Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Charleroi Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charleroi Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 23 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: InsidePark
🤲 Goedkoopste: DS Parking Low Cost Charleroi
✈️ Dichtstbij vliegveld: Gate Park Valet

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Charleroi Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Charleroi Airport

Regel snel en eenvoudig uw parkeerplek bij Charleroi Airport via GoedkoopParkeren. Via onze website kunt u het ruime aanbod vergelijken. Hierdoor vindt u met gemak de aanbieder die het beste bij u past. U kunt het vergelijkingsproces versnellen door gebruik te maken van de filters. Het is onder andere mogelijk om te filteren op basis van prijs, ligging of type parkeervorm. Bij ons heeft u keuze uit een betrouwbaar aanbod tegen een goedkoop tarief.

Goedkoop parkeren bij Charleroi Airport

Bij GoedkoopParkeren kunt u profiteren van een goede kwaliteit tegen de laagste prijs! Wij houden de lijntjes kort. Dat wil zeggen dat we in direct contact staan met de parkeeraanbieders die op onze website staan. Daarnaast controleren wij, naast de externe controles, ook zelf de parkeeraanbieders. Hierdoor weten we zeker dat we onze klanten kunnen voorzien van goede kwaliteit en goedkoop parkeren. Door onze samenwerkingen met aanbieders kunnen wij hetzelfde parkeertarief aanbieden als de aanbieder, en in sommige gevallen zelfs lager. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een vergelijkingstool ontwikkeld. Klanten krijgen een overzicht van de beschikbare parkings bij Charleroi Airport. Bij specifieke wensen kunt u eenvoudig gebruikmaken van de filters. Ook kunt u snel zien welke aanbieder het voordeligste is. Dit maakt goedkoop parkeren erg eenvoudig. Door vooraf te reserveren zet u de prijs vast. Zo voorkomt u eventuele financiële verrassingen. Goed om te weten, is dat u bij ons geen boekingskosten betaalt.

Lang parkeren Charleroi Airport

Naast kort parkeren kunt u ook lang parkeren bij Brussel Charleroi. De opties zijn afhankelijk van uw wensen en uw budget. Op onze website vindt u een ruim aanbod van parkeeraanbieders met verschillende services en faciliteiten. Dit gaat gepaard met een variëteit in het parkeertarief. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een valet service. Een valet service is net iets prijziger, maar biedt wel gemak en tijdsbesparing. Als u voor langere tijd uw auto wil parkeren en wil besparen op de kosten, dan kunt u voor een goedkopere parkeeraanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de shuttle service van A1 Parking Charleroi of Park & Fly Charleroi. Voor het parkeren bij Airport Brussel Charleroi is er voor ieder wat wils.

U kunt de luchthaven van Charleroi ook bereiken per openbaar vervoer. Goed om te weten, is dat Brussel Charleroi Airport niet is voorzien van een treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is het centrale station, genaamd Charleroi Sud. Vanaf daar neemt u de bus die u binnen 20 minuten naar de luchthaven brengt. Via NMBS kunt u een combinatie ticket (trein + bus) kopen.

Parkeertarieven Charleroi Airport

Ga goed voorbereid op reis en gebruik de online vergelijkingstool. Hiermee kunt u flink besparen op uw parkeerkosten. Om u alvast een idee te geven van de parkeertarieven voor het parkeren bij vliegveld Brussel Charleroi vindt u hieronder een tabel met de tarieven per aanbieder. De prijzen staan weergegeven voor een parkeerduur van 7 dagen. 

Parkeerlocatie Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
DS Parking Low Cost Charleroi 32,99 13 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park To Go 36,99 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 23:59
Royal Parking Fly 45,99 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Best Parking Fly 51,99 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Gate Park 52,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Aeropark Charleroi 55,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
ACE Parking 55,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Park & Fly Charleroi 60,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parking P3 Charleroi 60,99 3 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking P4 Charleroi 60,99 10 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
Parkwall Charleroi 61,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
InsidePark 91,99 5 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Charleroi Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 04/09/2024 t/m 11/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Charleroi

Charleroi Airport

U kunt uw auto parkeren bij één van de officiële parkeerplaatsen van het vliegveld van Charleroi. Bij Premium+ Lock parkeert u uw auto in een overdekte en beveiligde parking. Vanaf de garage heeft u een rechtstreekse toegang tot de vertrekhallen. Als u kiest voor Premium P1, dan parkeert u uw auto ook in een overdekte garage. Vervolgens loopt u binnen twee minuten naar de vertrekhal. Comfort P2 bevindt zich op zo'n vijf minuten loopafstand van de vertrekhal van Charleroi Airport. Tot slot is het mogelijk om uw auto bij Low Cost P3-P4 te parkeren. Deze parkings hebben de goedkoopste tarieven. Het is echter wel 20 minuten lopen naar de vertrekhal. Ideaal als u voor langere tijd weggaat. Bij GoedkoopParkeren kunt u ook onofficiële parkeerplaatsen boeken. De aanbieders van onofficiële parkeerplaatsen zijn vaak een stuk goedkoper. Kies bijvoorbeeld voor de shuttle parking van Aeropark Charleroi. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat op een onofficiële parkeerplaats. Naast de externe controles controleren wij namelijk ook zelf al onze aanbieders.

Als u gebracht en/of gehaald wordt, dan kunt u gebruikmaken van de Kiss & Fly-zone. U mag hier hooguit 10 minuten gratis parkeren. De chauffeur mag de auto niet verlaten. Wilt u net iets uitgebreider afscheid nemen? Parkeer uw auto dan bij P2. Daar kunt u de eerste 5 minuten gratis parkeren.

Over Charleroi Airport (CRL)

Brussels South Charleroi Airport, ook wel de Luchthaven van Gosselies genoemd, vervoert jaarlijks zo'n 6,5 miljoen passagiers (Wikipedia). De luchthaven ligt ten noorden van Charleroi. Brussel ligt zo'n 46km ten noorden van het vliegveld. Het vliegveld is makkelijk te bereiken via twee autowegen, namelijk de A54 en E42 (afrit 24). Brussel Charleroi Airport is geen groot vliegveld. Vanwege de geringe grootte en de nabijheid van Brussel Airport is de luchthaven van Charleroi een interessante bestemming voor low-fare luchtvaartmaatschappijen als Ryanair. Zoals de naam al zegt, bieden zij relatief goedkope vliegtickets aan.

Het reserveren bij Airport Charleroi in 4 stappen

U begint met het invullen van de vergelijkingstool. Vervolgens klikt u op knop die u doorstuurt naar de vergelijkingspagina.

U krijgt een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders nabij de luchthaven van Charleroi. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters gebruiken. Hierdoor vindt u nog sneller de aanbieder die bij u past. Door op de parkeeraanbieder te klikken, krijgt u meer informatie.

Als u een aanbieder heeft gekozen, dan kunt u deze reserveren. Er verschijnt een reserveringsformulier. Als u uw persoons- en reserveringsgegevens heeft ingevuld, dan kunt u de reservering afronden door te betalen. Bij ons kunt u alleen betalen met betrouwbare betaalmethodes.

Binnen 24 uur na het reserveren, ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail. Heeft u deze ontvangen? Dan bent u klaar om te parkeren! Heeft u niks ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

De betrouwbare aanbieders op luchthaven Charleroi

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Charleroi Airport

Waar u het beste kunt parkeren bij Charleroi Airport is afhankelijk van uw wensen. Om de parkeeraanbieder te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan de filters.

De kosten voor het parkeren bij Charleroi verschillen per parkeeraanbieder. De prijzen beginnen bij €15,- per dag.

Bij Charleroi Airport kunt u niet gratis parkeren. Als u toch graag gratis wil parkeren, dan kan dit in één van de nabijgelegen dorpen. Denk aan Ransart, Jumet, Gosselies of Flerus. Echter is het vanaf deze dorpen niet makkelijk om per bus het vliegveld te bereiken.

Bij Charleroi Airport kunt u gebruikmaken van één parkeervorm, namelijk shuttle parkeren. Dit houdt in dat u zelf naar de parkeeraanbieder rijdt. Nadat u of een medewerker uw auto geparkeerd heeft op het parkeerterrein of in de parkeergarage wordt u per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald.

Als u iemand wil wegbrengen of ophalen, dan zijn er twee opties. Express Parking is het meest dicht bij de vertrekhal. Hier kunt u uw auto parkeren voor €2,- voor de eerste 30 minuten. Een andere mogelijkheid is parkeren bij Parking P2. Hier mag u uw auto de eerste 5 minuten gratis parkeren.

Als u met de auto naar het vliegveld komt, dan kunt u het vliegveld eenvoudig bereiken via de N5 en E42. Ook kunt u met het openbaar vervoer naar het vliegveld komen. Charleroi Airport heeft zelf geen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Charleroi Zuid. Vanaf daar reist u verder met de bus naar het vliegveld.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk