Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Zutphen

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Zutphen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren bij Zutphen

Als u op zoek bent naar een voordelige parkeerplek in Zutphen, dan bent u bij GoedkoopParkeren op het juiste adres. Door onze vergelijkings- en bookingstool kunt u snel en eenvoudig alle parkeerplekken in Zutphen vergelijken voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Nadat u het parkeeraanbod van Zutphen heeft vergeleken, boekt u eenvoudig uw gekozen parkeerplek binnen enkele minuten.

Zutphen is een hanzestad in het noorden van de provincie Gelderland en ligt naast de rivier de IJssel. De historie gaat terug naar het jaar 300 en dit is terug te zien in de uitstraling van de stad. Een van de kenmerkende eigenschappen van Zutphen is dat er veel historische gebouwen zijn met torens, waardoor het de titel Torenstad draagt. Door de ligging aan het water is Zutphen een leuke stad om te verkennen, zowel op als langs het water. U kunt bijvoorbeeld een vaartocht maken door de Zutphense grachten of te voet een stadwandeling maken en meer te leren over de Joodse geschiedenis. Daarnaast zijn er verschillend kerken en musea die u kunt bezoeken. Ook voor bezoekers die op zoek zijn naar modern vermaakt is Zutphen een ideale bestemming. In de sfeervolle binnenstad kunt u heerlijk winkelen in de verschillende boetiekjes, concept stores en winkels. Als u na een drukke dag even wilt ontspannen kunt u dat doen bij een van de vele restaurants en cafés. Zo is er voor ieder wat wils!

Door het brede parkeeraanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd een parkeerplaats vinden die het beste past bij uw bezoek. Ons gehele aanbod wordt persoonlijk door ons gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alle parkeerlocaties veilig en betrouwbaar zijn. Daarnaast vindt u bij elke parkeeraanbieder een lijst met beschikbare faciliteiten (bijv. elektrische laadpalen) en ervaringen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten bij uw eigen bezoek.

Zutphen centrum e.o. parkeren

U heeft verschillende mogelijkheden voor parkeren in Zutphen. Hoewel u in grote delen van de binnenstad niet kunt parkeren, zijn er verschillende parkeerzones waar u kunt straat parkeren. Voor het straat parkeren geld vaak een maximale parkeerperiode tussen 2 en 4 uur. Als u voor langere tijd wilt parkeren kunt u gebruik maken van een van de parkeerterreinen, zoals Vispoortplein of Houtwal. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de P+R bij het station van Zutphen. Bij P+R gaat u met het openbaar vervoer voor het laatste deel van uw reis. Hoewel gratis parkeren in Zutphen niet echt meer mogelijk is, helpen wij u graag met het vinden van de voordelige parkings. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u makkelijk de prijzen met elkaar vergelijken en vindt u eenvoudig de beste deals. Daarnaast hoeft u bij GoedkoopParkeren geen extra boekingskosten te betalen. Zo blijft het parkeren toch betaalbaar. 

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen over parkeren in Zutphen

Veel parkeermogelijkheden in Zutphen zijn met een maximale parkeerduur. Als u langer dan een paar uur wilt parkeren, dan kunt u het beste parkeren op parkeerterrein Polsbroek of gebruik maken van de P+R locatie bij het station.

Gratis parkeren in Zutphen is zondags mogelijk op de meeste parkeerterreinen in het centrum en bij straat parkeren. Bij P+R Zutphen en terrein Polsbroek betaalt u ook zondags het normale tarief.

Zupthen heeft verschillende parkeerlocaties met verschillende parkeertarieven. Gemiddeld kunt u uitgaan van een uurtarief van ongeveer €2,-.

Zutphen kent 1 P+R locatie. Deze vindt u bij het treinstation Zutphen. Op dit terrein geldt 7 dagen per week een uurtarief.

GPK-houders kunnen gratis parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen. Op betaalde parkeerplaatsen betaalt u wel het normale uurtarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk