Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Enschede

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Enschede

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: P+R Parkweg
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage MST
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Enschede

Wilt u een dagje uit? GoedkoopParkeren helpt u graag met het parkeren in Enschede! Door voor uw trip gebruik te maken van de vergelijkingstool op onze website kunt u eenvoudig in een overzicht alle parkeerplekken met elkaar vergelijken. Zo vindt u altijd snel een eenvoudig de beste parkeerplek voor uw trip. Uw parkeerplek reserveert u vervolgens online. Zo verzekerd u uzelf van een parkeerplek en hoeft u niet eindeloos te zoeken op de dag van uw trip. Snel, eenvoudig en stressvrij dus!

Het in Twente gelegen Enschede biedt een grote hoeveelheid activiteiten en bezienwaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een tour krijgen door de bekende Grolsch brouwerij of een rondleiding krijgen door Roombeek dat sinds de vuurwerkramp weer is opgebloeid. Ook kunt u zich verdiepen in de historie van de stad met een bezoek aan de Oude Kerk, de Synagoge van Enschede en het Rijksmuseum Twenthe. Voor shoppen en eten bent u ook op de juiste plek in de stad. Zo is er bijvoorbeeld een Twentsche Foodhall. Voor ieder wat wils dus!

Waar in Enschede u ook naar toe gaat, door het ruime aanbod op onze website is er altijd een parkeerplek te vinden in de buurt van uw bestemming. Doordat wij dit aanbod zelf ook controleren weet u zeker dat elke locatie op onze website betrouwbaar en veilig is. Om u te helpen met het vinden van de beste locatie kunt u reviews lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo weet u zeker dat u een plek kan vinden die bij uw wensen past.

Goedkoop parkeren in het centrum van de stad

In het centrum van Enschede kunt u op verschillende manieren parkeren. Zo kunt u straat parkeren, parkeren in parkeergarages van bijvoorbeeld Q-Park en kunt u gebruik maken van een van de P+R locaties. Bij P+R legt u het laatste stukje van uw reis af met het openbaar vervoer. Door de verschillende parkeerzones en parkeertarieven is het vinden van de voordeligste plek soms moeilijk. Hoewel gratis parkeren in Enschede niet meer lukt, helpt GoedkoopParkeren graag met de kosten zo laag mogelijk houden. Zo vindt u in onze vergelijkingstool eenvoudig de voordeligste parkeeroptie voor uw reis. Omdat u vooraf reserveert, bent u ook niet afhankelijk van wisselende parkeertarieven of vervelende verrassingen. Ten slotte betaalt u bij ons geen extra reserveringskosten. Door dit alles te doen helpen we u met het vinden van een parkeerplek tegen de laagste prijs.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Enschede?

Bovenaan deze website vindt u onze vergelijkingstool. Daar vult u de datum en tijd van uw parkeerbezoek in en klikt u op de gele knop. Dit brengt u naar een overzicht van alle parkeerplekken die beschikbaar zijn tijdens uw parkeerbezoek. U kunt gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken aan de hand van prijs, locatie, klantenbeoordeling en faciliteiten. U kunt klikken op meer informatie om een uitgebreidere beschrijving te vinden. Ook kunt u gebruik maken van de filter functie. Wanneer u een plek heeft gevonden die het beste bij uw reis past, klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in en betaalt online via een betrouwbare betaalmethode, zoals iDeal, PayPal of creditcard. Nadat de betaling is verwerkt krijgt u op uw e-mail een reserveringsbevestiging. Daar vindt u alle nodige informatie voor het parkeren. Nu kunt u zich met een gerust hart verheugen op uw trip naar Enschede! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over parkeren in Enschede

Op zondagen is het mogelijk om gratis te parkeren aan de straat en op een van de terreinen aan het begin van de dag. Vanaf 13:00 uur is het parkeren weer normaal tarief.

Als u het centrum van Enschede gaat bezoeken kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. Voor de zuidelijke kant van het centrum kunt u terecht bij de H.J. van Heekgarage en Mooienhof. Bij de noordelijke kant kunt u terecht bij de garages Stationsplein en Irene. Voor het vinden van de meest voordelige parkeerplek kunt u terecht bij onze vergelijkingstool.

De kosten van het parkeren zijn afhankelijk van waar u parkeert. Gemiddeld hanteert Enschede een uurtarief van ongeveer €3,-.

De betaalde uurtarieven beginnen dagelijks om 9:00 en stoppen om 19:00 uur. Uitzonderingen hiervoor zijn zondag, waar de tarieven om 13:00 uur beginnen, en donderdag, waar de tarieven om 21:00 stoppen.

Het Meubelplein valt binnen een blauwe zone. Hier gebruikt u uw parkeerschijf en mag u maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren.

Met een gehandicaptenparkeerkaart kunt u gratis parkeren op betaalde parkeerplaatsen. Dit geldt echter niet voor parkeergarages, hier betaald u het gebruikelijk parkeertarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk