Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 3,79 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Weeze Airport

Weeze Airport

Weet u niet zo goed waar u kunt parkeren op Weeze airport? GoedkoopParkeren helpt u graag met het zoeken van de beste parkeerplek voor u. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u makkelijk en snel een aanbieder vinden die bij uw wensen past. Ook kunt u op deze manier ervoor zorgen dat parkeren bij Weeze Airport niet te veel kost. 
Weeze Airport is een Duitse luchthaven naast het dorpje Weeze, dat net over de Nederlandse grens te vinden is. Gelegen tussen Nijmegen en Venlo, is het een ideale locatie voor reizigers uit Nederland. Het vliegveld verzorgt meerdere vluchten naar Oost- en Zuid-Europa en vele vakantie bestemmingen. Omdat het airport zo dicht bij de grens ligt en mensen niet afhankelijk willen zijn van het openbaar vervoer, gaan veel Nederlandse reizigers met de auto naar het vliegveld. Om ervoor te zorgen dat het parkeren zo makkelijk mogelijk is, kunt u bij GoedkoopParkeren vooraf reserveren. Op deze manier bent u verzekerd van een parkeerplek en kunt u met een gerust hart naar het vliegveld toe rijden
Op deze pagina geven wij u informatie over het vliegveld, hoe u een reservering kunt plaatsen en van welke parkeervormen u gebruik kunt maken. Zo kunt u goed voorbereidt aan uw reis beginnen en weet u zeker dat u een goed geïnformeerde keuze heeft kunnen maken. Op deze manier bent u goed voorbereid en wordt parkeren makkelijk, leuk en voordelig. Als u na het lezen van deze pagina nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Weeze Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Airport Weeze P2
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Airport Weeze P1

Goedkoop parkeren vliegveld Weeze

Als u op vliegreis gaat, wilt u niet teveel geld kwijt zijn aan parkeren. GoedkoopParkeren begrijpt dit en helpt u op verschillende manieren om een voordelige plek te kunnen vinden, voor zowel lang parkeren als kort parkeren. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool, kunt u alle parkeeraanbieders overzichtelijk met elkaar vergelijken. Daarnaast hoeft u geen extra kosten te betalen bij het boeken. Door vooraf de parkeerplaats te boeken bent u niet afhankelijk van een wisselend parkeertarief. Al deze aspecten gecombineerd, zorgen ervoor dat goedkoop parkeren makkelijk haalbaar is.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht voor parkeren Weeze Airport

CEO GoedkoopParkeren

Om u wat meer duidelijkheid te geven over de locatie van Weeze Airport hebben wij een overzicht gemaakt van de luchthaven en haar officiële parkeerplaatsen. Officiëel in deze zin houdt in dat de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf zijn. Ook zijn er veel onofficiële parkeerplaatsen beschikbaar. Om te verzekeren dat elke aanbieder op onze website betrouwbaar is controleren we elk parkeerterrein op locatie en hebben wij contact met klanten die er eerder hebben geparkeerd. Zo weet u zeker dat, waar u ook parkeert, het veilig en betrouwbaar is. De officiële parkeerplaatsen die u ziet in het overzicht zijn allemaal op loopafstand van de luchthaven. Daarnaast zijn er ook aanbieders die verder weg een parkeerterrein hebben, waarmee u met een shuttle bus naar de luchthaven wordt gebracht. Voor de mensen die liever helemaal niet parkeren, kunnen ook gebruik maken van valet parking en rechtstreeks naar de airport rijden. Door het overzicht te gebruiken kunt u gemakkelijk en snel bij de luchthaven parkeren.

Het reserveringsproces van begin tot eind

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij in 4 simpele stappen uitgelegd hoe het reserveringsproces in zijn werk gaat. Zo weet u precies wat u per stap kan verwachten en kunt u binnen enkele minuten een parkeerplaats reserveren. Hoe het proces precies in zijn werk gaat en waar u precies allemaal rekening mee kunt houden, leest u hieronder verder.

Allereerst begint u met het invullen van de locatie vanaf waar u vliegt, in dit geval Weeze Airport. Vervolgens vult u de datum in van vertrek en aankomst. Ook heeft u de mogelijkheid om specifieke parkeertijden in te vullen. Dit is niet per se nodig. Nadat u alle gegevens heeft gecontroleerd drukt u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop om door te gaan in het proces.

Na de knop te hebben ingedrukt krijgt u een overzicht van de verschillende aanbieders die beschikbaar zijn voor uw reis. In dit overzicht ziet u allemaal informatie over de aanbieder zoals prijs, gemiddelde klantenbeoordeling, afstand tot het vliegveld, en faciliteiten. Door gebruik te maken van de filterfunctie kunt u alle aanbieders sorteren op de informatie die relevant is voor u. Nadat u een keuze heeft kunnen maken, vervolgt u het proces door op de ‘Reserveer’ knop te drukken.

U wordt doorgestuurd naar de pagina waarin u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om uw e-mailadres en uw kentekennummer. Nadat u al uw gegevens heeft ingevuld, kiest u een van de betrouwbare betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat u de betaling heeft voldaan krijgt u een email met de reserveringsbevestiging in uw inbox.

Als het betalingsproces is afgerond, krijgt u de reserveringsbevestiging in uw inbox. Het kan zijn dat u de bevestiging ontvangt in uw ongewenste email of spam. Het is dus handig om te controleren of dit het geval is. In de reserveringsbevestiging vindt u informatie over de aanbieder, de locatie en mogelijk toegangscodes wanneer u parkeert bij een terrein met een toegangsdeur. Het is dus handig om de reservering goed door te lezen en vervolgens goed te bewaren. In het geval dat u niets heeft ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Alle verschillende parkeervormen handig op een rij

Bij Airport Weeze parkeren kan op verschillende manier. Om u een duidelijk beeld te geven van de opties die u tot uw beschikking heeft, hebben wij alle beschikbare parkeervormen voor u onder elkaar gezet en uitgelegd. Op deze manier weet u precies wat alle vormen inhouden, en welke het beste past bij uw reis en uw wensen. 

Shuttle Parking is de meest voorkomende en voordelige vorm van parkeren. Shuttle parkeren houdt in dat u direct naar het parkeer terrein. Vervolgens stapt u in een shuttlebus die u naar de luchthaven brengt. Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus, die u weer bij het parkeerterrein afzet. Met shuttle parkeren bent u dus niet afhankelijk van het openbaar vervoer, maar kunt u wel goedkoop parkeren.

Valet Parking is een luxe, comfortabele manier van parkeren. Valet parkeren houdt in dat u rijdt naar de luchthaven zelf. Daar wordt de auto overgenomen door een valet, die de status van de auto met u controleert en vervolgens de auto voor u wegzet. Op deze manier kunt u direct door met uw reis en hoeft u zelf niet te parkeren. Op uw terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gereden en voor u klaargezet en kunt u direct instappen en de rest van uw reis vervolgen.

Park & Walk is een parkeervorm die u veelal ziet bij de officiële parkeerplaatsen. Hier rijdt u naar de parkeerplaats en loopt u vervolgens zelf naar de vertrekhal. Omdat alle parkeerplaatsen van Park & Walk dichtbij het airport te vinden zijn, hoeft u nooit langer dan een paar minuten te lopen. Op de terugreis kunt u weer lopend naar de auto. Park & Walk is een uiterst geschikte parkeervorm voor mensen die niet afhankelijk willen zijn.

Park, Sleep & Fly is een bijzondere vorm van parkeren. Hierbij reserveert u niet alleen een parkeerplek maar ook een overnachting. U parkeert uw auto bij het hotel en na uw overnachting zorgen zij ervoor dat u naar de vertrekhal wordt gebracht. Op de terugreis zorgt het hotel ook weer dat u netjes bij uw auto terugkomt. Park, Sleep & Fly is een passende parkeervorm voor mensen die erg vroeg op de dag moeten vliegen.

Verschillende Aanbieders voor Airport Weeze

Parkeren bij Weeze Airport kan op verschillende manieren. Om u alvast een indruk te geven van het aanbod, hebben wij hieronder verschillende aanbieders voor u op een rij gezet. Zo kunt u alvast beginnen met vergelijken. Bij elke aanbieder vindt u een korte beschrijving en een lijstje met faciliteiten. Ziet u de ideale parkeerplek? Reserveer direct uw plek door op de gele knop te drukken. Voor het gehele parkeeraanbod voor Weeze Airport kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Weeze Airport

Iedere auto die het terrein bij de luchthaven oprijdt, dient 3,- te betalen. U mag dan 60 minuten parkeren. Ideaal als u uw auto kort wil parkeren, omdat u iemand wil wegbrengen of ophalen. Wilt u lang parkeren? Dan dient u bij terugkomst bij één van de parkeerautomaten te betalen. De kosten zijn afhankelijk van waar u uw auto parkeert tijdens uw afwezigheid. Hoe verder u van de vertrekhal parkeert, hoe goedkoper het is.

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Om de parkeerlocatie te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u de filters toepassen.

Momenteel vliegt alleen Ryanair vanaf Groningen Eelde Airport.

Bij Groningen Eelde Airport kunt u niet gratis parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk