Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Leiden

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Leiden

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hoogvliet centrum
🏙 Dichtstbij centrum: MOBIHUB | P+R - City Hub Leiden
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Leiden

Heeft u een dagje Leiden gepland? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van een voordelige parkeerplek. Met de vergelijkingstool die u op onze website vindt, kunt gemakkelijk verschillende parkeerplaatsen bekijken en vergelijking zoals bijvoorbeeld parkeergarage Morspoort Leiden. Vervolgens kunt u gemakkelijk online uw parkeerplek reserveren en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het vinden van een plek. Zo wordt het parkeren in de stad voordelig en snel.

Leiden, ook wel de Sleutelstad genoemd, is een van de oudste steden in Nederland. Het oude stadscentrum van Leiden is door de hoge bevolkingsdichtheid ontzettend actief. Er valt van alles te zien en te doen in de "stad van ontdekking". Deze slogan refereert naar de wetenschappelijke ontdekkingen die zijn gedaan in de stad. Deze kant van de stad is ook terug te zien in de 13 musea die Leiden telt, zoals Naturalis. Naast musea is er ook ontzettend veel gezelligheid te vinden in het centrum van Leiden. Zo zijn er vele boetiekjes, cafe's en restaurants, leuke straatjes en mooie panden om te ontdekken. 

Wanneer u uw parking in Leiden reserveert bij GoedkoopParkeren, weet u zeker dat u bij een betrouwbare aanbieder parkeert. Wij controleren al onze aanbieders om er voor te zorgen dat ons aanbod altijd aansluit op de eisen van de klant. Naast onze eigen controles kunt u ook ervaringen lezen van klanten, om zo een goed beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. Ook ziet u in de vergelijkingstool een lijst met alle faciliteiten.

Goedkoop parkeren in Leiden

Parkeren in Leiden kan op verschillende manieren. Hoewel het straatparkeren in Leiden vrijwel uitsluitend gedaan kan worden door parkeervergunninghouders, zijn er nog verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een van de vele parkeergarages in en om het centrum, zoals het eerder genoemde parkeergarage Morspoort Leiden, maar ook kunt u gebruik maken van P&R. Met P&R parkeert u de auto net iets verder van het centrum en gaat u het laatste stukje met het openbaar vervoer. Een van de grootste voorbeelden hiervan is Parkeerterrein Haagweg.

Parkeertarieven kunnen veel verschillen afhankelijk van de parkeerzone waar u zich in bevind en gratis parkeren is bijna niet meer mogelijk. GoedkoopParkeren helpt u desondanks graag om de kosten van parkeren zo laag mogelijk te houden. Dit doen we op verschillende manieren. Ten eerste maken wij de parkeertarieven voor u inzichtelijk, zodat u in één overzicht kunt zien wat de voordeligste aanbieders zijn. Vervolgens reserveert u de parkeerplek vooraf, waardoor u niet afhankelijk bent van wisselende tarieven. Ten slotte betaald u geen reserveringskosten. Zo weet u zeker dat u bij ons tegen de laagste prijs uw parkeerplek kunt regelen!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Leiden centrum?

Om het reserveren zo snel en eenvoudig mogelijk te maken leggen we hieronder van begin tot eind uit hoe u uw parkeerplek in Leiden kunt reserveren.

U begint met het invullen van de datum en tijd van uw parkeerbezoek. Vervolgens druk u op de gele knop en krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare parkeeraanbieders op uw gekozen moment. Vervolgens kunt u de aanbieder vergelijken aan de hand van bijvoorbeeld prijs, locatie, faciliteiten en klantenbeoordeling. Voor extra duidelijkheid kunt u ook gebruik maken van de filters. Nadat u de parkeerplek naar keuze heeft gevonden klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in zoals uw naam en e-mailadres en gaat vervolgens door naar betalen. Dit kan via een van de betrouwbare methodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringsbevestiging in uw e-mail. Daar staat alle informatie op die u nodig heeft om te parkeren. Zo bent u helemaal voorbereid op uw trip naar Leiden! Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over parkeren in Leiden

In Leiden kunt u alleen gratis parkeren bij het Transferium Leiden West en P+R Leiden De Vink.

Als u naar de binnenstad van Leiden gaat, kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeergarages. Ten zuiden van de binnenstad is dat Breestraat, ten noorden Lammermarkt en Langegracht, en ten oosten Haarlemmerstraat. Voor de meest voordelige parkeerplek kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Leiden kent 4 P+R locaties: Leiden Lammenschans, Leiden Haagweg, Leiden West en Leiden De Vink. Bij De Vink en Leiden West kunt u gratis parkeren. Voor Lammenschans en Haagweg betaalt u het normale uurtarief.

Hoewel elke locatie een ander parkeertarief hanteert, kunt u rekenen op een gemiddeld uurtarief van ongeveer €2,80.

GPK-houders kunnen gratis parkeren op alle gehandicaptenparkeerplaatsen en betaalde parkeerplaatsen. Op locaties met een parkeerverbod kunt u parkeren met een maximale parkeerduur van 3 uur. Hier gebruikt u een parkeerschijf.

Het parkeertarief is maandag t/m zaterdag actief van 9:00 uur tot 21:00 uur en zondag van 13:00 uur tot 21:00 uur.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk