Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Hoofddorp

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Hoofddorp

🚗 Aantal parkeerterreinen: 10 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: NH Schiphol
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Spicalaan
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Hoofddorp

Parkeren in Hoofddorp kan soms betekenen dat u lang moet zoeken voordat u een parkeerplek gevonden heeft. GoedkoopParkeren helpt u om zo snel en eenvoudig mogelijke de beste parkeerplek te vinden. Door onze vergelijkings- en boekingstool bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. U vergelijkt het beschikbare aanbod en kies welke optie het beste bij u aansluit. Vervolgens kunt u direct de reservering afronden. Zo heeft u alles al voor vertrek geregeld. 

Hoofddorp is een dorp in Noord-Holland, gelegen aan de westzijde van Schiphol. Gebouwd op het drooggelegde Haarlemmer meer had Hoofddorp vroeger de naam Kruisdorp. Begonnen als een relatief klein dorp, is het door veel uitbreidingen gegroeid tot bijna 78.000 inwoners in 2021. Door de constante groei van de plaats wordt Hoofddorp constant vernieuwd en verbeterd. Voor winkelaars is Hoofddorp een uitstekend uitje. Zo zijn er door het centrum verspreid verschillende winkels, winkelcentra en winkelgebieden te vinden. Daarnaast is in het midden van het centrum ook Fort Hoofddorp te vinden, wat onderdeel is van een oude verdedigingslinie van Amsterdam. Voor meer historie kunt u ook het Historisch Museum Haarlemmermeer bezoeken, over het meer en haar drooglegging. Het museum is te vinden in het Haarlemmermeerse Bos, een mooi natuurgebied ten noordoosten van Hoofddorp.

Waar u ook naar toe gaat in Hoofddorp, door het brede aanbod van GoedkoopParkeren weet u altijd een plekje te vinden in de buurt van uw bestemming. Alle parkeeraanbieders die u op onze website tegenkomt, worden door ons persoonlijk gecontroleerd om ervoor te zorgen dat uw parkeerervaring zo goed mogelijk is. De parkeerervaring van klanten voor u kunt u ook eenvoudig  teruglezen op onze website. Zo kunt u altijd de beste parkeerplek voor u vinden!

Verschillende parkeerplekken in Hoofddorp, o.a. parkeergarage en P+R

Wij willen er graag voor zorgen dat er voor ieder wat wils in ons aanbod is. Om dit te kunnen realiseren bieden wij zo veel mogelijkheid betrouwbare parkeerlocaties en parkeerplaatsen in en rondom Hoofddorp centrum en werken wij samen met verschillende aanbieders zoals Q-Park, Interparking en Parkbee. Zo kunt u parkeren waar u wilt. U heeft verschillende parkeeropties in en om het centrum van Hoofddorp. Zo zijn er verschillende straatparkeerzones waar u gebruik van kunt maken. Ook zijn er verschillende parkeergarages door het centrum heen te vinden. Ten slotte zijn er nog parkeerterreinen en een P+R locatie bij het treinstation van Hoofddorp. Bij P+R reist u het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer. Omdat de parkeertarieven en parkeerzones verschillend zijn, is het soms best onoverzichtelijk. Met onze vergelijkingstool ziet u alle mogelijkheden voor Hoofddorp in een overzicht! Hoewel gratis parkeren in Hoofddorp centrum niet mogelijk is, helpen wij u graag met het laag houden van de kosten. Zo rekenen wij bijvoorbeeld geen reserveringskosten, en doordat u vooraf reserveert bent u niet afhankelijk van wisselende tarieven.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Hoofddorp?

U reserveert uw parkeerplek door de vergelijkingstool in te vullen aan de bovenkant van deze pagina. Daar vult u de datum en tijd in. Nadat u op de gele knop heeft geklikt, ziet u het overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders. Hier kunt u eenvoudig alle opties vergelijken aan de hand van bijvoorbeeld locatie, prijs en klantenbeoordeling. Vervolgens klikt u op reserveren en vult u uw gegevens in. Nadat u dit heeft gedaan betaalt u de reservering via een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u in uw inbox een bevestiging. In deze bevestiging vindt u alle nodige informatie. Zo heeft u in enkele minuten uzelf van een parkeerplek verzekerd! Voor vragen kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen pagina of kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen over parkeren in Hoofddorp

Om het centrum van Hoofddorp is het mogelijk om voor 2 uur gratis te parkeren met een parkeerschijf.

Hoofddorp maakt gebruik van een oplopend uurtarief. Dit betekent dat uw parkeerkosten niet alleen afhankelijk zijn van de parkeer locatie maar ook de duur. Voor een overzicht van de kosten voor uw parkeerbezoek kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool.

Als u naar het centrum van Hoofddorp gaat dan kunt u het beste gebruik maken van een van de parkeergarages. De meest centraal gelegen parkeergarages zijn Polderplein, Primark en Centrum Vier Meren.

Hoofddorp kent 1 P+R locatie. Deze vindt u ten zuidwesten van het treinstation Hoofddorp. Hier betaalt u een uurtarief.

GPK-houders kunnen gratis in het centrum op de gehandicaptenparkeerplaatsen parkeren voor maximaal 3 uur. Hier gebruikt u een parkeerschijf voor. Daarna betaalt u normaal tarief. Buiten het centrum en in de blauwe zones kunt u onbeperkt parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk