Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 4,28 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Charleroi Airport

Charleroi Airport

Bent u op zoek naar een goedkope parkeerplek nabij Charleroi Airport? GoedkoopParkeren helpt u hierbij. Aan de hand van de vergelijkingstool kunt u verschillende parkeeraanbieders nabij Charleroi Airport met elkaar vergelijken. U ontvangt een overzicht met de verschillende parkeervormen en de daarbij horende prijzen. Vervolgens selecteert u de parkeeraanbieder die het beste bij u past. Door vooraf een parkeerplek te reserveren, bent u verzekerd van een plek voor uw auto tijdens uw afwezigheid. Mede dankzij GoedkoopParkeren is eenvoudig en voordelig parkeren nabij Charleroi Airport mogelijk!

Brussels South Charleroi Airport, ook wel de Luchthaven van Gosselies genoemd, ligt ten noorden van Charleroi. Brussel ligt zo'n 46km ten noorden van het vliegveld. Het vliegveld is makkelijk te bereiken via twee autowegen, namelijk de A54 en E42 (afrit 24). Charleroi Airport is geen groot vliegveld. Vanwege de geringe grootte en de nabijheid van Brussel Airport is de luchthaven van Charleroi een interessante bestemming voor low-fare luchtvaartmaatschappijen. Zoals de naam al zegt, bieden zij relatief goedkope vliegtickets aan.

Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen voor het parkeren van uw auto. Hieronder vindt u een stappenplan voor het reserveren van uw parkeerplek. Verder zijn de verschillende parkeervormen uiteengezet. Tot slot vindt u onderaan deze pagina een overzicht van enkele aanbieders bij het vliegveld van Charleroi. Hiermee proberen wij u een indruk te geven van het parkeren nabij Charleroi Airport. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charleroi Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 13 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Park & Fly Charleroi
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parking P4 Charleroi

Goedkoop parkeren nabij Charleroi Airport

Goedkoop parkeren bij Charleroi Airport is mogelijk! Benieuwd hoe? Allereerst kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Na het invullen van de vergelijkingstool ontvangt u een overzicht van de beschikbare parkeeropties en de daarbij horende prijzen. Wij raden u aan om gebruik te maken van de filters. Zo vindt u snel(ler) de  parkeeraanbieder die bij u past. Naast het gebruik van de vergelijkingstool is het verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren. Niet alleen bent u dan verzekerd van een parkeerplek. Ook geldt dat vooraf reserveren goedkoper is, dan ter plekke een parkeerplek zoeken. De combinatie, van het gebruik van onze vergelijkingstool en het vooraf reserveren, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren bij de luchthaven van Charleroi!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Overzicht van de parkeerterreinen rondom Charleroi Airport

CEO GoedkoopParkeren

Om een goede keuze te maken, is het fijn om alvast een visueel beeld te hebben van het terrein. Hiernaast vindt u een overzicht van de officiële parkeeraanbieders rondom Charleroi Airport. Officiële parkeeraanbieders worden ook door de luchthaven aangeboden. Daarnaast zijn er ook onofficiële parkeeraanbieders. Deze bieden vaak een lagere prijs. Echter worden officiële parkeeraanbieders regelmatig gecontroleerd. Daarom kunt u ervan uitgaan dat zij betrouwbaar zijn, en uw auto veilig geparkeerd staat. Ook zijn officiële parkeeraanbieders vaak dichterbij de luchthaven.

Reserveren in vier stappen

Bent u benieuwd hoe het reserveringsproces eruit ziet? Hieronder leggen wij in vier simpele stappen uit hoe u uw ideale parkeerplek kunt reserveren. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen. Komt u er nog niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Begin met het invullen van de vergelijkingstool. Vul eerst uw gewenste locatie in. In dit geval is dat 'Charleroi Airport'. Vervolgens vult u uw vertrek- en terugkomstdatum in. Als u uw gegevens gecheckt heeft, klikt u op 'Vergelijk de prijzen'. U krijgt een overzicht te zien met alle beschikbare parkeeraanbieders, die voldoen aan uw reisspecificaties.

U kunt beginnen met vergelijken. Elke parkeeraanbieder is voorzien van een korte omschrijving van de locatie en hun aangeboden services. Om het vergelijken nog eenvoudiger te maken, kunt u gebruikmaken van de filters. U kunt filters aanzetten die voor u van belang zijn. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Reserveer'.

Nadat u heeft geklikt op 'Reserveer', verschijnt er een formulier waar u uw persoons- en contactgegevens kunt invullen. Als u het reserveringsformulier heeft ingevuld, kunt u uw reservering afronden door middel van de betaling. U kunt met iDeal, PayPal of creditcard betalen. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.

Binnen 24 uur na het afronden van de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging. Deze dient u te kunnen laten zien bij aankomst op het parkeerterrein. De mail kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Het is daarom verstandig om uw ongewenste mail te controleren. Heeft u geen mail ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

De verschillende parkeervormen

Bij Charleroi Airport zijn er verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. Hieronder worden de vier parkeervormen uitgelegd. Zo kunt u de parkeervorm kiezen die het beste bij u past.

Shuttle Parking is een van de meest voorkomende parkeervormen. Als u kiest voor deze parkeervorm, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u gratis met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer gratis opgehaald vanaf het vliegveld, en teruggebracht naar de parkeerplaats. Het voordeel van shuttle parkeren is dat de parkeerplaats vaak iets verder weg van het vliegveld is. Hierdoor zijn de parkeerkosten lager.

Valet Parking is een luxe parkeervorm. Als u kiest voor valet parkeren, dan rijdt u direct naar de vertrekhal. Daar wacht een chauffeur van de parkeeraanbieder u op. Samen controleert u kort uw auto. Terwijl u aan uw reis begint, wordt uw auto veilig voor u geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto ook weer richting het vliegveld gereden. Een groot voordeel van valet parkeren is dat u geen tijd verliest.

Park & Walk houdt in dat u naar een nabijgelegen parkeerterrein rijdt. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u naar de vertrekhal lopen. Dit is een korte afstand. Bij terugkomst loopt u ook weer naar uw auto. Het voordeel van Park & Walk is dat u niet afhankelijk bent van anderen. U kunt op elk gewenst moment naar uw auto lopen.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij u een overnachting maakt in de buurt van het vliegveld. U boekt een overnachting bij een hotel, en kunt uw auto daar parkeren gedurende uw afwezigheid. Op de dag van vertrek wordt u vanaf het hotel per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald. Deze vorm van parkeren is makkelijk voor mensen die ver van de luchthaven wonen. Ook is dit een ideale parkeervorm als u op een ongunstig tijdstip vertrekt of aankomt.

Parkeeraanbieders bij Charleroi Airport

Hieronder vindt u enkele parkeeraanbieders nabij de luchthaven van Charleroi. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en hun services. Hiermee proberen we u een indruk te geven van het parkeren bij Charleroi Airport. Spreekt een parkeerplek u aan? Reserveer direct om het voordelige tarief vast te zetten!

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen Charleroi Airport

Waar u het beste kunt parkeren bij Charleroi Airport is afhankelijk van uw wensen. Om de parkeeraanbieder te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan de filters.

De kosten voor het parkeren bij Charleroi verschillen per parkeeraanbieder. De prijzen beginnen bij €15,- per dag.

Bij Charleroi Airport kunt u niet gratis parkeren. Als u toch graag gratis wil parkeren, dan kan dit in één van de nabijgelegen dorpen. Denk aan Ransart, Jumet, Gosselies of Flerus. Echter is het vanaf deze dorpen niet makkelijk om per bus het vliegveld te bereiken.

Bij Charleroi Airport kunt u gebruikmaken van één parkeervorm, namelijk shuttle parkeren. Dit houdt in dat u zelf naar de parkeeraanbieder rijdt. Nadat u of een medewerker uw auto geparkeerd heeft op het parkeerterrein of in de parkeergarage wordt u per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald.

Als u iemand wil wegbrengen of ophalen, dan zijn er twee opties. Express Parking is het meest dicht bij de vertrekhal. Hier kunt u uw auto parkeren voor €2,- voor de eerste 30 minuten. Een andere mogelijkheid is parkeren bij Parking P2. Hier mag u uw auto de eerste 5 minuten gratis parkeren.

Als u met de auto naar het vliegveld komt, dan kunt u het vliegveld eenvoudig bereiken via de N5 en E42. Ook kunt u met het openbaar vervoer naar het vliegveld komen. Charleroi Airport heeft zelf geen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Charleroi Zuid. Vanaf daar reist u verder met de bus naar het vliegveld.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk