Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 5,31 per dag!

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren Keulen Airport

Keulen Airport

Bij Keulen Airport kunt u eenvoudig en voordelig parkeren. Heeft u moeite met het vinden van de juiste parkeeraanbieder? GoedkoopParkeren maakt het vinden van de perfecte parkeeraanbieder makkelijker! Met de vergelijkingstool van GoedkoopParkeren kunt u verschillende parkeeraanbieders nabij Keulen Airport met elkaar vergelijken. U krijgt dan een overzicht van de verschillende parkeervormen en de daarbij horende prijzen. U selecteert de parkeeraanbieder die het beste bij u past. Reserveer vooraf uw parkeerplek, zodat u verzekerd bent van een parkeerplek tijdens uw afwezigheid.

Keulen Airport is een modern vliegveld ten zuidoosten van Keulen in Duitsland. Vanaf hier kunt u naar diverse bestemmingen vliegen. De meeste bestemmingen liggen in Europa. Echter zijn er ook regelmatig intercontinentale vluchten. Bijvoorbeeld naar New York of Tel Aviv. Verder worden er vluchten aangeboden naar populaire vakantiebestemmingen. Keulen Airport is makkelijk te bereiken vanaf de A59. Wanneer u met de auto richting het vliegveld komt, heeft u natuurlijk een parkeerplek nodig voor uw auto. Bij het vliegveld zijn er ruim 12.000 parkeerplekken voor reizigers. Om er zeker van te zijn dan één van deze plekken voor u is, is het verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren.

Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. U vindt onder andere een stappenplan voor het reserveren van uw parkeerplek. Ook zijn de verschillende parkeervormen voor u op een rijtje gezet, inclusief de voordelen. Tot slot vindt u nog een overzicht van enkele parkeeraanbieders nabij het vliegveld van Keulen. Met dit overzicht proberen wij u een indruk te geven van het parkeren bij de luchthaven van Keulen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 25 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Easy Parken Valet
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parking Airea Valet

Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste parkeerplek voor uw auto. Daarom kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Nadat u deze heeft ingevuld, ontvangt u een overzicht van de beschikbare parkeeropties met de bijbehorende prijzen. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan de filters. Uiteindelijk vindt u de perfecte parkeeraanbieder voor u. Naast de vergelijkingstool is het verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren. Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper de parkeerplek is. De combinatie van het gebruik van onze vergelijkingstool en het vooraf reserveren zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren bij Keulen Airport! 

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Overzicht van de parkeerterreinen rondom Keulen Airport

CEO GoedkoopParkeren

Het is fijn om alvast een visueel beeld te hebben van het terrein rondom Keulen Airport voordat u een keuze maakt. Om u daarbij te helpen, hebben we een kaart gemaakt van het vliegveld en de officiële parkeerplaatsen. Officiële parkeeraanbieders houdt in dat deze ook worden aangeboden door de luchthaven van Keulen. Naast officiële parkeeraanbieders zijn er ook onofficiële parkeeraanbieders. Zij kunnen een lagere prijs bieden. Echter heeft u bij officiële parkeeraanbieders de zekerheid dat zij betrouwbaar zijn, en uw auto veilig geparkeerd staat. Daarnaast zijn officiële parkeeraanbieders vaak dichter bij het vliegveld gelokaliseerd, dan onofficiële parkeeraanbieders.

Het reserveringsproces in vier stappen

Benieuwd hoe het reserveringsproces eruitziet? Hieronder leggen wij in vier eenvoudige stappen uit hoe u uw ideale parkeerplek kunt reserveren. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of kijken tussen onze veelgestelde vragen.

Begin met het invullen van de vergelijkingstool. Vul eerst uw gewenste locatie in. In dit geval is dat 'Keulen Airport'. Vervolgens vult u uw vertrek- en terugkomstdatum in. Nadat u uw gegevens gecheckt heeft, klikt u op 'Vergelijk de prijzen'. U krijgt een overzicht te zien met alle beschikbare parkeeraanbieders, die voldoen aan uw reisspecificaties.

Nu u een overzicht heeft van de beschikbare parkeeraanbieders kunt u beginnen met het vergelijken. Bij elke parkeeraanbieder vindt u een korte omschrijving van de parkeerlocatie en hun services. Om het vergelijken makkelijker te maken, kunt u gebruikmaken van de filters. U kunt filters aanzetten die voor u belangrijk zijn. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Reserveer'.

Nadat u heeft geklikt op 'Reserveer', verschijnt er een formulier waar u uw persoons- en contactgegevens kunt invullen. Na het invullen van het reserveringsformulier kunt u uw reservering afronden door middel van de betaling. U kunt betalen via iDeal, PayPal en creditcard. Als de betaling gelukt is, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.

Binnen 24 uur na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging. Deze reserveringsbevestiging dient u te laten zien als u bij de parkeeraanbieder aankomt. De mail kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Controleer daarom ook uw ongewenste mail. Heeft u geen mail ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Verschillende parkeervormen

Bij Keulen Airport zijn er verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. Hieronder leest u wat elke parkeervorm inhoudt. Zo kunt u de parkeervorm kiezen die het beste bij u past.

Shuttle Parking is een veelvoorkomende parkeervorm. Als u kiest voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u gratis met de shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer gratis teruggebracht naar de parkeerplaats. Een voordeel van shuttle parkeren is dat de parkeerplaats vaak iets verder weg is. Hierdoor zijn de parkeerkosten relatief lager.

Valet Parking is een luxere parkeervorm. Als u kiest voor deze parkeervorm, dan rijdt u direct naar de vertrekhal. Daar wacht een chauffeur van de parkeeraanbieder u op. Samen controleert u kort uw auto. Terwijl u de vertrekhal binnenloopt, wordt uw auto veilig voor u geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto weer richting het vliegveld gereden. Het voordeel van valet parkeren is dat u geen tijd verliest.

Als u kiest voor Park & Walk, dan rijdt u naar een nabijgelegen parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u te voet naar de vertrekhal. Dit is een korte afstand. Bij terugkomst loopt u ook weer naar uw auto. Het voordeel is dat u niet afhankelijk bent van een ander. U kunt op elk gewenst moment naar uw auto lopen.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij u overnacht in de buurt van het vliegveld. U boekt een overnachting bij een hotel, en kunt uw auto daar parkeren. Op de dag van uw vertrek wordt u per shuttlebus richting de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald. Deze parkeervorm is ideaal voor mensen die ver van het vliegveld af wonen. Of voor mensen die op een ongunstig tijdstip vertrekken of aankomen.

Parkeeraanbieders bij Keulen Airport

Hieronder staan enkele parkeeraanbieders nabij Keulen Airport. Wij hopen u hiermee een indruk te geven van het parkeren bij de luchthaven van Keulen. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en hun beschikbare faciliteiten.

CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Keulen Airport

De parkeerkosten bij Keulen Airport zijn afhankelijk van twee factoren. Allereerst is het afhankelijk van hoe lang u uw auto wil parkeren. Daarnaast is het afhankelijk van de parkeeraanbieder en -vorm waar u voor kiest. Shuttle parkeren is over het algemeen bijvoorbeeld een stuk goedkoper, dan valet parkeren. Om een overzicht te krijgen van de parkeerkosten is het verstandig om de vergelijkingstool te gebruiken. Op de vergelijkingspagina worden de prijzen in een handig overzicht weergegeven.

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Om de parkeeraanbieder te vinden die bij u past is het verstandig om de vergelijkingstool op onze website in te vullen. Heeft u bepaalde wensen of eisen? Dan kunt u de filters gebruiken.

Bij het vliegveld is het niet mogelijk om gratis te parkeren. In de omgeving is het wel mogelijk om uw auto bij een P+R parkeerplaats te parkeren. Vervolgens kunt u per openbaar vervoer verder reizen naar het vliegveld. Denk erom dat Keulen een milieuzone heeft. Dit houdt in dat u een speciale sticker op uw auto dient te hebben als u zich in deze zone begeeft.

Als u iemand wil wegbrengen of ophalen, dan kunt u kort parkeren bij de Kiss & Ride. De eerste tien minuten zijn gratis. Daarna dient u wel te betalen.

Een taxi vanaf centraal station van Keulen naar Keulen Bonn Airport kost gemiddeld €27,-. Voor een taxi vanaf centraal station van Bonn naar Keulen Bonn Airport betaalt u gemiddeld €40,-. Voor de tarieven vanaf andere bestemmingen kunt u het beste online kijken.

Bij Keulen Airport kunt u gebruikmaken van twee parkeervormen, namelijk shuttle parkeren of valet parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk