Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Goedkoop parkeren Keulen Airport

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren bij Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 25 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: ParkCool
🤲 Goedkoopste: Elite Parken
✈️ Dichtstbij vliegveld: Easy Parken Valet

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Keulen Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij Keulen Airport

Gaat u parkeren bij Keulen Airport en wilt u de beste en goedkoopste parkeeraanbieders? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool. Bij GoedkoopParkeren kunt u in een paar klikken alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Bij elke aanbieders kunt foto’s beschikbare faciliteiten inzien en ervaringen lezen van eerder klanten. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats en kunt u zorgeloos beginnen aan uw reis.

Op deze pagina vindt u alle informatie over het parkeren bij Keulen Airport. Zo krijgt u een goed beeld van de parkeerprijzen, de aanbieders en het reserveren. Zijn er onduidelijkheden? Kijk dan naar onze veelgestelde vragen pagina.

Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

We helpen u graag bij het goedkoop parkeren bij het vliegveld van Keulen. Zo betaalt u bij GoedkoopParkeren bijvoorbeeld geen boekingskosten. Daarnaast hebben we afspraken met onze parkeeraanbieder waardoor u voor hetzelfde bedrag of soms een lager bedrag kunt reserveren. Ten slotte kunt u gebruik maken van verschillende filters in de vergelijkingstool om eenvoudig de voordeligste aanbieders te vinden.

Lang parkeren Keulen Airport

Als u voor een langere tijd op reis gaat, kunt u lang parkeren bij Keulen Airport. De parkeerkosten wisselen afhankelijk van seizoen, parkeervorm en voorzieningen. Zo kunt u er bijvoorbeeld gaan shuttle parkeren, waarbij u met een shuttlebus naar de luchthaven wordt gebracht. Dit is vaak de goedkoopste optie. Als u liever direct naar de luchthaven toe wilt rijden, kunt u gebruik maken van valet parking. Bij deze duurdere parkeervorm wordt de auto voor u geparkeerd. Als u een luxere parkeerplek wilt, kunt u er voor een aanbieder kiezen met bijvoorbeeld elektrische oplaadpalen, overdekte parkeerplaatsen of een auto wasservice. Voor lang parkeren kan het dagtarief veel uitmaken voor de uiteindelijke prijs. Voorbeelden van aanbieders met een laag dagtarief zijn Park Time Keulen en Trema Parken. Bij alle aanbieders kunt u foto's, een kleine beschrijving en een lijst met alle voorzieningen vinden. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Parkeertarieven Keulen Airport

Om u een idee te geven van de parkeertarieven bij Keulen Airport, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt. De prijzen in dit overzicht zijn op basis van een periode van 7 dagen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw reis? Gebruik dan de vergelijkingstool.

Parkeerlocatie Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park Time Keulen 27,99 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Elite Parken 29,49 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park and Fly Keulen 34,99 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
IdealParken 38,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Trema Parken 41,99 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Flughafen Shuttle Parkplatz Köln 41,99 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Airport-Drive-Köln 45,75 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Airea Keulen 54,00 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Easy Parken 64,99 3 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
SkyPark Express 69,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
EcoPark 80,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Easy Parken Valet 101,99 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Emlak AG 130,99 4 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Keulen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 30/06/2024 t/m 07/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Parkeerplaatsen nabij vliegveld Keulen

Keulen Airport

Köln Airport heeft verschillende officiële parkeerplaatsen: P1, P2 en P3. Officiële parkeerplaatsen zijn van de luchthaven zelf. Daarnaast zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen zoals Parking Airea Keulen. Deze aanbieders zijn net zo betrouwbaar, maar vaak goedkoper. Bij deze aanbieders kunt u ook andere parkeervormen zoals valet parking gebruiken. Gaat u liever met ander vervoer? U kunt ook met de trein naar Keulen Airport. Wordt u gebracht of opgehaald? Dan kunt u de eerste 10 minuten gratis voor de terminals parkeren. Als u iets langer wilt parkeren kunt u gebruik maken van P2. Hier betaalt u € 4,- voor een uur parkeren. Ten slotte kunt u nog een taxi boeken van station Keulen naar het vliegveld. Dit kost rond de € 20,- en duurt ongeveer 12 minuten.

Over Keulen Bonn Airport (CGN)

Cologne Airport, zoals het internationaal bekend staat, ligt ten zuidoosten van de stad Keulen en is te bereiken vanaf de Duitse snelweg A59. Omdat het vliegveld van Keulen in de buurt ligt van de grens van Duitsland, wordt het ook veel gebruikt door reizigers uit Nederland. Dit brengt het jaarlijkse aantal reizigers op ongeveer 8 miljoen (bron: Wikipedia). De luchthaven van Keulen vliegt naar ongeveer 120 bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. 

Het reserveren bij Airport Keulen in 4 stappen

Het reserveren van uw parkeerplek bij Keulen Bonn Airport is bij GoedkoopParkeren erg makkelijk. Hieronder staat in 4 stappen uitgelegd hoe u dit doet.

Allereerst vult u de data van uw parkeerbezoek in op de vergelijkingstool. U heeft ook de mogelijkheid om hier de tijd in te vullen. Vervolgens klikt u op ‘Zoeken’ om bij het overzicht van parkeeraanbieders te komen.

In het overzicht kunt u alle aanbieders met elkaar vergelijken. Bij elke aanbieder ziet u bijvoorbeeld de prijs, de afstand en de parkeervorm. Ook kunt u gebruik maken van de filter functie om nog specifieker te zoeken. Voor meer informatie, klikt u op de aanbieder. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘Verder naar reserveren’.

Op de reserveringspagina kunt u alle gegevens invullen, zoals uw naam, e-mailadres en kenteken. Vervolgens kunt u direct afrekenen met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard).

Na het afronden van de reservering wordt een reserveringsbevestiging naar uw e-mail gestuurd. In de bevestiging vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het parkeren. We adviseren dus om de bevestiging goed door te lezen. Vervolgens kunt u zorgeloos gaan parkeren bij Airport Köln!

De betrouwbare aanbieders op luchthaven Keulen

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Keulen Airport

De parkeerkosten bij Keulen Airport zijn afhankelijk van twee factoren. Allereerst is het afhankelijk van hoe lang u uw auto wil parkeren. Daarnaast is het afhankelijk van de parkeeraanbieder en -vorm waar u voor kiest. Shuttle parkeren is over het algemeen bijvoorbeeld een stuk goedkoper, dan valet parkeren. Om een overzicht te krijgen van de parkeerkosten is het verstandig om de vergelijkingstool te gebruiken. Op de vergelijkingspagina worden de prijzen in een handig overzicht weergegeven.

Waar u het beste kunt parkeren is afhankelijk van uw wensen. Om de parkeeraanbieder te vinden die bij u past is het verstandig om de vergelijkingstool op onze website in te vullen. Heeft u bepaalde wensen of eisen? Dan kunt u de filters gebruiken.

Bij het vliegveld is het niet mogelijk om gratis te parkeren. In de omgeving is het wel mogelijk om uw auto bij een P+R parkeerplaats te parkeren. Vervolgens kunt u per openbaar vervoer verder reizen naar het vliegveld. Denk erom dat Keulen een milieuzone heeft. Dit houdt in dat u een speciale sticker op uw auto dient te hebben als u zich in deze zone begeeft.

Voor het ophalen en wegbrengen kunt u voor de terminals parkeren. Hier kunt u de eerste 10 minuten gratis parkeren. Wilt u langer parkeren? Maak dan gebruik van P2. Daar kunt u een uur parkeren voor € 4,-.

Een taxi vanaf centraal station van Keulen naar Keulen Bonn Airport kost gemiddeld €27,-. Voor een taxi vanaf centraal station van Bonn naar Keulen Bonn Airport betaalt u gemiddeld €40,-. Voor de tarieven vanaf andere bestemmingen kunt u het beste online kijken.

Wanneer u gebruik maakt van een continentale vlucht (binnen Europa), dan wordt u geadviseerd om 2 uur van tevoren aanwezig te zijn op het vliegveld. Vliegt u intercontinentaal? Dan is het handig om 3 uur van tevoren aanwezig te zijn.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk