto houdt hier dan goed rekening mee. Met een elektrische auto kunt u niet overal terecht, kijk er dus goed naar of de parkeeraanbieder elektrische oplaadpunten zijn. 

Belangrijke informatie voor parkeren bij Bremen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 10 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkservice Bremen
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkservice Valet Bremen

Wat u ook kiest, altijd GoedkoopParkeren bij vliegveld Bremen.

Het maakt bij ons niet uit wat u kiest, u bent altijd verzekerd van de laagste prijs. Wij GoedkoopParkeren hebben bepaalde afspraken met de parkeeraanbieders waardoor de prijzen zo laag mogelijk zijn. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs aanbieden voor de parkeerplaatsen bij de luchthaven Bremen. Zoekt u dus nog een parkeerplaats voor u auto, reserveer dan zo voordelig mogelijk een parkeerplaats bij ons. Er is veel keuze tussen de parkeeraanbieders, alle parkeerplaatsen hebben  diverse voorzieningen. Al deze voorzieningen kunt u overzichtelijk vinden bij de parkeeraanbieders. Het grootse verschil tussen de parkeeraanbieders ligt vaak tussen de parkeervormen. Maar de verschillen liggen ook zeker in overdekt parkeren en onoverdekt parkeren. Op deze manier betaald u nooit teveel. Bent u benieuwd naar wat voor parkeervormen er zijn, of hoe het reserveren van een parkeerplaats bij ons werk? Hieronder vindt u meerdere teksten waarin dit voor u wordt uitgelegd.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

De officiële parkeerplaatsen van luchthaven Bremen

CEO GoedkoopParkeren

Bremen airport heeft om precies te zijn 5 officiële parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn onderdeel van de luchthaven zelf. Alle officiële parkeerplaatsen zijn park & walk, u loopt binnen enkele minuten naar de luchthaven. Hiernaast ziet u een overzichtelijke plattegrond van de officiële parkeerplaatsen. Zoals u kunt zien ligt P1 het dichtstbij de luchthaven, hoe hoger u in de getallen gaat hoe veder u moet lopen naar de airport. Alle park & walk parkeerplaatsen liggen altijd op een fatsoenlijke loopafstand

Bij Bremen airport kunt u ook onofficiële parkeeraanbieders vinden. Dit houdt niet in dat ze minder betrouwbaar zijn. Alle parkeeraanbieders die u bij ons op de site staan zijn door een strenge selectie gekomen en zijn zeker betrouwbaar. Bent u benieuwd naar onze parkeeraanbieders, vul dan onze vergelijkingstool in. Deze kunt u bovenaan aan de pagina vinden.

Wilt u in beide gevallen goed voorbereid zijn op het parkeren, bekijk dan onze parkeertips. Op deze manier weet u precies wat u moet doen om het parkeren van uw auto zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Hoe kunt u online reserveren?

Bij ons GoedkoopParkeren kunt u dus parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en direct reserveren. Heeft u interesse bij een parkeerplaats via ons te reserveren, hieronder vertellen wij in 4 stappen wat u moet doen om tot een reservering te komen. Zo hopen wij u te helpen om zo makkelijk mogelijk door het proces heen te komen, waardoor u binnen enkele minuten klaar bent.

Wij raden u aan om zo snel mogelijk een parkeerplaats voor uw auto te reserveren als u uw reis heeft geboekt. Dit omdat het op sommige periodes erg snel kan gaan met plekken. Als u dus optijd reserveert heeft u de grootste kans dat u een ruimer aanbod krijgt waardoor u beter naar uw wensen kunt kijken. Vul als eerste u airport en de gewenste tijden in op onze vergelijkingstool. Deze kunt u bovenaan op onze website vinden.

Wanneer u de vergelijkingstool goed heeft ingevuld kunt u op vergelijk de prijzen klikken. Alle beschikbare parkeeraanbieders komen nu bij u naar voren. Wilt u het zoekgebied verkleinen, maak dan gebruik van onze filters. Wilt u meer informatie over een bepaalde parkeeraanbieder klik dan op meer informatie. Hier vindt u informatie over onder andere de aanwezige faciliteiten en de locatie van de parkeerplaats.

Heeft u een parkeeraanbieder gevonden die goed bij u en uw wensen past, dan is het tijd om te reserveren. Dit doet u door op de button te klikken met reserveren. Wanneer u dit heeft gedaan komt u op de reserveringspagina, hier moet u bepaalde gegevens invullen zoals uw naam, aantal passagiers en uw kentekennummer. U kunt direct uw reservering betalen. Dit is alleen mogelijk met veilige betaalmogelijkheden als VISA, Ideal en Mastercard.

Wanneer u de reservering heeft afgerond krijgt u binnen 24 uur een bevestigingsmail. De mail wordt gestuurd naar de mail die u heeft opgegeven tijdens de boeking. Heeft u geen mail ontvangen, bekijk dan uw spam of neem contact op met onze klantenservice die u op meerdere manieren kunt bereiken.

De verschillende parkeervormen

Als u uw auto gaat parkeren bij een luchthaven Bremen zijn er meerdere parkeervormen waaruit u kunt kiezen. De parkeervormen die worden aangeboden zijn: shuttle parking, valet parking, park & walk en park, sleep & fly. Hieronder leggen wij u uit wat elke parkeervorm inhoudt, zo kunt u de parkeervorm kiezen die het beste bij u past.

Met shuttle parking rijdt u zelf met uw auto naar de parkeerplaats van de parkeeraanbieder. Het bedrijf waarbij u heeft gereserveerd zorgt ervoor dat u met een shuttle bus naar Bremen airport wordt. Bij u terugreis zorgt het bedrijf er natuurlijk ook voor dat er weer een shuttle bus voor u klaar staat om weer naar uw auto terug gebracht te worden.

Bij valet parking rijdt u op de dag van vertrek naar het vliegveld van Bremen. Hier staat een chauffeur van het bedrijf voor u klaar die uw auto veder zou brengen naar de parkeerplaats. Nadat u uw auto dus heeft afgegeven kunt u gelijk door de luchthaven in. Terugweg neemt u contact op met het bedrijf als u weer bent geland. Hun zorgen er dan voor dat uw auto voor u klaar staat op de afgesproken plek.

Met park & walk parkeer u uw auto zelf op een parkeerplaats. Deze parkeerplaatsen liggen op gepaste loopafstand van Bremen airport. Op deze manier bent u binnen een paar minuten lopen bij het vliegveld. Terugweg kunt u direct naar uw auto lopen en uw terugreis veder vervolgen.

Met park, sleep & fly boekt u niet alleen een parkeerplaats maar ook een overnachting. U rijd de dag voor vertrek naar het hotel toe, u parkeert hier uw auto en overnacht in het hotel. De volgende dag zorgt het hotel ervoor dat u optijd bij Bremen airport bent zodat u uw vlucht kunt halen. Terugweg wordt u door het hotel weer opgehaald vanaf het vliegveld en kunt u ervoor kiezen om nog een nacht te overnachten of uw reis te vervolgen naar huis.

De parkeeraanbieders van luchthaven Bremen

Bij het vliegveld van Bremen hebben wij meerdere parkeeraanbieders. Hieronder hebben wij een aantal parkeeraanbieders voor u op een rijtje gezet zodat u gemakkelijk kunt zien wat Airport Bremen te bieden heeft. Staat in dit overzicht de perfecte plek voor u? Reserveer direct uw plek door op de reserveren knop te drukken. Voor een overzicht van alle aanbieders kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool bovenaan deze pagina.

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Bremen Airport

De kosten voor het parkeren van uw voertuig kunt u zo goedkoop maken als u zelf wilt. Er worden daarbij natuurlijk welke vaste prijzen gehanteerd, echter hanteren wij de prijzen die de parkeeraanbieders ook hanteren, en soms zelfs lager. Hierdoor kunt u voordelig parkeren nabij de luchthaven. Daarnaast hebben diverse faciliteiten en parkeervormen ook invloed op de prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld soms de keuze maken uit overdekt parkeren, of gebruik maken van een wasserette. Hierdoor zal het tarrief wellicht wat hoger zijn dan terreinen die deze faciliteiten niet aanbieden. Dit geldt ook voor de parkeervormen, sommige parkeervormen zijn voordeliger dan de ander, zoals dat bij Shuttle Parking (vaak) het geval is. De terreinen die deze vorm aanbieden, liggen vaak wat verder van de luchthaven af dan bijvoorbeeld een Park & Walk, waardoor deze terreinen (meestal) voordeliger aangeboden kunnen worden.

Bremen Airport heeft in totaal 5 officiële parkeerplaatsen. Dit betekent dat het vliegveld over parkeerplaatsen beschikt die onderdeel zijn van de luchthaven zelf. De parkeerplaatsen liggen alle 5 op een gepaste loopafstand van het vliegveld, en daarmee kunt u binnen enkele minuten bij de terminal zijn. Daarentegen zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen, die net zo betrouwbaar zijn, maar voordeliger aangeboden kunnen worden. Deze terreinen zijn van aanbieders elder dan de luchthaven en liggen vaak wat verder weg.

Nee dit is niet nodig. Sinds 2009 is het verplicht om een milieusticker op uw auto te hebben als u de binnenstad van Bremen in wilt. Het vliegveld ligt niet in de binnenstad waar u geen milieusticker nodig heeft.

Ja, dat is uiteraard mogelijk. De veiligheid van uw voertuig staat bij zowel ons, als onze parkeeraanbieders centraal. Wij kunnen u deze veiligheid garanderen, doordat we de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders persoonlijk controleren en wij in nauw contact staan met onze aanbieders. Hierdoor zijn we op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen en de laatste aanpassingen die worden getroffen. De terreinen beschikken over veiligheidsmaatregelen, waarbij u kunt denken aan een omheining en beveligingscamera's.

Soms is dat wel mogelijk, maar het kan ook zijn dat u de autosleutels dient af te geven bij de parkeeraanbieder. Bij de parkeeraanbiederes wordt aangegeven of u uw sleutels kunt behouden of af dient te geven. Als u de autosleutels moet afgeven, heeft dat er mee te maken dat zij het parkeerterrein zo goed mogelijk willen gebruiken. Ook kunnen de parkeervormen hier invloed op hebben, bij Valet Parking is het namelijk vanzelfsprekend dat u de autosleutels afgeeft bij de parkeeraanbieder, omdat zij uw voertuig naar het parkeerterrein zullen brengen. Uiteraard worden uw sleutels altijd veilig in bewaring genomen.

Bremen Airport beschikt over diverse faciliteiten, waarbij u kunt denken aan diverse winkels en restaurants. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van het dakterras, vanaf waar u de vliegtuigen kunt zien vertrekken. Hierdoor hoeft u zich tijdens het wachten op uw vlucht niet te vervelen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk