Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Ede

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Ede

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Ede

Als u een dagje naar Ede gaat en op zoek bent naar de beste parkeerplek, dan zit u bij GoedkoopParkeren goed! Door gebruik te maken van onze website kunt u binnen enkele minuten de beste parkeerplekken vinden en boeken. Door onze vergelijkingstool ziet u in een handig overzicht het volledige parkeeraanbod voor Ede. U kunt vervolgens direct de parkeerplek reserveren. Zo weet u zeker dat u een plek heeft en hoeft u niet rond te rijden op zoek naar een plek.

Ede is een plaats in Gelderland bij de Veluwe en de Gelderse Vallei. Ondanks dat Ede geen grote plaats is, is het veelal bekend. Deze bekendheid komt voornamelijk door de rol die Ede speelde in de slag om Arnhem. De omgeving van Ede was de landingsplaats voor de geallieerde troepen tijdens Operation Market Garden. Dit wordt nog jaarlijks gevierd met luchtlandingen op de Ginkelse Heide. De impact van de Tweede Wereldoorlog is ook nog steeds te vinden in Ede zelf, door verschillende monumenten en musea. Ede heeft een modern en gezellig centrum, waar veel mogelijkheden zijn om te winkelen. Een van de grote aantrekkingspunten van Ede is de natuur. Door de mooie ligging zijn er verschillende natuurparken te ontdekken. Ideaal voor wandelaars en fietsers dus!

Welk deel van Ede u ook wilt gaan ontdekken, door het grote parkeeraanbod van GoedkoopParkeren vindt u altijd een parkeerplek in de buurt. Om ervoor te zorgen dat uw parkeerervaring zo prettig mogelijk is, controleren wij alle parkeeraanbieders die u tegenkomt op onze website. Daarnaast helpen onze klanten hier ook aan mee door hun ervaringen te delen. Zo kunnen wij de kwaliteit van uw parkeerbezoek waarborgen en krijgt u een beter beeld van de parkeerlocaties. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Parkeermogelijkheden in Ede

Parkeren in centrum Ede kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u bijvoorbeeld straat parkeren in grote delen van de centrum. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van parkeerterreinen of een van de parkeergarages, zoals parkeergarage Achterdoelen en parkeergarage Markt. Mensen die gebruik willen maken van een P+R locatie, kunnen terecht ten zuiden van de plaats Ede bij treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier is het ook mogelijk om met de trein naar Ede centrum te gaan. Het is helaas niet mogelijk om in het centrum van Ede gratis te parkeren. Toch helpen wij u graag met het zo laag mogelijk houden van de kosten. Dit doen wij onder andere door geen boekingskosten te rekenen. Zo kunt u altijd parkeren tegen de laagste prijs.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Ede?

Om uw parkeerplek in Ede te reserveren maakt u gebruik van de vergelijkingstool. Deze vindt u bovenaan de pagina. U vult hier de datum en tijd van uw parkeerbezoek in en klikt vervolgens op de gele knop. U wordt vervolgens naar een parkeeroverzicht gebracht waarin u alle beschikbare parkeeraanbieders met elkaar kunt vergelijken. Hier kunt u informatie zien zoals de locatie, de prijs, de gemiddelde klantenbeoordeling en een lijst van faciliteiten. Om u hierbij te helpen is er een filterfunctie beschikbaar. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u klikken op reserveren. U vult uw gegevens in en betaalt met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringsbevestiging met alle benodigde informatie op uw mail. Zo kunt u direct naar uw parkeerplaats toerijden in Ede.

Veelgestelde vragen over parkeren in Ede

Over het algemeen betaalt u voor het parkeren in en om het centrum van Ede. Als u toch graag gratis wilt parkeren kan u gebruik maken van de P+R locatie bij station Ede-Wageningen. Om in het centrum te komen maakt u dan gebruik van het openbaar vervoer.

Op zondag parkeert u vrijwel overal in Ede gratis. De uitzonderingen hierop zijn de parkeergarages De Halte, Markt en Achterdoelen. Hier betaalt u normaal tarief.

Als u naar het centrum van Ede gaat kunt u gebruik maken van een van de centraal gelegen parkeerlocaties. Dit zijn de locaties Markt, Achterdoelen en Kuiperplein.

Met een GPK kunt u gratis parkeren op alle invalidenparkeerplaatsen. Indien deze vol zijn, kunt u ook parkeren op andere plaatsen. Daarnaast kunt u parkeren in een parkeerverbod zone met een parkeerschijf. Ten slotte kunt u gratis en onbeperkt parkeren in blauwe zones.

De voordeligste parkeerlocatie in het centrum van Ede is de parkeergarage De Halte, m.u.v. zondagen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk